Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Μαρία Κανελλοπούλου βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Γέννηση 25 Μαΐου 1947 (74 ετών)
Καλάβρυτα
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Ιδιότητα ηθοποιός και πολιτικός
Σημαντικά έργα Το καφέ της Χαράς
Εμείς κι εμείς

Γιάννης Λυγνός για ΣΧΕΣΗ Κατσαούνη Κουρεντή! Και εγώ ή ο καθένας μπορεί να κάναμε το ίδιο

Η Μαρία Κανελλοπούλου (Καλάβρυτα, 25 Μαΐου 1947) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και πολιτικός, εκλεγμένη βουλευτής μέχρι το 2015.

Έλενα Γκρέκου η ΠΡΩΗΝ του Βαλάντη και το βιογραφικό Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Βιογραφία
Γεννήθηκε το 1947 στα Καλάβρυτα. Έχει παίξει σε πολλές σειρές της τηλεόρασης. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό παίζοντας στις τηλεοπτικές σειρές Μάνα είναι μόνο μία, Εμείς κι εμείς, Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη και Το καφέ της Χαράς.

Υπήρξε υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2007 και του 2009, εξελέγη δημοτική σύμβουλος Αθηναίων έως το 2012, ενώ στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη βουλευτής με 8.760 ψήφους, δεύτερη πίσω από τον αρχηγό του κόμματος Αλέξη Τσίπρα[1]. Επανεξελέγη στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 και του Ιανουαρίου 2015.[2] Τον Αύγουστο του 2015 ανακοίνωσε πως δε θα ξαναβάλει υποψηφιότητα σε βουλευτικές εκλογές.

Μαρία Κανελλοπούλου: «Με είχαν αδικήσει, με είχαν πιέσει και είχε ανοίξει η μύτη μου μέσα στο ταξί»

“Έχω εισπράξει κακές συμπεριφορές” εξομολογήθηκε η Μαρία Κανελλοπούλου.

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε την Τρίτη η Μαρία Κανελλοπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στη μοναχικότητα, τις δύο προτάσεις γάμου που απέρριψε, τις άσχημες συμπεριφορές στο θέατρο αλλά και τις μεγάλες αμοιβές στην «χρυσή εποχή» της τηλεόρασης.

«Δεν είχα την ευτυχία να κάνω δικά μου παιδιά και εγγόνια. Γιαγιά με έχουν κάνει με ένα τρόπο τα ανίψια μου. Δεν πήρα μεγάλες αποφάσεις στη ζωή μου. Δε σκέφτηκα ποτέ να παντρευτώ ή να κάνω οικογένεια. Η ζωή γράφει το δικό της βιβλίο για τον καθένα», σημείωσε, μέσα σε όλα η Μαρία Κανελλοπούλου. «Έχασα τους γονείς μου πολύ νωρίς. Στα 20 μου δεν τους είχα. Είχα μια μοναχική πορεία. Δεν ερωτεύτηκα ιδανικούς τύπους. Δύο φορές δέχτηκα πρόταση γάμου, αλλά δεν ήταν η σωστή στιγμή. Όταν είσαι πολύ νέος νομίζεις ότι έχεις χρόνο. Αλλά δεν έχεις και πολύ», συνέχισε σχετικά με την απόφασή της να μην παντρευτεί.

Άρης Μακρής βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Αναφερόμενη στους συναδέλφους της που εγκατέλειψαν δουλειές για να βρεθούν σε κάποιο reality, η Μαρία Κανελλοπούλου είπε ότι «Το βρίσκω τρελό αυτό που κάνουν. Είναι έξω από τις προτεραιότητές μου. Δεν έφυγα ποτέ από δουλειά, ακόμη και όταν δεν περνούσα καλά».

«Έχω εισπράξει κακές συμπεριφορές. Έχει τύχει να ανοίξει η μύτη μου μέσα σε ταξί επειδή με είχαν αδικήσει και με είχαν πιέσει».

«Κάποιοι έχουν κάνει τέρατα σε συμπεριφορές, μπροστά σε αυτά που έχουν ακουστεί. Ο φίλος μου Γιώργος Κιμούλης είναι ο πρώτος που κατηγορήθηκε. Αλλά αν μπορούσε κάποιος να μιλήσει για συμπεριφορές βίας από ανθρώπους που είχαν την ευθύνη μιας δουλειάς, θα έγραφε βιβλίο», συνέχισε στο ίδιο θέμα.

Η Μαρία Κανελλοπούλου γεννήθηκε στα Καλάβρυτα στις 25 Μαΐου του 1947 είναι Ελληνίδα ηθοποιός και πολιτικός, εκλεγμένη βουλευτής μέχρι το 2015.Την αγαπήσαμε μέσα από την τηλεόραση μέσα από το σήριαλ “Εμείς κι εμείς” και βέβαια την αποθεώσαμε μέσα από το “Καφέ της Χαράς”.Φυσικά, αξέχαστε και οι ερμηνείες στο “Μάνα είναι μόνο μια” και στους ” Σταύλους της Εριέττας Ζαΐμη”.

Μάλιστα η ηθοποιός είχε πει πως αρνείται να δει το σήριαλ “Εμείς κι εμείς” γιατί έχει χάσει τη φίλη της (Νατάσα Μανίσαλη) κι αυτό είναι πολύ τραυματικό για την ίδια έχοντας πει: “Αρνούμαι να κοιτάξω αυτό το κορίτσι με αυτή την ομορφιά, το ταλέντο, το χιούμορ ενώ δεν υπάρχει”.

Η Μαρία Κανελλοπούλου, υπήρξε υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2007 και του 2009, εξελέγη δημοτική σύμβουλος Αθηναίων έως το 2012, ενώ στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη βουλευτής με 8.760 ψήφους, δεύτερη πίσω από τον αρχηγό του κόμματος Αλέξη Τσίπρα. Επανεξελέγη στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 και του Ιανουαρίου 2015.Τον Αύγουστο του 2015 ανακοίνωσε πως δε θα ξαναβάλει υποψηφιότητα σε βουλευτικές εκλογές.

Δεν κάνω τίποτα χωρίς τέχνη και έρωτα
Η Τασία του «Καφέ της Χαράς», είχε μιλήσει για τα παιδικά της χρόνια στα Καλάβρυτα και είχε δηλώσει αισιόδοξη σε καιρό κρίσης με προσωπικό ρεφραίν: «Δεν κάνω τίποτα χωρίς τέχνη και έρωτα».

Συγκεκριμένα είχε πει: «Τα Καλάβρυτα…Τα Καλάβρυτα είναι για μένα ταυτόχρονα ο χαμένος Παράδεισος, αλλά κι ο τόπος των προσωπικών απωλειών, των μεγάλων τραυμάτων. Τα Καλάβρυτα.είναι αυτό πού είμαι σήμερα ή τουλάχιστον ένα μεγάλο κομμάτι αυτού πού είμαι. Δεν είναι πολλά αυτά που μπορώ να πω για τα παιδικά μου χρόνια – γιατί κράτησαν λίγο.

Η απώλεια της μητέρας μου, επέσπευσε κατά έναν τραυματικό τρόπο το πέρασμά μου απ’ το κορίτσι στη γυναίκα. Αυτό που μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα είναι ότι είχα υπέροχους γονείς! Εκ των υστέρων βέβαια, γιατί όταν είσαι μικρός πάντα ζητάς…περισσότερη αγάπη, περισσότερη αποδοχή, περισσότερη προσοχή. Μόνο με το πέρασμα του χρόνου αντιλαμβάνεσαι το πολύτιμο φορτίο της αγάπης, της φροντίδας, της γνώσης που σου έχει με τόση ανιδιοτέλεια χαρισθεί. Με στενοχωρεί που οι γονείς μου δεν πρόλαβαν να «πάρουν» πίσω τίποτα απ’ όσα έδωσαν σε μένα και την αδερφή μου και φυσικά δεν υπαινίσσομαι την υλική ανταπόδοση, αλλά το πλατύ χαμόγελο ή την βαθιά ανάσα και τη βεβαιότητα πώς «τίποτα δεν πάει χαμένο».

Έχω μείνει απλήρωτη από το σήριαλ «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»
Η Μαρία Κανελλοπούλου έχει πει σχετικά: “Υπάρχει ο φορέας μας ο Διόνυσος που εισπράττει τα δικαιώματα μας από τις επαναλήψεις και μας τα δίνει. Έχω φίλους μου που βγάζουν πολλά περισσότερα από εμένα. Αλλά πλέον τα λεφτά έχουν λιγοστέψει. Το MEGA έχει σταματήσει να πληρώνει ενώ παίζει επαναλήψεις μας! Που επικαλείται την ελευθερία και το συμφέρον των εργαζόμενων κλπ είναι ανοιχτό χρωστώντας στους εργαζόμενους του και παίζοντας επαναλήψεις λέγοντας «με την άδεια σας». Με καθόλου την άδεια μου.

Με κανενός την άδεια, αυθαίρετα! Με τον δικό μας κόπο, πληρώνεται διαφήμιση με τον δικό μας κόπο! Και έχει και εργαζόμενους εκεί πάρα πολλούς μήνες. Κάποιοι άνθρωποι κέρδισαν πάρα πολλά χρήματα και κάποιοι χάνουν τις δουλειές τους και τώρα πεινάνε. Δεν μπορεί συνάδελφοι μου να έχουν παραδώσει την δουλειά τους και το MEGA να τους φέρεται με τέτοιο τρόπο. Δεν είναι εύκολο να γυρνάς ένα σήριαλ, μέσα στο κρύο και τις διάφορες συνθήκες. Όταν η φίλη μου Ρένια Λουιζίδου στα Κιούρκα ήταν μέσα στο κρύο σε ένα σπίτι ακατοίκητο για τα γυρίσματα. Δεν γίνεται λοιπόν να παραδίδεις τη δουλειά σου, να παίζεται στο κανάλι και να εισπράττει διαφημιστική πίτα και να μένεις απλήρωτος εσύ. Έχω μείνει απλήρωτη από το σήριαλ «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» γιατί κόπηκε!» είχε πει σε εκπομπή το 2016.

https://www.youtube.com/watch?v=pEtCW9Wrd3w

Οι φραστικές επιθέσεις
Η Μαρία Κανελλοπούλου έχει συνειδητά επιλέξει να διαμένει στο κέντρο της πρωτεύουσας και, συγκεκριμένα, κοντά στον Σταθμό Λαρίσης, στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου η κλίμακα της εγκληματικότητας βρίσκεται στο ζενίθ. Στοχοποιημένη από τους φασίστες όπως λέει, δέχεται φραστικές επιθέσεις, χυδαίες, για τη στάση της κατά των επιθέσεων σε μετανάστες. Για τη στάση της αστυνομίας στο Α.Τ. της περιοχής τονίζει ότι, «ενώ γίνονται επιθέσεις εναντίον μεταναστών, αντί να πιαστούν αυτοί που κάνουν τις επιθέσεις, βρίσκονται οι ίδιοι οι πρόσφυγες στο τμήμα να απολογούνται γιατί δεν έχουν χαρτιά.»

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, όποτε περνάει μπροστά από το Α.Τ. δέχεται φραστικές επιθέσεις με λέξεις όπως «ουστ» κτλ. Η ηθοποιός και βουλευτής περιγράφει μία από τις επιθέσεις που δέχτηκε έξω από το σπίτι της από παρέα στην οποία ήταν άτομα με μέσο όρο ηλικίας στα 30, μία γυναίκα και ένα παιδί περίπου 15 ετών.

Η κ. Κανελλοποούλου είχε κάνει λόγο για «χείμαρρο υβριστικών επιθέσεων». «Στο συνοδό μου, όταν τους κοίταξε είπαν επιθετικά «έλα, έλα». Ήταν φριχτό αυτό το πράγμα… Αυτό που διάβαζα στα πρόσωπα τους είναι «δεν φοβόμαστε τίποτα, κανένας δεν θα μας τιμωρήσει».

Και το πιο σοκαριστικό, όπως είχε πει είναι, ότι οι γείτονες της την επόμενη ημέρα της έλεγαν «θέλαμε να σε βοηθήσουμε αλλά φοβόμαστε». Είχε πει χαρακτηριστικά η Μαρία Κανελλοπούλου ότι φίλος της καταστηματάρχης, της είχε πει: «Μαρία, μην περνάς από το μαγαζί γιατί έχω στοχοποιηθεί». «Αυτή είναι η πραγματικότητα που βιώνω εγώ στον Άγ. Παντελεήμονα. Ο Αγ. Παντελεήμονας είναι πια ένα άβατο», είχε πει η κ. Κανελλοπούλου το 2012.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner