Με ένα εντυπωσιακό νυφικό με δαντέλα και ουρά,  η Σταρ Ελλάς 2017 Μαρία Ψηλού, ένωσε σήμερα τη ζωή της στο Δημαρχείο Βούλας με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Ψηλό! Η όμορφη Μαρία είχε ήδη δηλώσει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδο" />

Hit enter after type your search item

Μαρία Ψηλού: Με εντυπωσιακό νυφικό παντρεύτηκε, η Σταρ Ελλάς, τον αγαπημένο της λίγο πριν γεννήσει! Φωτογραφίες

/
/
img

Με ένα εντυπωσιακό νυφικό με δαντέλα και ουρά,  η Σταρ Ελλάς 2017 Μαρία Ψηλού, ένωσε σήμερα τη ζωή της στο Δημαρχείο Βούλας με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Ψηλό! Η όμορφη Μαρία είχε ήδη δηλώσει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ότι πρόκειται να παντρευτεί με νυφικό παρά το γεγονός ότι ο γάμος τους θα είναι πολιτικός και σε κλειστό κύκλο!

Η Μαρία είχε πει στην εκπομή πως η μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της που μάλιστα έχει το ίδιο επίθετο με εκείνη, δε στάθηκε ποτέ εμπόδιο στον έρωτά τους! Σε λιγότερο από δυο μήνες μάλιστα η Μαρία και ο αγαπημένος της θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωρό τους!

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Ιουνίου στο Δημαρχείου και η Μαρία ήταν πραγματικά πανέμορφη μέσα στο δαντελένιο mermaid style νυφικό της με το εντυπωσιακό ντεκολτέ! Για τα  μακριά πλούσια μαλλιά της  η Μαρία επέλεξε ένα bun χτένισμα!

Δες φωτογραφίες

Stay tuned για περισσότερες φωτογραφίες από τον γάμο!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Πέτρος Χόντος για το freegossip!

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :