Μαρίνα Πατούλη ηλικία! Δεν με αγγίζει η ηλικία, μεγαλώνουμε όμορφα αρκεί να είμαστε καλά μέσα μας.

Μαρίνα Πατούλη ηλικία! Δεν με αγγίζει η ηλικία, μεγαλώνουμε όμορφα αρκεί να είμαστε καλά μέσα μας. Η Μαρίνα Πατούλη ανέφερε για τον Γιώργο Πατούλη: «Τον αγαπώ πάρα πολύ. Θα είναι ο άνθρωπός μου.

Μαρίνα Πατούλη για το …Πατούλη: ”Αν ξαναπαντρευτώ και το ξαναλλάξω μία και καλή…”

Πέρα από το παιδί που μας δένει, είναι μια ολόκληρη ζωή. Από τη στιγμή που πέρασα όλο αυτόν τον πότο, ούτε στον εχθρό μου, θα είμαι δίπλα του από μακριά».«Δεν με αγγίζει η ηλικία, μεγαλώνουμε όμορφα αρκεί να είμαστε καλά μέσα μας. Ένιωσα ένα άδειασμα και αυτό που βίωσα εγώ, το βίωσαν πολλές γυναίκες.

Μαρίνα Πατούλη για Γιώργο Πατούλη: ”Έχουμε ζήσει μαζί 35 χρόνια.”

Χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια σου. Σαν να έπεσα από τον ουρανοξύστη» πρόσθεσε η Μαρίνα Πατούλη.Για τις φήμες περί επανασύνδεσης: «Πάντα υπάρχει φημολογία. Το θέμα είναι ότι έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας, έχουμε αποκαταστήσει και την επικοινωνία για χάρη του παιδιού.

Είμαστε καλά. Αυτό όμως είναι παρελθόν, να πούμε τα καινούρια μας, τα ωραία μας. Ο χωρισμός ήταν ένα αναπάντεχο, ένα αιφνίδιο γεγονός, για αυτό όπως μοιράστηκα με τον κόσμο τις δύσκολες στιγμές μου, έτσι είπα να μοιραστώ και τη χαρά μου. Δεν ήταν δική μου απόφαση. Πόνεσα πάρα πολύ και υπάρχει ένα κύμα γυναικών που με αγκάλιασε».

«Πραγματικά είμαι πολύ καλύτερα, νιώθω όμορφα. Κάνω την επανεκκίνηση μου. Οι στιγμές του διαζυγίου είναι δύσκολες αλλά όταν έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα κι έχουν γίνει και κάποιες διεργασίες μέσα σου, αποδέχεσαι τη νέα κατάσταση. Προχωράμε, η ζωή συνεχίζεται. Νέους στόχους, νέα ξεκινήματα» δήλωσε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».