Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Lifestyle News

Μαριλού Κατσαφάδου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ειναι 34 χρονων Η Μαριλού Κατσαφάδου είναι ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Έχει καταγωγή από την Αρεόπολη Λακωνίας. Σπούδασε στο Νέο Ελληνικό Θέατρο Γιώργου Αρμένη Στο θέατρο έχει παίξει στις παραστάσεις: «Sugar: Μερικοί το Προτιμούν Καυτό», «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!», «Το δικό μας σινεμά».

Στην τηλεόραση την έχουμε δει στις σειρές: «Μην Ψαρώνεις», «Ο πόλεμος των άστρων: Shesofobia», «Ο πόλεμος των άστρων: Πως να ρίξεις ένα Τοξότη σε δέκα μέρες», «Παρουσιάστε!», «Σέρρες».
Πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του», μαζί με τον Πάνο Νάτση, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στις 29 Ιανουαρίου 2022.

Μαριλού Κατσαφάδου βιογραφικό σήμερα Η προσωπική ζωή η ηλικία το ύψος η καταγωγή οι σπουδές και τα κιλά 2

Μαριλού Κατσαφάδου: Η προσωπική της ζωή και η οικογένεια
Η Μαριλού Κατσαφάδου είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Χρήστο Ζαχαριάδη με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν υπέροχο γιο.

Πεθερά της είναι η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Τσάφου, για την οποία έχει δηλώσει στο παρελθόν: «Με την πεθερά μου αγαπιόμαστε πολύ. Την γνωρίσω πριν γνωρίσω τον Χρήστο, οπότε για εμένα ήταν η Χριστίνα σαν συνάδελφος. Αφού γνώρισα τον Χρήστο μπήκε ο ρόλος της πεθεράς. Δεν είναι ότι θα με στηρίξει με μια διαφωνία που θα έχω με τον γιο της, αλλά νιώθω ότι έχει το κεφάλι της ήσυχο μ’ εμένα. Ότι το παιδί της που το μεγάλωσε τόσα χρόνια είναι σε καλά χέρια».

Όσο για τον σύζυγό της, Χρήστο Ζαχαριάδη, η Μαριλού Κατσαφάδου έχει πει χαρακτηριστικά: «Νομίζω με ωρίμασε πάρα πολύ το ότι έγινα μάνα και άνοιξα ένα δικό μου σπίτι με τον άντρα μου. Βοήθησε στο να είμαι καλή μάνα και καλύτερη ηθοποιός».

Μαριλού Κατσαφάδου: Ο ρόλος της στην σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος»
Η Μαριλού Κατσαφάδου θα υποδυθεί την Βιβή, την υπηρέτρια της πλούσιας οικογένειας με επώνυμο… Παπαδόπουλος. Η Βιβή δεν θα είναι απλά η υπηρέτρια του σπιτιού, αλλά θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας, ενώ θα εμπλέκεται με… κάθε τρόπο στην καθημερινότητα της οικογένειας. Και όχι μόνο της αριστοκρατικής, αλλά και αυτής που θα φιλοξενηθεί στην έπαυλη της πρώτης!

Το απολαυστικό σενάριο του «Ποιος Παπαδόπουλος;» υπογράφουν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή, ενώ οι ήρωες «ακροβατούν» μεταξύ κωμικών καταστάσεων υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Μυριανθόπουλου.

Συνεργάστηκε μαζί του και στην σειρά «Σέρρες» στην οποία ο ίδιος πρωταγωνιστεί και προβάλλεται στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1 Plus.

katsafadou0904 682x384 1

Η Μαριλού Κατσαφάδου για την απώλεια της: «Θα ήθελα πολύ να το είχε δει η μαμά μου»

“Πρέπει να ζούμε με το τώρα, το παρελθόν είναι παρελθόν και το μέλλον θα έρθει” ανέφερε η Μαριλού Κατσαφάδου.

Η Μαριλού Κατσαφάδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Είμαστε μαζί με την Ελίνα Παπίλα και μίλησε για τις Σέρρες και την απώλεια του Πάνου Νάτση, καθώς και για την απώλεια της μητέρας της.

«Μεγάλο κομμάτι οι “Σέρρες”. Ήμουν από τα πρώτα άτομα που διάβαζε τα σενάρια που έγραφε ο Γιώργος. Περάσαμε κι εγώ κι ο Πάνος από κάστινγκ για τους ρόλους. Είχε στο μυαλό του κάτι που πέτυχε και ότι ταιριάζουμε πολύ με τον Πάνο στην τηλεόραση, ότι υπήρχε χημεία. Ήταν το ζητούμενο για την σχέση τους γιατί ήταν κολλητοί, ο πρώτος έρωτας. Η γραφή του Γιώργου είναι κάτι το συγκλονιστικό. Γελάς φωναχτά ή συγκίνησε και κλαις πολύ. Είμαι πολύ τυχερή και υπερήφανη και θα το ήθελα πολύ να το είχε δει η μαμά μου» εξομολογήθηκε η Μαριλού Κατσαφάδου.

«Πρέπει να ζούμε με το τώρα, το παρελθόν είναι παρελθόν και το μέλλον θα έρθει. Να είμαστε ήρεμοι και ήσυχοι με τις αποφάσεις που παίρνουμε και να πηγαίνουμε μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι μας. Μην προτρέχουμε. Δεν ζω πανικούς πια. Έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου και το χρειάστηκα πολύ, το είχα ανάγκη. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται κι ότι είναι να έρθει, θα έρθει στην ώρα του.» τόνισε η Μαριλού Κατσαφάδου.

Μαριλού Κατσαφάδου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Μαριλού Κατσαφάδου βιογραφικό σήμερα Η προσωπική ζωή η ηλικία το ύψος η καταγωγή οι σπουδές και τα κιλά 1 1

Πρόδρομος Τοσουνίδης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γιώργος Καπουτζίδης: Με ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΟΚΑΛΑ! ΑΓΩΝΙΑ για τη ΖΩΗ του!!!

Χριστίνα Τσάφου βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Revoke Consent