Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Μαριλένα Ράδου βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Μαριλένα Ράδου γεννήθηκε το 1983 στο Μαρούσι και η ηλικία της είναι 39 ετών. Είναι απόφοιτη της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Δήμου Αγ. Βαρβάρας του Ιάκωβου Καμπανέλλη. Με 2 επιπλέον σεμινάρια στην Αθήνα με τον personal coach Giles Foreman Actors Studio, Λονδίνου στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα και του σκηνοθέτη Θωμά Μοσχόπουλου, στο θέατρο Πόρτα στην Αθήνα.

Ράδου: Από μελαχρινή στον Ήλιο ξανθιά στους Παγιδευμένους-Η μεγάλη αλλαγή για τον ρόλο της Κατερίνας

Τότε να σου θυμίσουμε πως είναι η τηλεοπτική Σοφία που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά Ήλιος. Όμως εδώ έχουμε μια τεραστία αλλαγή μιας που για τις ανάγκες του ρόλου, η ηθοποιός έβαψε κατάξανθα τα μαλλιά της ώστε να μην θυμίζει σε τίποτα την προηγούμενη τηλεοπτική ηρωίδα της.

Μαριλένα Ράδου βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο ρόλος στη σειρά

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΙΔΗ (Πρόεδρος Δικαστηρίου) – ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΡΑΔΟΥ

Η Κατερίνα είναι η πρώην αρραβωνιαστικιά του Δημήτρη και αδελφή του Σταύρου Μαυρίδη. Είναι δικαστής που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη. Οργανωτική, καθώς πρέπει, χαμηλών τόνων. Αν και δείχνει δυναμική, στην πραγματικότητα χρειάζεται προστασία.

Από τότε που σκοτώθηκαν οι γονείς τους και έμειναν μόνα τα αδέλφια, η Κατερίνα βρίσκει προστασία στον Σταύρο, τον οποίο θαυμάζει. Αγαπάει βαθιά τον Δημήτρη και δεν μπορεί να αποδεχθεί το γεγονός ότι η σχέση τους έχει τελειώσει. Θα κάνει απελπισμένες κινήσεις και θα βρεθεί μπλεγμένη σε έναν λαβύρινθο από τον οποίο δεν θα μπορέσει να ξεφύγει…

Μαριλένα Ράδου βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Καμία σχέση με τη Σοφία που είχε μπόχο στυλ, ανάλαφρη διάθεση και καστανό μαλλί. Η Κατερίνα είναι δικαστής, Θεσσαλονικιά, μετρημένη, με ξανθό μαλλί και πολύ σικάτο και συντηρητικό στυλ», είπε πρόσφατα η ίδια στο tv24 για τον ρόλο της

«Ο αδελφός της ο Σταύρος, που τον υποδύεται ο Κίμων Κουρής, είναι εισαγγελέας. Εκτός του ότι συνεργάζονται, έχουν χάσει τους γονείς τους αρκετά νωρίς, οπότε είναι πολύ δεμένοι. Ο αδελφός της είναι ο προστάτης της. Της έχει τρελή αδυναμία κι επειδή κι αυτός είναι δυνατή προσωπικότητα, προσπαθεί με ωραίους και χειριστικούς τρόπους να την κρατήσει μακριά από δυσάρεστα γεγονότα».

Μαριλένα Ράδου βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Μαριλένα Ράδου βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα δραματική σειρά του ANT1

Παγιδευμένοι: Πήραν μπρος οι μηχανές για τη νέα δραματική σειρά

Αποκαλύφθηκαν οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ANT1

Σύντομο Βιογραφικό
Η Μαριλένα Ράδου είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε το 1983 (ηλικία 39 χρονών) στο Μαρούσι.

Το 2000 Αποφοίτησε απο το Γενικό Ιδιωτικό Λύκειο “Πετράκη-Βαλσαμίδου”, στον Πειραιά. Το 2005 αποφοίτησε από το ΑΤΕΙ Ηπείρου από το Τμήμα Αρχιτεκτονικής Τοπίου & Ανθοκομίας, στην Άρτα.

Το 2009 αποφοίτησε από την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Ιάκωβου Καμπανέλλη του δήμου Αγίας Βαρβάρας μαθητεύοντας δίπλα στους Ιάκωβο Καμπανέλη, Ρούλα Πατεράκη, Γιάννη Ζουγανέλη, Περικλή Μουστάκη, Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου, Άντζελα Μπρούσκου, Γιάννη Βόγλη κ.α. ενώ την ίδια χρονιά πήρε το δίπλωμα για άδεια διδασκαλίας από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ως ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις με διάφορες ομάδες ενώ μετρά και αρκετές συμμετοχές στην τηλεόραση και στο χώρο της διαφήμισης. Στο αντικείμενο της διδασκαλίας θεατρικού παιχνιδιού έχει να επιδείξει μεγάλη εμπειρία καθώς έχει συνεργαστεί με ιδιωτικούς αλλά και δημόσιους φορείς πολιτισμού.

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Ο χορός της μοναχικής καρδιάς / Cannabis indica-patria graeca (2009), Εγώ, η Αργώ (2016), Mind The Gap, Between your mind and your heart (2015).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Ήλιος (2020), Παγιδευμένοι (2022).

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner