Μαρία Μπεκατώρου: Μάθε ποίος είναι ο συζυγός της που της ρίχνει 5 κέφαλια στο ύψος

Μαρία Μπεκατώρου: Μάθε ποίος είναι ο συζυγός της που της ρίχνει 5 κέφαλια στο ύψος «Με τον Αντώνη γνωριστήκαμε το καλοκαίρι του 1999 στην Κεφαλονιά, που είναι και ο τόπος καταγωγής μου. Έτυχε να φιλοξενείται στο σπίτι ενός παιδικού μου φίλου. Με εντυπωσίασε στον Αντώνη, εκτός από το έξυπνο χιούμορ του, και το ότι ήταν πολύ σοβαρός. Μου άρεσε που είχα απέναντι μου έναν καλλιεργημένο άνθρωπο, ο οποίος δεν στάθηκε στα τετριμμένα, λέγοντάς μου για παράδειγμα «τι όμορφη που είσαι», όπως κάνουν συνήθως οι άντρες που τους αρέσει κάποια»,εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια για την γνωριμία τους.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ ΚΙ ΠΡΩΤΟ ΜΠΟΪ, ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ…

Ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος, αποκάλυψε: «Υπήρξε έντονη έλξη και ενδιαφέρον από το πρώτο δευτερόλεπτο. Γενικότερα, στη ζωή μου είμαι άνθρωπος της πρώτης εντύπωσης και, όταν κάτι μου αρέσει, το καταλαβαίνω από την αρχή και το διεκδικώ».

Για την Μαρία Μπεκατώρου, ο σύζυγος της είπε: «Είμαστε από τα ζευγάρια που μας αρέσει να είμαστε συνέχεια μαζί. Απολαμβάνει ο ένας τη συντροφιά του άλλου και, αν εξαιρέσει κανείς πως τέσσερις-πέντε μέρες που θα πάω ένα ταξίδι στο εξωτερικό με τους φίλους μου, για να δούμε τον Ολυμπιακό, δεν έχουμε κοιμηθεί χωριστά ούτε μία μέρα. Κι εκείνες τις μέρες, η Μαρία συνήθως πηγαίνει στη μητέρα της, γιατί, όπως μου λέει, δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνη της».

Μαρία Μπεκατώρου: Ο μεγάλος έρωτας και ο σύζυγος της που την άλλαξε για πάντα
Για τον έρωτά τους, η Μαρία Μπεκατώρου ανέφερε: «Παραμένει, αλλά σε μία διαφορετική μορφή – πιο μεστή, πιο βαθιά. Ξέρεις, εμένα δεν μου πηγαίνει το τρελό σκίρτημα των πρώτων εβδομάδων, η ένταση, το άγχος. Θέλω ηρεμία, το «λιμάνι» μου, που λέμε. Και ο Αντώνης μου τα έδωσε αυτά. Υπάρχει ειλικρινής και ανιδιοτελής αγάπη ανάμεσά μας. Εμένα αυτός ο έρωτας μου ταιριάζει. Προτιμώ την αγάπη από τον έρωτα – είναι πιο βαθύ συναίσθημα. Έχουμε τη λέξη «αφοσίωση». Αυτή μας χαρακτηρίζει.»

Μαρία Μπεκατώρου κάντο σαν την Ιωάννα Μαλέσκου: Βάζει στο παιχνίδι το σκυλάκι της

Μαρία Μπεκατώρου: Ο σύζυγος και η απιστία… που δεν θα γίνει
-Ο Αντώνης, στέκεται βράχος δίπλα σου. Έχεις την ανάγκη ενός άντρα-βράχου, έτσι; Αυτήν την εντύπωση μου δίνεις.
Σωστή εντύπωση σου δίνω, Βασίλη μου. Έχω απόλυτη ανάγκη ενός άντρα-βράχου και ειδικά του συγκεκριμένου βράχου (σ.σ.:γελάει)! Μου είναι πολύτιμος και ακριβός..

-Αν σε απατούσε, πώς θα αντιδρούσες;
Δεν θα γίνει ποτέ! Ποτέ (σ.σ.:γελάει)! Για να σου απαντήσω όμως γενικά, όχι, δεν τη συγχωρώ την απιστία..

-Να μη ρωτούσα αν θα τον απατούσες εσύ..
Δεν θα σε αφήσω να τελειώσεις καν την ερώτηση. Δεν θα τον απατούσα ποτέ

Μαρία Μπεκατώρου ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Παίρνει το 20% της Ζέτας Μακρυπύλια και το κάνει 10%

Μαρία Μπεκατώρου: Μάθε ποίος είναι ο συζυγός της που της ρίχνει 5 κέφαλια στο ύψος  Μαρία Μπεκατώρου: Μάθε ποίος είναι ο συζυγός της που της ρίχνει 5 κέφαλια στο ύψος 

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: