Μαρία Μπεκατώρου: 'Θα μου άρπαζαν την αγάπη μου, θα μου άρπαζαν τη δουλειά μου.' «Δεν ξέρω τι να πω... Είναι ανατριχιαστικό και απίστευτα φοβιστικό ότι συμβαίνει γύρω μας. Και θα σου ομολογήσω κάτι. Προσωπικά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού είχ" />
Hit enter after type your search item

Μαρία Μπεκατώρου: ‘Θα μου άρπαζαν την αγάπη μου, θα μου άρπαζαν τη δουλειά μου.’

/
/
img

Μαρία Μπεκατώρου: ‘Θα μου άρπαζαν την αγάπη μου, θα μου άρπαζαν τη δουλειά μου.’ «Δεν ξέρω τι να πω… Είναι ανατριχιαστικό και απίστευτα φοβιστικό ότι συμβαίνει γύρω μας. Και θα σου ομολογήσω κάτι. Προσωπικά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού είχα άγνοια κινδύνου. Πες με αφελή, πες με αισιόδοξη, θεωρούσα πως ότι άκουγα με κάποιο τρόπο δεν θα γινόταν» , δήλωσε η Μαρία Μπεκατώρου σε συνέντευξή της στο «TV Έθνος».

ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: ‘ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ’

-Όταν έμαθες ότι ο ΑΝΤ1 ήταν από τα κανάλια που πήραν άδεια, αισθάνθηκες ανακούφιση;

«Από τη μια μεριά αισθάνθηκα χαρά, γιατί και για μένα όπως και για εκατοντάδες άλλους συναδέλφους και τεχνικούς η τηλεόραση είναι θέμα βιοπορισμού. Αισθάνθηκα, λοιπόν, χαρά γιατί δεν έχανα τη δουλειά μου. Γιατί δεν θα ερχόμουν αντιμέτωπη με τη στιγμή που κάποιοι ένα πρωί θα μου άρπαζαν την αγάπη μου, θα μου άρπαζαν τη δουλειά μου. Από την άλλη μεριά, όμως, από την ημέρα που έγινε η πλειοδότηση και όλη η υπόθεση αυτή πήρε τον δρόμο που πήρε, έχω διαρκώς έναν κόμπο και στο στομάχι και στον λαιμό.»

Μαρία Μπεκατώρου: ‘Αν θα φάω τη μία μέρα δεν θα φάω την άλλη πολύ’

-Όσοι βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες και τα φώτα δεν πάει να πει πως έχουν λύσει το βιοποριστικό τους πρόβλημα και πως έχουν γίνει πλούσιοι. Υπάρχουν κι αυτοί, αλλά είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.

«Σε ότι με αφορά, εννοείται πως δεν είμαι πλούσια. Δεν έχω γίνει πλούσια γιατί δουλεύω στην τηλεόραση. Και για να είμαι και απόλυτα ειλικρινής, ποτέ δεν θέλησα να γίνω πλούσια, ποτέ δεν ζήλεψα τα πλούτη. Αυτό που αναζητούσα πάντα ήταν μία αξιοπρεπή ζωή και, δόξα τω Θεώ, για την ώρα μπορώ και ζω αξιοπρεπώς. Και αυτό είναι κάτι που το κέρδισα με πολλή δουλειά και προσπάθεια, δεν μου χαρίστηκε τίποτα.»

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :