Μαριτίνα Ντενίση βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Μαριτίνα Ντενίση βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά « Πράγματι, έχασα πολλά κιλά. Περιόρισα τις ποσότητες του φαγητού, κάνω αυστηρή δίαιτα και προπονούμαι στον Πανελλήνιο με γυμναστή.» είχε αναφέρει η Μαριτίνα Ντενίση.

Είδε μία μέρα τον εαυτό της στον καθρέπτη και το αποφάσισε.

«Ακριβώς. Είπα «δεν πάει άλλο». Μετά από ένα σημείο δεν μου άρεσε η εικόνα μου και αποφάσισα να την αλλάξω. Είχα διάφορα θεματάκια, τα έλυσα και ξεκίνησα. Σε όλη αυτή τη διαδρομή είχα τη συμπαράσταση της μαμάς και όλης της οικογένειας.» είχε πει στο ΟΚ!

Η Μιμή δημοσίευσε μία φωτογραφία της κόρης της από πρόσφατη έξοδο και τα χάσαμε με την τεράστια αλλαγή της. Είναι πανέμορφη και δείτε την και εσείς στην παρακάτω gallery!Η κόρη της ηθοποιού αδυνάτισε κι άλλο, μάκρυνε τα μαλλιά της και… πέταξε τα γυαλιά που φορούσε.

Μαριτίνα Ντενίση: Το κολέγιο, οι σπουδές & το καλλιτεχνικό Instagram

Η Μιμή Ντενίση έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη της, Μαριτίνα, η οποία τα τελευταία χρόνια βρίσκεται μακριά της, λόγω των σπουδών της.

Η Μαριτίνα Ντενίση γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου του 2000
Είναι Καρκίνος στο ζώδιο
Αποφοίτησε από το Pierce, το Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος, το 2018, έχοντας φυσικά, στο πλευρό της τη μητέρα της.
αποφοιτηση

Το νεαρό κορίτσι, πλέον σπουδάζει τουριστικά στην Κύπρο.
Αγαπάει πολύ τα ζώα και τα ταξίδια.
Η 22χρονη έχει άψογη σχέση με τη μητέρα της, Μιμή. Οι δυο τους είναι ιδιαίτερα δεμένες, και τις βλέπουμε αρκετά συχνά να ποζάρουν μαζί και για τα social media.

«Στη Μαριτίνα είπα ότι δεν είμαι βιολογική της μητέρα όταν ήταν δύο ετών»
«Πιστεύω ότι όποιος έχει ζήσει ιστορία υιοθεσίας θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ σοβαρά από την αρχή και να το κάνει μέρος της ζωής του από τότε που το παιδί είναι σχεδόν βρέφος γιατί τότε δεν έχει ζήσει άλλη ζωή ούτε άλλη ιστορία και του φαίνεται φυσιολογικό. Αν αργήσεις να του το πεις το παιδί σε θεωρεί ψεύτη μετά. Δεν σε εμπιστεύεται σε κανένα τομέα.

Το παιδί μου είναι το παιδί μου. Επειδή δεν έχει το DNA το δικό μου δε σημαίνει κάτι. Όπως της έχω πει κιόλας εμένα είναι το παιδί μου γιατί έφτασε μια στιγμή που αποφάσισα ότι αυτή είναι το παιδί μου. Δηλαδή κάποια που έμεινε έγκυος τυχαία από κάποιον που ούτε ήξερε, αγαπάει το παιδί της περισσότερο; Αφού ούτε που το ήθελε. Η μητέρα πρέπει να είναι αληθινά κοντά στο παιδί, να το έχει αληθινά στη καρδιά της και είναι προτεραιότητα πάνω από τον εαυτό της γιατί πολλές γυναίκες έχουν την δυνατότητα μιας εγκυμοσύνης και από εκεί και πέρα άλλη βαριέται, άλλη το έχει παρατημένο, άλλη δε το ήθελε, άλλη το χρησιμοποιεί σαν κοινωνική ασπίδα. Αυτό δε λέγεται μάνα», είχε πει χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

Μαριτίνα Ντενίση βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Μαριτίνα Ντενίση βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

maritina ntenisi 1

ntenisii

https://www.youtube.com/watch?v=XZaq4AHy6aw

”Χρόνια πολλά στην Μαριτινα μου!! Το μωρό μου που έγινε κοπέλα !πως πέρασαν έτσι τα χρόνια;; Μόνο μέσα από τα παιδια μας καταλαβαίνουμε τον χρόνο!! Είμαι πολύ περήφανη που η κορη μου εγινε δυνατή αυτόνομη δημιουργική αλλά παραμένει ένα τρυφερό παιδί δεμένο με την μαμα του κ την οικογένεια. Είμαι ευγνώμων για κάθε επιτυχία κ χαρα που μου χάρισε η ζωη αλλά ο βασικός πυρήνας της ζωής μου είναι η οικογένεια κ οι αγαπημένοι φίλοι. Η Μαριτινα είναι πάντα ο θησαυρός μου !! Κι ας γελάει που την λέω έτσι!! Είναι η αγκαλιά μου το γέλιο μου το κλάμα μου τα νεύρα μου η έγνοια μου .. Το παιδί μου!! Κ ξέρω πως έτσι νοιωυετε όσοι έχετε παιδια!! #happybirthday #motherhood #motherslove #daughterslove #unique @maritinadns”

ΜΑΡΙΤΙΝΑ ΝΤΕΝΙΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ! Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ, Η ΗΛΙΚΙΑ, ΤΟ ΥΨΟΣ, Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!