freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Marilena Animado βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Marilena Animado είναι μία νέα δυναμική παρουσία στον χώρο της μουσικής με ταλέντο και πάθος γι’ αυτό που κάνει. Το κορίτσι αποτελεί την νέα τραγουδίστρια των KINGS

Γεννήθηκε στις 30 Απριλίου και ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου
Η ηλικία της δεν υπάρχει στο διαδίκτυο
Κατάγεται από το νησί της Νάξου
Το Instagram της είναι marilena_animado

Marilena Animado βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Σπούδαζε Παιδαγωγικά στην Κρήτη αλλά άφησε τις σπουδές της για να κυνηγήσει το όνειρό της
Η Marilena Animado μετρά αρκετές μεγάλες συνεργασίες με ονόματα όπως οι MEΛΙSSES, ο Κωνσταντίνος Αργυρός , ο Νίκος Βέρτης και ο Λευτέρης Πανταζής
Ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Panik Records

Marilena Animado βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η Μarilena μπορεί αρχικά να συστήθηκε στο κοινό ως Animado συμμετέχοντας σε διάφορα projects, πλέον όμως πατά γερά στα πόδια της και νιώθει πιο έτοιμη από ποτέ να αφήσει το δικό της βήμα στο χώρο του τραγουδιού.

Με καταγωγή από τη Νάξο, η νεαρή τραγουδίστρια εκδήλωσε από νωρίς την επιθυμία της να ασχοληθεί με τη μουσική για αυτό και αποφάσισε να αφήσει πίσω της τις σπουδές στα Παιδαγωγικά και ν έρθει στην Αθήνα για να κηνυγήσει το όνειρό της. Αυτό το όνειρο φαίνεται πως έχει αρχίσει να το κατακτά κάνοντας σταθερά βήματα αφού ήδη μετρά αρκετές μεγάλες συνεργασίες με ονόματα όπως οι MEΛΙSSES, ο Κωνσταντίνος Αργυρός , ο Νίκος Βέρτης και ο Λευτέρης Πανταζής. Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε και το νέο της single από την Panik Records, “Διαγραμμένα” το οποίο υπογράφουν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και η Βίκυ Γεροθόδωρου.

Marilena Animado βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Tι ήταν αυτό που σε έκανε να αφήσεις τις σπουδές σου στα Παιδαγωγικά και να κηνυγήσεις μια καριέρα στο τραγούδι;

Marilena Animado βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Θέλησα να επενδύσω την ενέργεια μου στην αγάπη μου για το τραγούδι και να εστιάσω εκεί διότι βγαίνει πηγαία από μέσα μου σε όλες τις φάσεις της ζωής μου – η όποια καριέρα είναι το αποτέλεσμα αυτής της αγάπης. Δεν απαρνήθηκα όμως τις σπουδές μου, συνδύασα και τα δύο και πήρα πάρα πολλές γνώσεις σχετικά με τον άνθρωπο από το Πανεπιστήμιο και την Παιδαγωγική Σχολή, που έχουν διαμορφώσει τον τρόπο που σκέφτομαι και βλέπω τον κόσμο.

Γυρνώντας πίσω το χρόνο μετανιώνεις για αυτή σου την επιλογή;

Την επιλογή αυτή την έκανα συνειδητά. Αν είχα μετανιώσει θα είχα ήδη αλλάξει την πορεία μου.

Έχεις συνεργαστεί με αρκετά μεγάλα ονόματα, ποιά είναι η συνεργασία που ξεχωρίζεις και ποιά αυτή που δεν έχεις κάνει αλλά ονειρεύεσαι;

Όλες οι συνεργασίες μου ήταν αξιόλογες κι από την κάθε μία αποκόμισα διαφορετικές εμπειρίες, ανάλογα με τη φάση που βρισκόμουν κι εγώ στην εκάστοτε περίοδο, οπότε αν ξεχώριζα κάποια θα αδικούσα τις υπόλοιπες.. Πάντα ονειρεύομαι κάτι καινούριο που θα μου δώσει νέα ερεθίσματα, αλλά ακόμα και με τους ανθρώπους που έχω ήδη συνεργαστεί, σήμερα και πάλι θα ανταλλάσσαμε κάτι καινούριο- οπότε ό,τι έρθει είναι καλοδεχούμενο!

Σε έχουν παρομοιάσει με τη Φουρειρα αλλά και τη Σακίρα λόγω της εντυπωσιακής σου εμφάνισης. Πως αντιδράς όταν τα διαβάζεις αυτά;

Και οι δύο τους είναι λαμπερά αστέρια και χαίρομαι να με κατατάσσουν σε αντίστοιχο επίπεδο, ωστόσο περιμένω τη στιγμή που θα αναγνωριστεί η δίκη μου παρουσία αυτόνομα κι όχι συγκρινόμενη με κάποιον άλλο καλλιτέχνη.

Τι είναι αυτό που σε αγχώνει περισσότερo;

Η απόδοση μου. Είμαι πολύ απαιτητική από το αποτέλεσμα και θέλω πάντα να ανταποκρίνεται στο καλύτερο δυνατό που μπορώ να κάνω κι εγώ και η ομάδα μου.

Δεδομένης της εντυπωσιακής σου παρουσίας, η σχέση σου με τις άλλες γυναίκες πως είναι; Σε βλέπουν ανταγωνιστικά ή σαν φίλη τους;

Το πως με βλέπουν οι άλλοι άνθρωποι σχετίζεται με τη δική τους ιδιοσυγκρασία, είτε είναι άντρες είτε γυναίκες. Ο καθένας μπορεί να βλέπει κάτι διαφορετικό στον άλλον. Προσωπικά χαίρομαι όταν νιώθω φιλικά με τους άλλους, το μόνο άτομο που ανταγωνίζομαι είναι ο εαυτός μου, κάθε μέρα θέλω να είμαι έστω και λίγο καλύτερη από χθες σε αυτό που κάνω.

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε από την Panik Records το τραγούδι σου “Διαγραμμένα”. Μίλησε μας γι’ αυτό.

Το τραγούδι αυτό, σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου, σε πρώτο επίπεδο φαίνεται να μιλάει για ένα χωρισμό, όμως μέσα από το βίντεο (σε σκηνοθεσία του Κώστα Καρύδα) θέλαμε να δείξουμε πως “Διαγραμμένα” θα πρέπει να είναι όλα όσα μας κρατούν δέσμιους σε ανθρώπους, συμπεριφορές, στερεότυπα και γενικά καταστάσεις που δε μας εκφράζουν πραγματικά.
Πολλές φορές οι εξωτερικές συνθήκες, όπως το τέλος μιας σχέσης, είναι εκείνες που μας αναγκάζουν να στραφούμε προς τα μέσα και να αναθεωρήσουμε, προκειμένου να πάμε παρακάτω.

Υπάρχει κάτι που θες να διαγράψεις οριστικά από τη ζωή σου;

To θέμα δεν είναι να διαγράφουμε, αλλά να μαθαίνουμε – είναι πιο εύκολο να τα παρατάς ή να κατηγορείς τους άλλους όμως ωφελείσαι πραγματικά όταν έχεις το θάρρος να βρεις το δικό σου μερίδιο ευθύνης σε μία κατάσταση που πάει λάθος και να αλλάξεις, προς όποια κατεύθυνση σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο.

Αν και συστήθηκες στο κοινό ως Animado, πλέον χρησιμοποιείς το μικρό σου όνομα, Μαριλένα. Πως αποφάσισες αυτή την αλλαγή;

Για πολλά χρόνια συμμετείχα σε projects άλλων, είτε σε μπάντες είτε ως feat, μέχρι να βρω και να νιώσω έτοιμη να μοιραστώ το προσωπικό μου στοιχείο, οπότε και να χρησιμοποιήσω το πραγματικό μου όνομα. Πέρασα από διαφορετικά στάδια στη μουσική όπως και στη ζωή μου, όλα τα αγκαλιάζω γιατί είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω την εκάστοτε περίοδο κι όπως όλοι οι άνθρωποι, εξελίσσομαι και δέχομαι διαφορετικές επιρροές. Ξέρω ότι θα αλλάξω κι άλλο κι ανυπομονώ. Σε αυτό είμαι τυχερή γιατί έχω μαζί μου την εταιρεία μου την Panik Records και τους πιο δικούς μου ανθρώπους που μου δίνουν κάθε φορά την ανάλογη συμβουλευτική και υποστήριξη.

Σε αγχώνουν όλα αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν γύρω μας τους τελευταίους μήνες;

Είναι αλήθεια ότι το γενικό κλίμα είναι μάλλον αβέβαιο, αλλά το άγχος δεν είναι ποτέ σύμμαχος.. Οπότε προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη κι όσο γίνεται να χρησιμοποιώ αυτό το χρόνο δημιουργικά, να κάνω πράγματα που σε φυσιολογικές συνθήκες δε θα προλάβαινα να κάνω και γενικά να παραμένω ενεργή – η δράση είναι η απάντηση μου στο άγχος μου.

Τι είναι αυτό που σου λείπει περισσότερο αυτές τις μέρες της καραντίνας;

Ο αυθορμητισμός! Να δω μία φίλη μου και να την πάρω αγκαλιά χωρίς να το σκεφτώ. Μια ήσυχη βόλτα το βράδυ κάπου στην Αθήνα. Και φυσικά η δουλειά μου, να τραγουδήσουμε ξανά όλοι μαζί!

Έχεις κάποιο μυστικό για να διατηρείσαι σε φόρμα τώρα που όλοι μένουμε σπίτια μας;

Κάνω ότι έκανα και πριν – προσέχω τη διατροφή μου χωρίς υπερβολές, γυμναστική στο σπίτι, φροντίζω να πίνω πολύ νερό, να περνάω λίγο χρόνο κοντά στη φύση και να μη χάνω επαφή με τους αγαπημένους μου.
Το πραγματικό μυστικό είναι να παραμείνεις σε φόρμα ψυχολογικά, ο καθένας έχει το δικό του τρόπο να φροντίζει τον εαυτό του – το σώμα θα ακολουθήσει.

Marilena Animado: Η σχέση με τον Κώστα Μανωλά
Η Marilena Animado και ο Κώστας Μανωλάς έχουν γεννηθεί στη Νάξο και πήγαιναν στο ίδιο σχολείο (στο Γυμνάσιο και στο Ενιαίο Λύκειο του νησιού). Βέβαια μετά το τέλος των σχολικών τους υποχρεώσεων χάθηκαν λιγάκι όπως είναι λογικό.

Marilena Animado βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Ο Κώστας ήταν γεννημένος αθλητής, πάντα αγαπούσε το ποδόσφαιρο και ήταν αφοσιωμένος σε αυτό. Ήταν σεβαστικό παιδί στο σχολείο, πολύ αγαπητό και είχε από τότε κοντά του τους φίλους του που μαθαίνω πως έχει ακόμη.

Είχα πολύ μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του, την Φλώρα, καθώς γνωρίζονταν οι οικογένειές μας. Είχαμε κοινές παρέες, η Νάξος είναι, άλλωστε, μια κλειστή κοινωνία που όλοι ξέρουμε ο ένας τον άλλον.

Marilena Animado βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Marilena Animado βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Όταν βρίσκω ελεύθερο χρόνο κάνω pole dancing οπότε είναι κι ένα άθλημα – αν το πεις έτσι – που παρακολουθώ πολύ! Δεν ασχολούμαι με ομάδες αλλά χαίρομαι με την πορεία του Κώστα Μανωλά του Ολυμπιακού γιατί πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο στη Νάξο!

Marilena Animado βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

 

Μαριάννα Πολυχρονίδη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ισμήνη Καλέση βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Σοφία Μουτίδου! Ο μοναδικός της σύντροφος και η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ αυτικτονία του

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner