freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Μαρία Λουίζα Βούρου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Μαρία Λουίζα Βούρου γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα και είναι κόρη του ηθοποιού Γιάννη Βούρου.
Ο Γιάννης Βούρος δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας αλλά την έχει αναγνωρίσει καθώς τότε ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της.

Μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη με τη μητέρα και τη γιαγιά της και αργότερα μετακόμισε με τη μητέρα της και το νέο της σύζυγο στη Νέα Πεντέλη.
Είναι μοντέλο και παρουσιάστρια αλλά έχει σπουδάσει Τεχνολόγος Τροφίμων ενώ νωρίτερα είχε περάσει στο Χημικό στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Βέβαια, όπως έχει δηλώσει, δεν αποκλείεται να τη δούμε να ασχολείται και με την υποκριτική καθώς είναι όνειρό της.

https://www.youtube.com/watch?v=sz8HvBzgbfA

Μαρία Λουίζα Βούρου: «Στα 18 έμαθα ότι ο Γιάννης Βούρος δεν είναι βιολογικός μου πατέρας»

«Θύμωσα και σοκαρίστηκα όταν το ανακάλυψα»
Καλεσμένη στο Πρωινό του Ant1 βρέθηκε σήμερα η Μαρία Λουίζα Βούρου, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο τεστ πατρότητας που έκανε στα 18 της χρόνια και ανακάλυψε πως ο Γιάννης Βούρος δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας.Όπως εξομολογήθηκε το μοντέλο όταν το ανακάλυψε θύμωσε και το σοκ που βίωσε ήταν τεράστιο.

Πένθος για την Μαρία Λουΐζα Βούρου

Ο Γιάννης Βούρος με τη μητέρα μου χώρισαν πριν γεννηθώ. Ο μπαμπάς μου ήταν στο μυαλό μου ως μπαμπάς μου μέχρι την ηλικία των 18 ετών. Στα 18 μου έμαθα ότι δεν είναι βιολογικός μου πατέρας ο Γιάννης. Κάποια στιγμή που είχαμε μία κουβέντα, ειπώθηκαν κάποια πράγματα και μου ζήτησε να γίνει αυτό το τεστ.

Εγώ φυσικά δεν είχα κανένα πρόβλημα και κανέναν ενδοιασμό γιατί ήμουν 100% σίγουρη ότι είναι βιολογικός μου πατέρας. Έβλεπα κάποια σημάδια που είχαμε στο σώμα και έλεγα: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είσαι μπαμπάς μου». Πήγαμε το κάναμε το τεστ, βγήκε ότι είναι αρνητικό
», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

Ήταν αρκετά μεγάλο σοκ για εμένα. Τώρα που με ακούτε που είμαι ήρεμη, σχεδόν ωμή που τα λέω, είναι γιατί τα έχω μέσα μου εμπεδώσει και τα έχω περάσει 10 χρόνια από διάφορα φίλτρα για να μπορέσω να προστατεύσω τον οργανισμό μου και την προσωπικότητα μου γενικότερα. Ήταν ένα σοκ γερό.

Πένθος για την Μαρία Λουΐζα Βούρου

Σαφώς θύμωσα πάρα πολύ, γιατί γενικότερα όλα τα χρόνια δεν είχα τον μπαμπά μου. Εμένα ουσιαστικά με έχει μεγαλώσει ο άντρας της μαμάς μου, ο Σάββας. Του χρωστάω πάρα πολλά αυτού του ανθρώπου. Οπότε μέχρι η μητέρα μου να παντρευτεί τον άντρα της εγώ είχα ένα κενό μέσα μου.

Ήμουν 12 χρονών όταν παντρεύτηκαν. Η μαμά μου δεν το ήξερε ότι θα πήγαινα να κάνω το τεστ. Δεν ξέρω γιατί δεν της το είπα. Ίσως γιατί το θεωρούσα βέβαιο ότι θα είναι θετικό, οπότε γιατί να την ανησυχήσω, γιατί να τη στεναχωρήσω.Μαρία Λουίζα Βούρου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Λουΐζα Βούρου

Σε κάποιες εκπομπές τότε είχαν βγει και παίρναν πάρα πολύ το μέρος του πατέρα μου και όχι της μητέρας μου γιατί πολύ απλά δεν γνώριζαν και κάπως πήγαν να την κατηγορήσουν για πράγματα ως προς τη συμπεριφορά της απέναντι στον μπαμπά μου. Θεώρησαν ότι η μητέρα μου ήθελε να ξεγελάσει τον Βούρο. Η μητέρα μου έκανε δυο δουλειές για να μη μου λείψει τίποτα», εξομολογήθηκε το μοντέλο.

Ένα θέμα που είχε γνωστό πριν χρόνια και δεν το κρύβει η Μαρία Λουΐζα Βούρου, είναι ότι τελικά ο Γιάννης Βούρος, του οποίου το όνομα φέρει δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας.
Μίλησε για το ζήτημα και για τα αισθήματά της στην εκπομπή |”Το πρωινό” και κάνει εντύπωση με όσα αποκαλύπτει.
“Ο Γιάννης Βούρος με τη μητέρα μου χώρισαν πριν γεννηθώ. Ο μπαμπάς μου ήταν στο μυαλό μου ως μπαμπάς μου μέχρι την ηλικία των 18 ετών. Στα 18 μου έμαθα ότι δεν είναι βιολογικός μου πατέρας ο Γιάννης. Κάποια στιγμή που είχαμε μία κουβέντα, ειπώθηκαν κάποια πράγματα και μου ζήτησε να γίνει αυτό το τεστ. Εγώ φυσικά δεν είχα κανένα πρόβλημα και κανέναν ενδοιασμό γιατί ήμουν 100% σίγουρη ότι είναι βιολογικός μου πατέρας. Έβλεπα κάποια σημάδια που είχαμε στο σώμα και έλεγα: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είσαι μπαμπάς μου».

ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΙΖΑ ΒΟΥΡΟΥ | Χριστουγεννιάτικες αγορές με τον γιο της! Δείτε τα στιγμιότυπα

Πήγαμε το κάναμε το τεστ, βγήκε ότι είναι αρνητικό».
«Ήταν αρκετά μεγάλο σοκ για εμένα. Τώρα που με ακούτε που είμαι ήρεμη, σχεδόν ωμή που τα λέω, είναι γιατί τα έχω μέσα μου εμπεδώσει και τα έχω περάσει 10 χρόνια από διάφορα φίλτρα για να μπορέσω να προστατεύσω τον οργανισμό μου και την προσωπικότητα μου γενικότερα. Ήταν ένα σοκ γερό. Σαφώς θύμωσα πάρα πολύ, γιατί γενικότερα όλα τα χρόνια δεν είχα τον μπαμπά μου. Εμένα ουσιαστικά με έχει μεγαλώσει ο άντρας της μαμάς μου, ο Σάββας.

Μαρία Λουίζα Βούρου: Με τον γιο της στην παραλία

Του χρωστάω πάρα πολλά αυτού του ανθρώπου. Οπότε μέχρι η μητέρα μου να παντρευτεί τον άντρα της εγώ είχα ένα κενό μέσα μου. Ήμουν 12 χρονών όταν παντρεύτηκαν. Η μαμά μου δεν το ήξερε ότι θα πήγαινα να κάνω το τεστ. Δεν ξέρω γιατί δεν της το είπα. Ίσως γιατί το θεωρούσα βέβαιο ότι θα είναι θετικό, οπότε γιατί να την ανησυχήσω, γιατί να τη στεναχωρήσω.

Μαρία Λουίζα Βούρου: Το πάρτυ για τα πρώτα γενέθλιά του γιου της!

Σε κάποιες εκπομπές τότε είχαν βγει και παίρναν πάρα πολύ το μέρος του πατέρα μου και όχι της μητέρας μου γιατί πολύ απλά δεν γνώριζαν και κάπως πήγαν να την κατηγορήσουν για πράγματα ως προς τη συμπεριφορά της απέναντι στον μπαμπά μου. Θεώρησαν ότι η μητέρα μου ήθελε να ξεγελάσει τον Βούρο. Η μητέρα μου έκανε δυο δουλειές για να μη μου λείψει τίποτα», εξομολογήθηκε το μοντέλο.Μαρία Λουίζα Βούρου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner