Μαρία Μπεκατώρου βιογραφικό ύψος ηλικία ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ αρραβώνας με τον γιο του Καρατζαφέρη

Μαρία Μπεκατώρου βιογραφικό ύψος ηλικία ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ αρραβώνας με τον γιο του Καρατζαφέρη

Μαρία Μπεκατώρου βιογραφικό ύψος ηλικία ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ αρραβώνας με τον γιο του Καρατζαφέρη. Στο βικιπαιδεια αναφέρεται ως μια απλή εργαζόμενη που ξεκίνησε από τον τηλεοπτικό σταθμό “telecity” που αργότερα ονομάστηκε “τηλεάστυ” του Γιώργου Κρατζαφέρη. Αλλά δεν είναι ευρέως γνωστό πως η Μαρία Μπεκατώρου, ήταν λογοδοσμένη μαζί με τον Γιάννη Καρατζαφέρη, γιο του Γιώργου.

Η Μαρία Μπεκατώρου εκπαιδεύτηκε από πολύ μικρή (ήταν γύρω στα 20 της όταν με το που έφτασε στον σταθμό ανέλαβε την π΄ρωτη της εκπομπή.

Η σχέσεις της με την οικογένεια Καρατζαφέρη ήταν άριστες και μετά το τέλος της σχέσης της με τον Γιάννη Κατατζαφέρη, με αποτέλεσμα να διατηρεί την εκπομπή της (πρωινή) ακόμα και δεκαετίες μετά.

Μαρία Μπεκατώρου βιογραφικό ύψος ηλικία ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ αρραβώνας με τον γιο του Καρατζαφέρη
Μαρία Μπεκατώρου βιογραφικό ύψος ηλικία ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ αρραβώνας με τον γιο του Καρατζαφέρη 10

‘Εως ότου η αποσπασματική συμμετοχή της σε εκπομπές άλλων καναλιών στάθηκε η ευκαιρία να ξεκινήσει έστω και στα 40 της η καριέρα της στα μεγάλα κανάλια.

Πάμε να δούμε λοιπόν πόσα γνωρίζετε για το λαμπερό κορίτσι που ακούει στο όνομα Μαρία Μπεκατώρου:

Το 1992, σε ηλικία 18 ετών, ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό του Γιώργου Καρατζαφέρη Telecity κάνοντας καλλιτεχνικό ρεπορτάζ άλλα και αρχισυνταξία σε διάφορες εκπομπές του σταθμού.

Στις αρχές του 1993 πέρασε μπροστά από τις κάμερες αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής Prestige, παίρνοντας συνεντεύξεις από διάφορους καλλιτέχνες.

Μαρία Μπεκατώρου βιογραφικό ύψος ηλικία ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ αρραβώνας με τον γιο του Καρατζαφέρη 1
Μαρία Μπεκατώρου βιογραφικό ύψος ηλικία ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ αρραβώνας με τον γιο του Καρατζαφέρη 11

Τον Σεπτέμβριο του 1993 αποδέχτηκε την πρόταση του Γιώργου Καρατζαφέρη αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του σταθμού, με την καθημερινή εκπομπή Χωρίς Ταμπού.

Η εκπομπή, καθώς και η παρουσία της στη ζώνη αυτή, αποτέλεσε μία από τις μακροβιότερες συνεργασίες στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης, καθώς παρέμεινε σε αυτή για 20 ολόκληρα χρόνια.

Στο Χωρίς Ταμπού η Μπεκατώρου φιλοξένησε στα μέσα της δεκαετίας του 1990 μερικούς από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας, όπως ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιάννης Πλούταρχος και άλλοι, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση των πρώτων τους συνεργασιών και βημάτων στο τραγούδι.

Μαρία Μπεκατώρου βιογραφικό ύψος ηλικία ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ αρραβώνας με τον γιο του Καρατζαφέρη 2
Μαρία Μπεκατώρου βιογραφικό ύψος ηλικία ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ αρραβώνας με τον γιο του Καρατζαφέρη 12

Λόγω του μειωμένου κοστολογίου της εκπομπής, η ίδια πέρα από το ρόλο της παρουσιάστριας χρειάστηκε για αρκετά χρόνια να αναλάβει τόσο την αρχισυνταξία άλλα και άλλα πόστα στην παραγωγή της εκπομπής, ενώ κατά διαστήματα η εκπομπή είχε αλλάξει παροδικά τον τίτλο της σε Κάθε Μέρα, Νέα Μέρα στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Τη σεζόν 2010-2011 αποδέχτηκε την πρόταση του Mega Channel συμμετέχοντας στον πρώτο κύκλο του διαγωνιστικού τραγουδιστικού show επωνύμων Just the 2 Of Us. Εκεί διαγωνίσθηκε μαζί με τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη φτάνοντας μέχρι τον τελικό του show.

Μαρία Μπεκατώρου βιογραφικό ύψος ηλικία ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ αρραβώνας με τον γιο του Καρατζαφέρη 3
Μαρία Μπεκατώρου βιογραφικό ύψος ηλικία ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ αρραβώνας με τον γιο του Καρατζαφέρη 13

Μετά την ολοκλήρωση του show υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του παιδικού show μαγειρικής Junior Master Chef, που προβλήθηκε τη σεζόν 2011-2012. Τον Ιούλιο του 2011, αποφασίστηκε και η ολοκλήρωση της πρωινής εκπομπής Χωρίς Ταμπού μετά από 18 χρόνια προβολής.

Η Μπεκατώρου συνέχισε την συνεργασία της με τον σταθμό και την πρωινή ψυχαγωγική του ζώνη παρουσιάζοντας από τον Σεπτέμβριο του 2011 την εκπομπή Κάθε Μέρα, Νέα Μέρα

Στις αρχές του 2013 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 για την Κυριακάτικο ψυχαγωγικό show Your Face Sounds Familiar.

Τον Αύγουστο του 2013 υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 αποχωρώντας από το ΑΡΤ μετά από 21 χρόνια συνεργασίας.

Μαρία Μπεκατώρου βιογραφικό ύψος ηλικία ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ αρραβώνας με τον γιο του Καρατζαφέρη 4
Μαρία Μπεκατώρου βιογραφικό ύψος ηλικία ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ αρραβώνας με τον γιο του Καρατζαφέρη 14

Στη νέα της τηλεοπτική στέγη συνέχισε να παρουσιάζει το Your Face Sounds Familiar μέχρι και τον Ιούνιο του 2021. Από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2015, για δύο σεζόν, παρουσίασε μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα το talk show Τα Καρντάσιανς στη βραδινή ζώνη του σταθμού. Τον Μάιο του 2015 επέστρεψε στην πρωινή ζώνη αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της εκπομπής Πρωινό Σου Κου, τα Σαββατοκύριακα.

Τη σεζόν 2015-2016 συμπαρουσίασε την ίδια εκπομπή μαζί με τον Νίκο Μουτσινά. Την επόμενη σεζόν η εκπομπή άλλαξε τον τίτλο της σε Σου Κου ολοκληρώνοντας τον κύκλο της τον Ιούνιο του 2017.

Μαρία Μπεκατώρου βιογραφικό ύψος ηλικία ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ αρραβώνας με τον γιο του Καρατζαφέρη
Μαρία Μπεκατώρου βιογραφικό ύψος ηλικία ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ αρραβώνας με τον γιο του Καρατζαφέρη 15

Τον Σεπτέμβριο του 2017 ξεκίνησε να παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι Still Standing στο καθημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Η εκπομπή σημείωσε επιτυχία και έτσι συνεχίστηκε μέχρι τον Ιούνιο του 2021 στην απογευματινή ζώνη του σταθμού, ενώ κατά τη διάρκεια των γιορτών προβαλλόταν special επεισόδια στην prime time ζώνη.

Τον Αύγουστο του 2021 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel, δέκα χρόνια μετά την πρώτη της συνεργασία. Από τις 27 Δεκεμβρίου 2021 ξεκίνησε να παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι The Chase.

Μαρία Μπεκατώρου βιογραφικό ύψος ηλικία ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ αρραβώνας με τον γιο του Καρατζαφέρη 6
Μαρία Μπεκατώρου βιογραφικό ύψος ηλικία ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ αρραβώνας με τον γιο του Καρατζαφέρη 16

Προσωπική ζωή
Το καλοκαίρι του 1999, έγινε ζευγάρι με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο (νυν συνταξιούχο ιπτάμενο στρατιωτικό), με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2007, με κουμπάρο τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Μαρία Μπεκατώρου βιογραφικό ύψος ηλικία ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ αρραβώνας με τον γιο του Καρατζαφέρη
Μαρία Μπεκατώρου βιογραφικό ύψος ηλικία ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ αρραβώνας με τον γιο του Καρατζαφέρη 17
x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!