Μαρίνα Πατούλη νέα: ”Όλα τα παιδιά ….Είναι δικά μας παιδιά !!!”

Μαρίνα Πατούλη νέα: ''Όλα τα παιδιά ....Είναι δικά μας παιδιά !!!''

Μαρίνα Πατούλη νέα: ”Όλα τα παιδιά ….Είναι δικά μας παιδιά !!!” Η Μαρίνα Πατούλη πήγε στη Μύκονο το περασμένο Σαββατοκύριακο και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να περπατάει στα Ματογιάννια.

Μετά από σχεδόν 35 χρόνια γάμου εκείνη και ο Γιώργος Πατούλης φαίνεται να τραβούν χωριστούς δρόμους και εκείνη φροντίζει τον εαυτό της.

Μαρίνα Πατούλη ΑΦΗΣΕ Το …ΧΡΥΣΟ Σπίτι Στο Μαρούσι: “Μένω Στην Βούλα Τώρα”

Είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ και πήρε τις φίλες της και ταξίδεψε ως τη Μύκονο, προκειμένου να πάρει ανάσες ξεκούρασης.

Η ίδια εμφανίστηκε με καυτό σορτς και φανερά μαυρισμένη τράβηξε όλα τα βλέμματα.Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρίνα Πατούλη στην κάμερα του Happy Day. Μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη σχέση με τον σύζυγο της, Γιώργο Πατούλη μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε όταν η ίδια έκανε γνωστό ότι την εγκατέλειψε, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο επανασύνδεσης μαζί του.

Μαρίνα Πατούλη: “Δεν βλέπω στο οπτικό μου πεδίο την επανασύνδεση”

Μαρίνα Πατούλη: Με αιφνιδίασε ο Γιώργος Πατούλης- Δεν βλέπω επανασύνδεση

Η Μαρίνα Πατούλη σημείωσε πως “στη ζωή υπάρχουν πάντα ανατροπές, το θέμα είναι ότι μέσα από αυτές πρέπει να βγαίνουμε αλώβητοι, να ανοίγουμε τα φτερά μας και να προχωράμε. Είμαστε σε διάσταση με τον Γιώργο Πατούλη”.

Απίθανο! Η Μαρίνα Πατούλη με ΝΕΑΡΟΤΕΡΟ! ΚΑΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ από ΠΙΣΙΝΑ της!

“Μετά τον αιφνιδιασμό που δέχτηκα από αυτό το συμβάν πήρα τον χρόνο μου, φιλοσόφησα πολλά και είχα την αγάπη του κόσμου και των γυναικών που με αγκάλιασαν πολύ, ζώντας μαζί μου αυτό το περιστατικό. Με τη στήριξη του φιλικού μου περιβάλλοντος και των ανθρώπων που με αγαπούν, είμαι καλύτερα”.

Μαρίνα Πατούλη Ηλικία: Ποιά Η Διαφορά Ηλικίας Με Τον Νίκο Παπαδάκη! Το Κοινό Βίντεο

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης με τον Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη αποκρίθηκε πως “δεν το βλέπω στο οπτικό μου πεδίο. Αυτό που προέχει είναι να προχωρήσουμε παρακάτω”.

Μαρίνα Πατούλη: Μια ΓΥΝΑΙΚΑ χωρίς ΗΛΙΚΙΑ!!!

“Από εδώ και πέρα με τον Γιώργο Πατούλη μπορούμε να έχουμε ένα πολύ καλό διαζύγιο και να είμαστε σωστοί γονείς για το παιδί μας”.

 

Μαρίνα Πατούλη νέα: ''Όλα τα παιδιά ....Είναι δικά μας παιδιά !!!''