Μαριλού Ρεπαπή βιογραφικό: Η ηλικία και ο καρκίνος

Μαριλού Ρεπαπή βιογραφικό: Η ηλικία και ο καρκίνος Η Μαριλού Ρεπαπή στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για την δίκη της περιπέτεια με τον καρκίνο του μαστού από την οποία κατάφερε να βγει νικήτρια.

 

Η δημοσιογράφος του Star θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα για τη σημασία της πρόσληψης, προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση στα social media, μέσα από την οποία ανέφερε πως οι δικές της εξετάσεις βγήκαν καθαρές για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Μαριλού Ρεπαπή βιογραφικό

Μαριλού Ρεπαπή βιογραφικό: Η ηλικία και ο καρκίνος

 

Όταν οι διάσημοι αποκάλυψαν την ηλικία τους!

 

Το «Ληξιαρχείο Κου Κου» μας υπενθυμίζει πόσο χρονών είναι οι αγαπημένοι μας celebrities!
Ανάμεσα τους η Έλενα Χριστοπούλου, η Ναταλία Γερμανού ο Νίκος Μουτσινάς, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Μυρτώ Αλικάκη, η Λίτσα Γιαγκούση, η Ελπίδα και ο Πασχαλης και άλλοι πολλοί!

Πόσο χρονών είναι η Τζώρτζια Γεωργίου, η Μαριλού Ρεπαπή, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου;
Όσο για το πόσο είναι ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου; Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

«Για δεύτερη χρονιά βγήκαν καθαρές οι εξετάσεις μου και είπα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί είναι Οκτώβριος και θέλω να σας θυμίσω να κάνετε τις μαστογραφίες σας, να μην το αμελήσετε (έχει κέντρα που δουλεύουν και Σάββατα), να βρείτε χρόνο και να βάζετε σε προτεραιότητα το να προσέχετε τον εαυτό σας. Μπορεί να έρθει η στιγμή που θα εκτιμήσετε το ότι το κάνατε. Σας εύχομαι να μην έρθει, αλλά η πρόληψη σώζει ζωές. Μην το ξεχνάτε», ανέφερε η Μαριλού Ρεπαπή.

Κατερίνα Στικούδη: Πήγε στο μαιευτήριο αλλά όχι για να γεννήσει

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.