Μαρίνα Πατούλη: Στα καλύτερα της μετά τον ΧΩΡΙΣΜΟ απο τον Γιώργο Πατούλη

Μαρίνα Πατούλη: Στα καλύτερα της μετά τον ΧΩΡΙΣΜΟ απο τον Γιώργο Πατούλη Εγραψε στο ινσταγκραμ

“Καλή επιτυχία σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που από σήμερα δίνουν τον δικό τους αγώνα για μία θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ένας προσωπικός αγώνας για τη διεκδίκηση μιας θέσης στην ανώτατη εκπαίδευση μπαίνει στην τελική του ευθεία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ – ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΑΥΡΑΚΗ: Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ 16

Με αφετηρία αυτή τη διαγωνιστική διαδικασία που για δεύτερη φορά πραγματοποιείται υπό πρωτόγνωρες συνθήκες, τα παιδιά μας βάζουν τα θεμέλια για την εκπλήρωση ενός προσωπικού στόχου ανοίγοντας την πόρτα της ακαδημαϊκής παιδείας.

Γιώργος Πατούλης: “Κανείς δεν ήξερε ότι είχα παντρευτεί”

Κλήθηκαν να θέσουν στόχους και εργάστηκαν για αυτούς με συνέπεια, πρόγραμμα και σκληρή δουλειά ώστε σήμερα να είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τη δική τους Ιθάκη στην επιτυχία και στην προσωπική πρόοδο. Είναι μια πρόκληση από τις πολλές με τις οποίες θα βρεθούν αντιμέτωποι στο διάβα της ζωής τους.

Μαρίνα Πατούλη: Κέρδισε τη μάχη με τον κορονοϊό

Είναι ένα σημαντικό πεδίο διάκρισης που ανοίγει νέους δρόμους μάθησης και εμπειριών, όμως δεν είναι ο μοναδικός στίβος προσωπικής καταξίωσης και προόδου. Η ζωή είναι γεμάτη με ευκαιρίες και νέες προκλήσεις και καλεί τα παιδιά μας με αυτοπεποίθηση να τις διεκδικήσουν και να τις κερδίσουν.

ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ: TO ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Όλοι εμείς, οικογένεια, σχολείο, κοινωνία, οφείλουμε να είμαστε κοντά τους να τους εμψυχώσουμε, να μοιραστούμε τις αγωνίες και τις επιτυχίες τους, να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας ένα μέλλον με καλύτερες προοπτικές.”

Μαρίνα Πατούλη: Στα καλύτερα της μετά τον ΧΩΡΙΣΜΟ απο τον Γιώργο Πατούλη