Μαριάντα Πιερίδη σχέση! Αυτος ειναι ο ΝΕΟΣ της σύντροφος

Μαριάντα Πιερίδη σχέση! Αυτος ειναι ο ΝΕΟΣ της σύντροφος Πιο συγκεκριμένα η τραγουδίστρια-παρουσιάστρια και ο 47χρονος σύντροφός της, υψηλόβαθμο στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας, απαθανατίστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 22/3 στην αίθουσα αναχωρήσεων του Ελ. Βενιζέλος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι ταξίδεψε στο Λονδίνο, ενώ μαζί τους δεν ήταν ο γιος της Μαριάντας Πιερίδη που πέρασε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου με τον πατέρα του, Νέστορα Φωτιάδη.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει στο περιοδικό πως ο νέος σύντροφος της Μαριάντας Πιερίδη, Πάνος Ιωάννου, έχει επίσης έναν γιο από προηγούμενο γάμο κοντά στην ηλικία του γιου της τραγουδίστριας και μάλιστα, τα δυο παιδιά έχουν γνωριστεί μεταξύ τους και δείχνουν να τα πηγαίνουν πολύ καλά.

Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Δημήτρη Κατριβέση, έγινε γνωστό πως στη ζωή της έχει μπει ένας νέος έρωτας, κάτι που παραδέχτηκε και η ίδια σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες μιας και ακόμη πρόκειται για μια πολύ πρόσφατη γνωριμία.

Το ειδύλλιό τους όμως, που σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! μετρά ήδη δυο μήνες, φαίνεται να εξελίσσεται από το καλό στο καλύτερο. Πρόσφατα μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο περιοδικό και τη Μαρία Πολίτη, το ζευγάρι πραγματοποίησε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό.

Μαριάντα Πιερίδη σχέση! Αυτος ειναι ο ΝΕΟΣ της σύντροφος

x


Δημοσιεύτηκε

σε

από