Μαρία Πλούταρχου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Μαρία Πλούταρχου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η οικογένεια είναι ο πλούτος μου και η Μαρία η οικογένειά μου και η δύναμή μου. Δεν έχουμε σταματήσει να χτίζουμε την σχέση μας στο πέρασμα του χρόνου. Παλεύουμε για αυτήν και ποθούμε ο ένας τον άλλον σαν να γνωριστήκαμε τώρα», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής σε παλιότερη συνέντευξή του.Ντυμένοι casual περπατούσαν χεράκι χεράκι στο κέντρο της Γλυφάδας. «Κρατάει 25 χρόνια αυτή η κολώνια, μια ολόκληρη ζωή.

Γιάννης Πλούταρχος σύζυγος
«Η κόρη μου έκλαιγε όταν με είδε με άλλη γυναίκα»! Η εξομολόγηση – κατάθεση ψυχής του Γιάννη Πλούταρχου!

Γιάννης Πλούταρχος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η οικογένεια είναι ο πλούτος μου και η Μαρία η οικογένειά μου και η δύναμή μου. Δεν έχουμε σταματήσει να χτίζουμε την σχέση μας στο πέρασμα του χρόνου. Παλεύουμε για αυτήν και ποθούμε ο ένας τον άλλον σαν να γνωριστήκαμε τώρα», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής σε παλιότερη συνέντευξή του.

Σαν δυο σταγόνες νερό: Αυτός είναι ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου!
Είναι σαν δυο σταγόνες νερό ο Γιάννης Πλούταρχος με τον γιο του και αυτό θέλησε να μοιραστεί ο τραγουδιστής…

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος έκανε πρόσφατα λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα είναι πολύ ενεργός χρήστης της κοινωνικής πλατφόρμας.

Ο τραγουδιστής μοιράζεται με τους followers του στιγμές από την καθημερινότητά του, αγαπημένα του τραγούδια, αλλά και πιο ιδιαίτερες στιγμές όπως αυτή με τον γιο του.

Μάλιστα, ο περήφανος μπαμπάς Γιάννης Πλούταρχος θέλησε να βάλει ένα κουίζ στους διαδικτυακούς φίλους του και γι’ αυτό τον λόγο δημοσίευσε μια φωτογραφία δική του σε νεαρή ηλικία και μια του μεγάλου του γιου, Γιώργου και έγραψε: «Μοιάζω καθόλου με το Γιο μου?».

Γιάννης Πλούταρχος βιογραφικό! Η ηλικία, η καταγωγή, οι σπουδές, το ύψος και τα κιλά

Την είδαμε και πάθαμε πλάκα! Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου πραγματικά είναι μια κούκλα και όπως φαίνεται έχει και καλή φωνή!Μαρία Πλούταρχου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γνωρίζατε ό,τι εκτός από τον γιο του Γιάννη Πλούταρχου και η μεγάλη του κόρη κληρονόμησε το ταλέντο του στο τραγούδι. Η όμορφη Κατερίνα έχει πολύ ωραία φωνή και δείτε την να τραγουδάει με τον πατέρα της αλλά και τον αδελφό της.

Γιάννης Πλούταρχος οικογένεια και παιχνίδια στο χιόνι

Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει μία κόρη 17 χρονών που απέκτησε με τη Μαρία Μαγγίνα.

Η Βασιλεία του μοιάζει αρκετά και έχει καλλιτεχνική φλέβα καθώς της αρέσει πολύ η φωτογραφία και όπου κι αν πάει έχει μαζί τη φωτογραφική της μηχανή. Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα η κόρη του Φαίδωνα Γεωργίτση!Μαρία Πλούταρχου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Πλούταρχος: «Η Μαρία άφησε τα όνειρά της για να κάνουμε οικογένεια»
Ο Γιάννης Πλούταρχος και η σύζυγός του Μαρία είναι μαζί αρκετά χρόνια.

«Η Μαρία ήταν υπαξιωματικός στο Πολεμικό Ναυτικό, δεν άντεχε, όμως, άλλο και ήθελε να φύγει. Τραγουδούσε πολύ καλά και την έκανα τραγουδίστρια. Παντρευτήκαμε όταν αποφάσισε ότι ήθελε να κάνει οικογένεια και όταν είχε περάσει από διάφορα στάδια η σχέση μας. Την ευχαριστώ γι’ αυτό, γιατί όντως είδε ότι εγώ προχωρούσα και άφησε τα δικά της όνειρα για να κάνουμε οικογένεια.

Μαρία Πλούταρχου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γιάννης Πλούταρχος φωτογραφίες: Η σύζυγος και τα 5 του παιδιά

Αλλά και εγώ ήμουν ξεκάθαρος απέναντι της. Της είπα: «Αν δουλεύω εγώ εδώ και εσύ αλλού θα κάνουμε σκορποχώρι, γιατί να σε έχω στο κεφάλι μου και εσύ εμένα στο δικό σου; Για ένα πουκάμισο που θα μου πλένεις το πλένω και μόνος μου»! Η Μαρία είναι φοβερά δυναμική, γυναίκα με τα όλα της, είναι το απόλυτο θηλυκό. Με μεσογειακό ταμπεραμέντο και πραγματική κυρία», εξήγησε στο You και συνέχισε: «Είμαι λίγο προληπτικός αλλά βλέπω τα πάντα από τη θετική τους πλευρά. Δεν κάθομαι να το διογκώσω στο μυαλό μου και να με καταπιεί όλο αυτό. Είμαι άνθρωπος που δεν θα αφήσω να περάσουν λάθος πράγματα μέσα μου. Πολεμάω δυνατά και τα σταματάω»