Μαρία Κορινθίου θρησκεία ! Οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ που δεν περιμέναμε και τα γενέθλια της ΚΟΡΗΣ της

Μαρία Κορινθίου θρησκεία ! Οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ που δεν περιμέναμε και τα γενέθλια της ΚΟΡΗΣ της «Η Μαρία είναι καθολική, εγώ χριστιανός ορθόδοξος. Η Μαρία είναι από την Τήνο και η κόρη μας έχει βαφτιστεί με τον ορθόδοξο τρόπο. Ακολουθεί όλα τα πράγματα που πρέπει αλλά δεν την πιέζουμε για κάτι. Απλά την αφήνουμε να αποφασίζει μόνη της», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Μαρία Κορινθίου αν και δεν έχει μιλήσει δημόσια για τα πιστεύω της, δεν έχει κρύψει ότι είναι καθολική, αφού στο παρελθόν είχε κοινοποιήσει στο Twitter με την ίδια παιδί να παίρνει την πρώτη της θεία κοινωνία.

Σεισμός απο την Μαρία Κορινθίου! ”Δεν είμαι χριστιανή …”

«Τι βρήκα…..με τον παππούκα μου στην πρώτη μου κοινωνία(είμαι καθολική).μα πως περνάνε τα χρόνια», είχε γράψει τότε η ηθοποιός.O Γιάννης Αϊβάζης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου ο οποίος μίλησε για τη θρησκεία και την πίστη του στο θεό.

Με αφορμή αυτό ο ηθοποιός βρήκε την ευκαιρία να αποκαλύψη κάτι για την γυναίκα του, Μαρία Κορινθίου, που δεν το γνωρίζουν πολλοί. Ο Γιάννης εξήγησε ότι η σύζυγός του είναι καθολική σε αντίθεση με εκείνον που είναι χριστιανός ορθόδοξος.