Μαριέττα Χρουσαλά: ”Ο σύζυγός μου θέλει και τέταρτο παιδί”

Μαριέττα Χρουσαλά: ”Ο σύζυγός μου θέλει και τέταρτο παιδί” Η Μαριέττα Χρουσαλά βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Happy Day και μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την καθημερινότητά της, την οικογένειά της αλλά και τα τηλεοπτικά και επαγγελματικά της σχέδια.

Μαριέττα Χρουσαλά βιογραφικό: Τα Πρώτα χρόνια το Μodeling & η Τηλεόραση!

Αποφασίσαμε να μείνουμε μέσα στην πανδημία στην Ελλάδα γιατί νιώσαμε ασφάλεια σε σχέση με την Αμερική. Επειδή είμαστε μεγάλη οικογένεια, φοβόμασταν και προσέχαμε αρκετά, τηρήσαμε τα μέτρα. Έχουμε εμβολιαστεί. Είχα άγχος γιατί είναι κάτι καινούργιο. Αλλά δεν υπήρχε επιλογή έπρεπε να γίνει

Χρουσαλά – Πατίτσας: Αυτή είναι η ΘΕΑ του σπιτιού τους

Δεν υπήρξε φθορά, με τον Λέοντα στην καραντίνα. Με τον άνδρα μου δε βαρεθήκαμε στην καραντίνα γιατί βρεθήκαμε με τα παιδιά μας, παίξαμε μαζί τους παιχνίδια, περάσαμε καλά, πολύ όμορφα. Ελπίζω να πιστεύει και εκείνος το ίδιο. Κουραστήκαμε λίγο με το σχολείο διαδικτυακά.

Για το GNTM και το μέλλον της στην τηλεόραση: Θα σκεφτόμουνα να επιστρέψω στην τηλεόραση. Θα ήθελα να επιστρέψω αν υπάρξει κάτι που να με ενδιαφέρει, να μου ταιριάζει. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Για άλλα ισχύει για άλλα δεν ισχύει Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις. Γενικά δεν έχω πει ότι σταμάτησα. Απλά θέλω να είναι κάτι ωραίο. Υπάρχουν προτάσεις και συζητήσεις όμως. Ας μην πούμε για το GNTM, τώρα οι άνθρωποι βρίσκονται ήδη στα γυρίσματα.

Είμαι χαρούμενη γιατί με προσέγγισε μια μεγάλη αμερικανική εταιρία για τα σανδάλια μου. Μου ζήτησαν να σχεδιάσω την αρχαιοελληνική σειρά. Με βρήκαν στο Μιλάνο.

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου εποχή. Παίζω φανατικά beach volley. Νομίζω πρέπει να αποφεύγουμε τις υπερβολές. Τρώμε λαχανικά και φρούτα. Θα φάω και το γλυκό μου αλλά με μέτρα. Το βράδυ τρώμε λιγότερο. Μια σαλατούλα.

Ο σύζυγός μου θέλει και τέταρτο παιδί, αλλά με τα τρία είμαστε καλά, πιστεύω. Και είναι και ένα δυνατό νούμερο.

Έκανα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο για την επιστήμη της ευτυχίας. Κάποιοι γεννιούνται πιο χαρούμενοι κάποιοι λιγότερο. Αυτό όμως φτιάχνει. Μαθαίνουμε πως μπορείς κάποιος να είναι πιο χαρούμενος κι ευτυχισμένος