Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Το Νο1 μαγκαζίνο στο ίντερνετ

Μαρία Παλαιολόγου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Πως είναι σήμερα η ηθοποιός Μαρία Παλαιολόγου; Σύντομο Βιογραφικό
Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι η παράσταση Έμμα (2018).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Το ρετιρέ (1990).ΜΑΡΙΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ
Μαρία Παλαιολόγου
Φιλμογραφία
Οχυρό 27 (1948)
Κυνηγώντας τον έρωτα (1956)
Μπετόβεν και μπουζούκι (1965)[μαθήτρια Σταυρίδη]
Δόκτωρ Ζι-Βέγγος (1968)
Ο μαχαραγιάς (1968)
Τρελλός παλαβός και Βέγγος (1968)
Μια βοσκοπούλα αγάπησα (1971)
Ο θείος μου ο Ιπποκράτης (1972)
Πως καταντήσαμε Σωτήρη (1972)

Ηλικίες #Showbiz! Πόσο χρονών είναι Χατζηβασιλείου, Κοκκίνου, Πάνια, Μπεκατώρου, Τσαβαλιά, Κωνσταντινίδου, Παλαιολόγου, Λουιζίδου

Αν ήμουν πλούσιος (1972)
Υποψήφιοι βουλευτές και βουλευτίνες (1980)
Τροχονόμος… Βαρβάρα (1981)
Όταν οι ρόδες χορεύουν (1984)
Άλλος για τον Παράδεισο (1984)
Τρελλός είμαι ό,τι θέλω κάνω!.. (1984)
Ψηλός λιγνός και ψεύταρος (1985)
Αναρχικές καλόγριες (1986)
Αδελφή μου.. αγάπη μου / Ο άσωτος (1987)
Κλεφτρόνι και τζέντλεμαν (1987)
Έλα ν’ αγαπηθούμε (1987)
Ο κόμης… Τσάκωνας (1990)

‘Ύστερα από πολλά χρόνια, η Μαρία Παλαιολόγου που γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από το ρόλο της «Νίτσας» στο σίριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης» μίλησε στο Αυτό είναι Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Μαρία Ζούγρα. Από το σπίτι της στα Πατήσια, η ηθοποιός εξέφρασε το παράπονο της για προτάσεις που δεν ήρθαν μετά την συμμετοχή στην επιτυχημένη σειρά.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Παλαιολόγου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δυστυχώς σήμερα τον χρόνο μου δεν τον περνάω ευχάριστα, γιατί έχω πολύ καιρό να παίξω και μου αρέσει να παίζω. Μάλλον πλήττω. Αναρωτιέμαι γιατί δεν με καλούν… Δεν είμαι μέσα στα κυκλώματα και έπειτα δεν είμαι καμιά ωραία γυναίκα, ψηλή. Κοιτάνε την ομορφιά νομίζω πρώτα».

«Έχω πατρική περιουσία, χωρίς να είμαι πλούσια, αλλά τα βγάζω πέρα οικονομικά. Είχα καλό πατέρα και μου άφησε περιουσία. Τον αγαπούσα πάρα πολύ, ήταν καλός και εδιαφερόταν για μένα πάρα πολύ. Σήμερα, όμως, δεν έχω κανέναν να ενδιαφέρεται για μένα» τόνισε η Μαρία Παλαιολόγου ξεσπώντας σε δάκρυα.

«Έχει τύχει να με παρενοχλήσουν και μένα και πάρα πολύ μάλιστα. Επί σκηνής σου έπιαναν τον πωπό σου, ε, το βούλωσα… Τι να έκανα… Άλλαξα θέατρο και έφυγα. Ήταν μόλις είχα αρχίσει, ήμουν δειλή και φοβόμουν» συμπλήρωσε η ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN. «Άρεσα στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και είπε η κα. Χατζησοφιά ότι θα με φωνάξει ξανά αλλά δεν με φώναξε. Έχω πάρα πολλά παράπονα. Δεν βαριέσαι, έτσι είναι η ζωή μου

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :