Μαρία Έλενα Κυριάκου: «Περίμενα περισσότερη βοήθεια από τη Δέσποινα Βανδή»

1

Η τραγουδίστρια, άνηκε στην ομάδα της Δέσποινας στο Voice και εκείνη τη στήριξε στα πρώτα της βήματα στο χώρο, αλλά και κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στη Eurovision. Όμως, σήμερα, η Μαρία Έλενα, δηλώνει ότι περίμενε περισσότερη βοήθεια και στήριξη από τη «δασκάλα» της στο παιχνίδι.

««Οι ομάδες που αναλαμβάνουν τα παιδιά από τα talent shows, τα αναλαμβάνουν για ένα χρόνο. Μετά το πράγμα αρχίζει να κατεβαίνει. Πρέπει να κάνεις καινούριο άλμπουμ. Καινούριο άλμπουμ σημαίνει πάρα πολλές χιλιάδες ευρώ. Έτυχε ας πούμε ένας γνωστός μουσικοσυνθέτης να ζητήσει 100.000 ευρώ για να μου κάνει ένα άλμπουμ. Δεν είναι εύκολο να κάνεις τραγούδια.

Η Δέσποινα Βανδή με είχε καλέσει την επόμενη χρονιά του The Voice να πάω να τραγουδήσω εκεί. Πήγα και μου είχε κάνει παρατήρηση θυμάμαι, ότι »ωραίες οι συνεντεύξεις και όλα αυτά, αλλά που είναι τα τραγούδια» και ξέρει πολύ καλά η Δέσποινα ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις δισκογραφία. Το είχε πει τηλεοπτικά και λίγο εκεί κόμπλαρα, δεν ήξερα τι να πω. Έχουμε χάσει επαφή τώρα. Περίμενα περισσότερη βοήθεια και στήριξη από την Δέσποινα Βανδή. Με στήριξε στην Eurovision αλλά μετά χαθήκαμε».

Δείτε στο βίντεο όσα υποστήριξε στην εκπομπή «Cup Of Joy» για τη Δέσποινα.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

  1. Μεζεα στο άρθρο

    Ασε μας κυρα μου.μαραμενη και αντιπαθητικη.οσο οι κυπριοι θα ψηφιζουν τοπικιστικα θα κανουν μια τρυπα στο νερο, γιατι στο τελος γυρνανε στο σπιτι τους.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com