Μαρία Μπεκατώρου: ”Τον έβλεπα να καταρρέει… Κι εγώ την άλλη μέρα έπρεπε να γυρίσω ευδιάθετη στο studio…”

0

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Down Town παραχώρησε η Μαρία Μπεκατώρου και μίλησε μεταξύ άλλων για τον θάνατο του πατέρα της την περίοδο που παρουσίαζε το Your Face Sounds Familiar.

Δεν κλαις ποτέ; 

”Στην τηλεόραση δεν μου επιτρέπεται. Στην καθημερινή μου ζωή ναι έχω δικαίωμα και εγώ στην λύπη. Δόξα τον Θεό όμως οι χαρές είναι περισσότερες. Πέφτω πια μόνο με θέματα υγείας. Θυμάμαι όταν ήταν άρρωστος ο πατέρας μου και εγώ έκανα εκπομπές με το Your Face Sounds Familiar. Έπρεπε να δείχνω χαρούμενη. Έχουν περάσει τρία χρόνια πια από τον θάνατό του και τώρα μπορώ να το πω, ήταν πολύ άρρωστος. Πήγαινα παραμονές της εκπομπής στο σπίτι να τον δω και να τον έβλεπα να καταρρέει. Κι εγώ την άλλη μέρα έπρεπε να γυρίσω ευδιάθετη στο studio για να κάνω εκπομπή. Χαίρομαι όμως γιατί πρόλαβε να δει την επιτυχία μου και αυτό που ήθελα πολύ! Να πάρω το μπράβο του”

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com