Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Η αποκάλυψη για τις προτάσεις που έχει δεχτεί και τις αρπαχτές των Survivors

5

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε αν έχει δεχτεί προτάσεις από μαγαζιά να πάει και να πληρωθεί, όπως κάνουν άλλοι παίκτες του Survivor.

Ο Μάριος Πρίαμος αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πολλές προτάσεις τόσο από την Κύπρο όσο και από την Ελλάδα, αλλά δεν το κάνει επειδή αυτό δεν τον εκφράζει.Τόνισε μάλιστα ότι στην Κύπρο δεν θέλει να το κάνει γιατί σε αυτά τα μαγαζιά πήγαινε πριν το Survivor και ξέρει τους επιχειρηματίες. Μάλιστα, εξήγησε ότι είναι άλλο να πάει και να τον κεράσουν ένα ποτό, αλλά επειδή δεν το κάνει ο ίδιος δεν σημαίνει ότι το βρίσκει λάθος.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

5 Σχόλια

   • κομπρα? στο άρθρο

    καλα τη μανα του δε το νομιζω χαχαχαχα αλλα εχει βλεμμα οτι ξεσκιζει.καμια σχεση δηλ με το βλεμμα αγιου του βασαλου ή του μαλακοπιτουρα λιγδα μισθοφορου, το γερικο χορτασμενο του σπαλιαρα που εχει κ μικρα ματια σε σχεση με τη μουτρακλα του κ το βλεμμα ζομπι απωθητικο του χανταμπακη, ή του ιουδα του χουτου. ή του κριαριου μπο

    • Ανώνυμος στο άρθρο

     ΠΡΟΣΟΧΗ!!!κομπρα? ??κοραξ φισφιρικα κ.α nicknames ειναι ο ηλικιωμενος ομοφυλοφιλος του φριγκοζιπ, ο παλιος πιπας μανετα που σχολιαζει με αμετρητα nicknames κυριως γυναικεια αλλα κ με τα δικα σας! αγνοηστε το ψυχακι-ιος του site!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com