freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,Μαριάννα Κιμούλη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Από το πλευρό του Γιώργου Κιμούλη φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η κόρη του Μαριάννα που ακολουθεί τα χνάρια του καθώς τα τελευταία τρία χρόνια ζει και σπουδάζει στο Λονδίνο, έχοντας εντυπωσιάσει με το ταλέντο της τους καθηγητές της στη Σχολή Υποκριτικής Queen Mary στο University of London. «Ευτυχώς το μήλο δεν έπεσε κάτω απ’ τη μηλιά, πήγε πιο μπροστά κι έφτιαξε δικό του δέντρο… Η ευτυχία δεν έχει λόγια…», είχε γράψει παλιότερα ο Γιώργος Κιμούλης στο Facebook για την κόρη του. Η Μαριάννα Κιμούλη είναι 28 χρονών σήμερα , έχει ύψος 1,67 και ζυγίζει 57 κιά Γιώργος Κιμούλης και Μαρία Δαμανάκη, ο ηθοποιός και η πολιτικός γνωρίστηκαν στο σπίτι της Τζένης Καρέζη. Η φιλία δεν άργησε να γίνει ένας δυνατός έρωτας. Ένας έρωτας που έφερε μια αξιολάτρευτη κόρη. Η Μαριάννα ο καρπός του έρωτάς τους.

Η Μαριάννα Κιμούλη μεγαλώνοντας λάτρεψε την υποκριτική. Την τέχνη του πατέρα της Γιώργου Κιμούλη και αυτό την οδήγησε όταν ενηλικιώθηκε στην υποκριτική σχολή του Λονδίνου, Queen Mary στο University of London.

Η 25χρονη Μαριάννα, έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις και ταινίες. Διατηρεί χαμηλό προφίλ και ποτέ δεν χρησιμοποίησε το επίθετο του πατέρα της για να γίνει γνωστή.

Ο Γιώργος Κιμούλης της έχει ιδιαίτερη αδυναμία και πάντα την στηρίζει σε κάθε της απόφαση και κάθε επαγγελματικό της βήμα. Το ίδιο όμως ισχύει και από την πλευρά της Μαριάννας, που σε κάθε παράσταση του πατέρα της βρίσκεται κοντά του.

“Η κόρη μου έχει τη δική της ζωή. Είναι αυτόνομο πλάσμα. Μαζί σχεδόν μεγαλώσαμε. Ο όρος “συγκατοικώ” με την κόρη μου σημαίνει ότι είναι αυτόνομο πλάσμα αλλά παλεύεις να μη φέρει αυτή η σχέση ίχνος κτητικότητας. Δεν είμαι περήφανος για εκείνη, αλλά χαίρομαι. Γιατί και πάλι, η περηφάνια φέρει μια κτητικότητα του γονιού προς το παιδί, σαν να λέει “το παιδί μου πετυχαίνει και αυτό είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου”. Είναι λίγο τσιγκούνικο. Το να είσαι ευτυχισμένος για την επιτυχία ενός πλάσματος, ναι. Το να είσαι περήφανος σημαίνει κρυφά ότι είσαι…”, είχε πει στο παρελθόν σε συνέντευξή του ο Γιώργος Κιμούλης.

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε πόσο πανέμορφη και ξεχωριστή είναι η Μαριάννα Κιμούλη.

Ο Γιώργος Κιμούλης έχει πει για την κόρη του:

«Η κόρη μου έχει τη δική της ζωή. Είναι αυτόνομο πλάσμα. Μαζί σχεδόν μεγαλώσαμε. Ο όρος “συγκατοικώ” με την κόρη μου σημαίνει ότι είναι αυτόνομο πλάσμα αλλά παλεύεις να μη φέρει αυτή η σχέση ίχνος κτητικότητας. Δεν είμαι περήφανος για εκείνη, αλλά χαίρομαι. Γιατί και πάλι, η περηφάνια φέρει μια κτητικότητα του γονιού προς το παιδί, σαν να λέει «το παιδί μου πετυχαίνει και αυτό είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου». Είναι λίγο τσιγκούνικο. Το να είσαι ευτυχισμένος για την επιτυχία ενός πλάσματος, ναι. Το να είσαι περήφανος σημαίνει κρυφά ότι είσαι…»

“Είναι καλό το ότι το #metoo ξεκίνησε από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά δεν πρέπει να μείνει μόνο σε αυτόν” ομολογεί η Μαριάννα Κιμούλη.

Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε η Μαριάννα Κιμούλη με αφορμή τη νέα παράσταση στο θέατρο Χυτήριο. Μέσα σε όλα, η κόρη του Γιώργου Κιμούλη πήρε για πρώτη φορά σχετικά με το κίνημα #metoo και την εμπλοκή του ονόματος του πατέρα της σε αυτό ενώ επίσης μίλησε για την σύγκριση που έχει δεχθεί με εκείνον.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριάννα Κιμούλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω δεχθεί σύγκριση καλλιτεχνικά με τον πατέρα μου και νομίζω πως είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το γεγονός βέβαι πως είμαι γυναίκα και εκείνος είναι άνδρας βοηθάει λίγο τα πράγματα».

«Καλή τύχη και αντοχή» ήταν η πρώτη αντίδραση από τον δημοφιλή πατέρα της, όταν του ανακοίνσω σε πως θα ακολουθήσει και η ίδια τον δρόμο της υποκριτικής.

Όσον αφορά την εμπλοκή του ονόματος τους πατέρα της, Γιώργου Κιμούλη στο κίνημα #metoo, η Μαριάννα Κιμούλη τόνισε πως «δεν θα ήθελα να επεκταθώ πάνω σε αυτό. Είναι μια υπόθεση που αφορά τον πατέρα μου και τους δικηγόρους του.Μαριάννα Κιμούλη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Μαριάννα Κιμούλη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Μαριάννα Κιμούλη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Μαριάννα Κιμούλη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Ο μόνος δρόμος είναι να αρχίσουμε να σεβόμαστε την διαφορετικότητα. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα το αντιληφθούμε. Είναι καλό το ότι το #metoo ξεκίνησε από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά δεν πρέπει να μείνει μόνο σε αυτόν. Δηλαδή αφορά όλους τους εργασιακούς χώρους κάτι τέτοιο» συμπλήρωσε η νεαρή ηθοποιός και κόρη του Γιώργου Κιμούλη.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω τηλεόραση και θεωρώ ότι απαραίτητη πια για την δουλειά μας. Εννοείται πως θα το τολμούσα και όλο και κάποιες συζητήσεις γίνονται».

https://freegossip.gr/

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner