Μαρίνα Ασλάνογλου ηλικία! Το βιογραφικό, ο ΓΑΜΟΣ, το παιδί και το διαζύγιο

Μαρίνα Ασλάνογλου ηλικία! Το βιογραφικό, ο ΓΑΜΟΣ, το παιδί και το διαζύγιο Γέννηση 1 Μαΐου 1978
Αθήνα

Πρώην Actor στην εταιρεία ΘΕΑΤΡΟ, ΣΙΝΕΜΑ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σπούδασε στο Theatro Technis (Greek Art Theater) “Karolos Koun”

Σπούδασε στο Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν 1998-2001

Πήγαινε στο 1o Lykeio Kifissias

Πήγαινε στο 1st Lyceum of Kifissia

Τόπος διαμονής: Αθήνα, Ελλάδα

Τόπος καταγωγής: Αθήνα, Ελλάδα

Παντρεμένη

Η Μαρίνα Ασλάνογλου, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1, μιλάει για τον ρόλο της Ευανθίας Νάτση, που την έφερε ξανά στη μυθοπλασία μετά από 14 χρόνια αποχής από την τηλεόραση. Γιατί προτιμούσε να κάνει μόνο θέατρο; Γιατί της άφησε ένα ζευγάρι βρεφικά παπουτσάκια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο καμαρίνι της;

Τι αλλαγές έφερε η μητρότητα στη ζωή της; Έχει γίνει λιγότερο «ψυχαναγκαστική»; Τέλος, μιλάει με ενθουσιασμό για την περιοδεία της sold out παράστασης «Σκηνές από έναν γάμο», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Νίκο Ψαρρά.

Μαρίνα Ασλάνογλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσα Ελληνικά
Ομιλούμενες γλώσσες Ελληνικά
Σπουδές Ανωτέρα Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν»
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα ηθοποιός
δεδομένα
Η Μαρίνα Ασλάνογλου (Αθήνα, 1 Μαΐου 1978) είναι Ελληνίδα ηθοποιός.

Μαρίνα Ασλάνογλου Βιογραφικό

Σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Λα Βερν και Υποκριτική στο θέατρο τέχνης Κάρολος Κουν. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ηθοποιίας, καθώς και μαθήματα πιάνου, μουσικής και χορού. Κατά τη διάρκεια των δραματικών της σπουδών έχει συμμετάσχει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός της σκηνής και της οθόνης για 17 χρόνια.

Μαρίνα Ασλάνογλου Προσωπική ζωή

Υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Κώστα Σπυρόπουλο από το 2008 έως το 2011[2] και με τον δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα από το 2018 έως και το 2024.

Μαρίνα Ασλάνογλου βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Μαρίνα Ασλάνογλου Φιλμογραφία

Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
2003-2004 Απόσταση Αναπνοής MEGA Ναταλία Πρωταγωνιστικός ρόλος
Σαν τον σκύλο με τη γάτα ANT1 Μαρία
2005 Πες μου ναι ALPHA Έλενα
2006-2007 Βέρα στο δεξί MEGA Όλια Καλιγά
2007-2008 Ζωή ξανά ALPHA Ανδριάνα Μάρκατη
2019 The Durrells ITV Δήμητρα Βασικός ρόλος
2022-2023 Κάνε ότι κοιμάσαι ΕΡΤ1 Ευαγγελία Καλίρη Πρωταγωνιστικός ρόλος
2023 IQ 160 Star Ισαβέλλα Κουλούρη
Ψυχοκόρες ΑΝΤ1+ Ευανθία Νάτση

Μαρίνα Ασλάνογλου Θέατρο

2017-2018 “August Osage Country” Writer: Tracy Letts, role: Karen, director Konstantinos Markoulakis, “Dimitris Horn Theater”[3]
2016 “The Father”, Writer: Florian Zeller, role:Anna, director Stamatis Fasoulis, “Dimitris Horn Theater”
2016 “Electra”, Writer: Euripides, role: Electra, director Spyros Evaggelatos, “Badminton Theater”-Summer Tour
2015 “Jordan” (monologue), Writer: Anna Reynolds and Moira Buffini, role: Shirley, director Nikos Mastorakis, “ Anesis Theater”[4]
2014 “MEFISTO” , Writer: Klaus Mann, role: Erika Mann, director Nikos Mastorakis, “National Theatre of Greece”
2013-2014 “THE NEIGHBOURHOOD OF ANGELS”, Writer: Iakovos Kambanelis, role: Xenia, director Kostas Tsianos, “National Theatre of Greece”

2012-2013 “OUR GREAT CIRCUS”, Writer: Iakovos Kambanelis, role: Romiaki, director Sotiris Hatzakis, “National Theatre of Northern Greece”
2011-2012 “THE ROAD PASSES FROM WITHIN”, Writer: Iakovos Kambanelis, role: Litsa, director Diagoras Chronopoulos, “Greek Art Theatre Karolos Koun”
2010-2011 “JORDAN” (monologue), Writer: Anna Reynolds and Moira Buffini, role: Shirley, director Nikos Mastorakis, “Amiral Theatre”
2009-2010 “HEDDA GAMBLER”, Writer: Henrik Ibsen, role: Hedda Gambler, director Spyros Evaggellatos, “Spyros Evaggelatos amfi-theatre”

2008-2009 “SUDDENLY LAST SUMMER”, Writer: Tennessee Williams, role: Catherine, director Spyros Evaggellatos, “Spyros Evaggelatos amfi-theatre”
2008 “BLOOD BROTHERS”, Writer: Willy Russel, role: Linda, director Kostas Spiropoulos, summer tour
2007-2008 “THE CHERRY ORCHARD”, Writer: Anton Chekhov, role: Varya, director Spyros Evaggellatos, “Spyros Evaggelatos amfi-theatre”
2006-2007 “TANGO”, Writer: Slawomir Mrozek, role: Ala, director Spyros Evaggellatos, “Spyros Evaggelatos amfi-theatre”
2005-2006 “A NIGHT WITH SHAKESPEARE”, Writer: William Shakespeare, role: Helen, director Antonis Kalogridis, Summer tour
2004-2005 “A TRUE HAPPINESS”, Writer: Didier Caron, role: Matilde, director Kostas Spiropoulos, “Mary Aroni Theatre”
2004-2003 “BACCHAE”, Writer: Euripides, role: at the Chorus, director Sir Peter Hall, “Ancient Theatre of Epidaurus”
2002-2003 “PLUTUS”, Writer: Aristophanes, role: at the Chorus, director Mimis Kougioumtzis, “Ancient Theatre of Epidaurus”

Μαρίνα Ασλάνογλου Βραβεία

2014 Βραβείο θεάτρου «Κάρολος κουν» για την καλύτερη ερμηνεία από γυναίκα ηθοποιό σε ελληνική παράσταση για το The Neighbourhood of Angels, Our Great Circus
2011 Αθηνόραμα – Βραβείο κοινού για την καλύτερη ερμηνεία από γυναίκα ηθοποιό για το Jordan
2009 Βραβείο θεάτρου «Μελίνα Μερκούρη» καλύτερης ερμηνείας νεαρής ηθοποιού για το Suddenly Last Summer
2009 Αθηνόραμα – Βραβείο κοινού για την καλύτερη ερμηνεία από γυναίκα ηθοποιό για το Suddenly Last Summer

Μαρίνα Ασλάνογλου ηλικία! Το βιογραφικό, ο ΓΑΜΟΣ, το παιδί και το διαζύγιο Γέννηση 1 Μαΐου 1978
Αθήνα

Μαρίνα Ασλάνογλου ηλικία! Το βιογραφικό, ο ΓΑΜΟΣ, το παιδί και το διαζύγιο Γέννηση 1 Μαΐου 1978
Αθήνα

Μαρίνα Ασλάνογλου ηλικία! Το βιογραφικό, ο ΓΑΜΟΣ, το παιδί και το διαζύγιο Γέννηση 1 Μαΐου 1978
Αθήνα

x