Μαρία Μπεκατώρου: ”Θυμάμαι να πιάνομαι από τους τοίχους του νοσοκομείου…”

Μαρία Μπεκατώρου: ''Θυμάμαι να πιάνομαι από τους τοίχους του νοσοκομείου…''
Μαρία Μπεκατώρου: ''Θυμάμαι να πιάνομαι από τους τοίχους του νοσοκομείου…''

Μαρία Μπεκατώρου: ”Θυμάμαι να πιάνομαι από τους τοίχους του νοσοκομείου…” «Είδα από κοντά το θάνατο…»

Λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου κύκλου του Your Face Sounds Familiar, η Μαρία Μπεκατώρου μιλάει για όλα στη Σοφία Χουντάση και το Πρώτο Θέμα.

Μαρία Μπεκατώρου: Η… λεπτομέρεια μπορεί να είναι η απάντηση

Η παρουσιάστρια ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που βίωσε με το θάνατο του πατέρα της.

Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη για σένα, καθώς έχασες τον πατέρα σου. Πώς βίωσες αυτή την απώλεια;

Μαρία Μπεκατώρου: ”Δεν υπήρχε συνέντευξη που να μην έπρεπε να απαντήσω για το αν θέλω να κάνω ένα παιδί…”

Είδα από κοντά τον θάνατο από την περιπέτεια του πατέρα μου που έσβηνε μέρα με τη μέρα. Έζησα το τελευταίο του βράδυ, τις τελευταίες του στιγμές -και όλα αυτά συνέβαιναν την περίοδο που παρουσίαζα το YFSF. Σε ένα live δεν άντεξα και έβαλα τα κλάματα, όταν ο Θανάσης Αλευράς τραγούδησε το «Πόσο πολύ σ’ αγάπησα». Όσο κια αν ακουστεί περίεργο, η δουλειά με έκανε να ξεχνιέμαι, βέβαια, η εκπομπή που έβγαλα μετά την κηδεία του πατέρα μου ήταν πολύ δύσκολη. Ωστόσο, χάρηκα που πρόλαβε και με είδε παρουσιάστρια στο YFSF και που του άρεσα πολύ.

Ο θάνατος του πατέρα σου άλλαξε την οπτική σου για τη ζωή;

ANT1: ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΕ Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΤΟ 2019 ΗΤΑΝ 2+1

Φυσικά. Μου έμαθε ότι δεν πρέπει να στενοχωριόμαστε για μικρά καθημερινά πράγματα. Πλέον, δεν σκάω γι’ αυτά. Ξέρω πως η ζωή είναι μικρή, πως τα χρόνια περνούν γρήγορα και πως δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Εκεί που ήμασταν μια χαρά και νομίζαμε ότι ο πατέρας μου έχει ένα απλό πρόβλημα, ήρθε ο γιατρός και μας είπε ότι θα τον χάσουμε. Θυμάμαι να πιάνομαι από τους τοίχους του νοσοκομείου και να λέω πως δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό σε μένα. Αλλά γιατί να μη συμβεί σε μένα; Γιατί να συμβεί στον άλλον; Όλες οι οικογένειες αντιμετωπίζουν κάτι.

Γράψτε ένα σχόλιο