Μαρία Ηλιάκη – Κατερίνα Καινούργιου: Μετα το ΤΗΛΕΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ … φίλες

Μαρία Ηλιάκη - Κατερίνα Καινούργιου: Μετα το ΤΗΛΕΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ... φίλες

Μαρία Ηλιάκη – Κατερίνα Καινούργιου: Μετα το ΤΗΛΕΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ … φίλες Ημέρες ευτυχίας είναι αυτές του τελευταίου διμήνου για τη Μαρία Ηλιάκη, καθώς κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη της. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της, Στέλιος Μανουσάκης, έγιναν γονείς για πρώτη φορά στις 31 Μαϊού και από τότε η ζωή τους έχει αλλάξει εντελώς.

Οι δυο τους έχουν ξετρελαθεί με τη μικρή Κατερίνα – όπως πρόκειται να ονομαστεί – και χαίρονται να τη βλέπουν να μεγαλώνει και να αλλάζει μέρα με τη μέρα.

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ρομαντικές διακοπές στο Capri της Ιταλίας

Η Μαρία Ηλιάκη απολαμβάνει τον νέο της ρόλο, αυτόν της μητέρας, και τακτικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο με το μωρό της.

Πλέον, η μικρούλα μετρά δύο μήνες ζωής και έτσι μαμά και κόρη συχνά βγαίνουν έξω και κάνουν τις βόλτες τους στους δρόμους του Χόργκεν. Ένα στιγμιότυπο από αυτές δημοσίευσε η παρουσιάστρια στο προφίλ της.

Κρατώντας αγκαλιά την κορούλα της, η Μαρία Ηλιάκη χαμογελά και σχολιάζει: “Η καλύτερή μου φίλη”.

Κατερίνα Καινούργιου: Βόλτα στο κέντρο της πόλης με άκρως καλοκαιρινό look

Το εν λόγω τρυφερό στιγμιότυπο έσπευσε να σχολιάσει η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία υπήρξε πολύ καλή φίλη της Μαρίας Ηλιάκη. “Έλιωσα”, σημείωσε χαρακτηριστικά η ξανθιά παρουσιάστρια. Τότε, ακολούθησε ένα επικός διάλογος, με τη Μαρία Ηλιάκη να την προτρέπει να κάνει ένα παιδί, προκειμένου να γίνουν φίλοι.