Μαρία Ηλιάκη ύψος κιλά: Πόσα κιλά είναι μετά τη γέννηση της κόρης της

Μαρία Ηλιάκη ύψος κιλά: Πόσα κιλά είναι μετά τη γέννηση της κόρης της «Σας έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση από χθες που πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και μένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Διότι μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά – που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15 – και αυτή τη στιγμή μετά από 20 ημέρες, χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή έχω φτάσει 61 κιλά. Έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός είναι έτσι όπως πρέπει να είναι.

Μαρία Ηλιάκη Ηλικία: Σε Ποιά Ηλικία Έγινε ΜΑΝΑ;

Σοκαριστικό. Νομίζω ότι δύο είναι οι λόγοι που το σώμα μου λειτουργεί τόσο σωστά. Όταν του φέρεσαι καλά, στο ανταποδίδει. Κάπως έτσι αισθάνομαι ότι έχει συμβεί και σε μένα».

Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Πρωινή βόλτα με τη νεογέννητη κόρη τους

Η Μαρία Ηλιάκη ζει την απόλυτη ευτυχία από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο η κόρη της και έγινε μανούλα για πρώτη φορά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια γέννησε πριν 20 ημέρες περίπου και εντύπωση έκανε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η φωτογραφία που δημοσίευσε, δείχνοντας μας την καλλίγραμμη σιλουέτα της μετά τη γέννα.

Ατάκες ΦΩΤΙΑ του Νίκου Μουτσινά για την ΜΑΝΑ Μαρία Ηλιάκη: ”Κουράγιο στο παιδί. Υπάρχουν κάλοι ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ να το ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ”

Η Μαρία Ηλιάκη μέσα από τα Instagram Stories της, αποκάλυψε πως έχει χάσει ήδη 12 κιλά από αυτά που πήρε στην εγκυμοσύνη, εξαιτίας του καλού μεταβολισμού που διαθέτει.

Νίκος Μουτσινάς: “Συγκινήθηκα Με Την Μαρία Ηλιάκη Γιατί Το Ήθελε Πολύ”

Μαρία Ηλιάκη Μαρία Ηλιάκη