Hit enter after type your search item

Μαρίζα Ρίζου βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Μεγάλωσε στο Νέο Ηράκλειο, στην Αθήνα. Ήρθε από την Άρτα μαζί με τους γονείς της στην ηλικία των 3 ετών. Οι γονείς της είναι γιατροί κι έκαναν το αγροτικό τους στην Άρτα. Όλα της τα καλοκαίρια τα πέρασε στην Κύπρο. Η Μαρίζα Ρίζου γεννήθηκε στην Άρτα στις 13 Οκτωβρίου 1986.
Είναι 36 χρονών.

Η Μαρίζα Ρίζου σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Issue – Ηλίας Ψινάκης σε Μαρίζα Ρίζου: «Θα κάνω νούμερα όποτε θέλω, μην είστε ξινέγκλο»

Η Μαρίζα Ρίζου από πολύ μικρή ηλικία αγαπούσε τη μουσική, όμως τελειώνοντας το σχολείο έδωσε Πανελλαδικές και πέρασε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ. Πήρε το πτυχίο της, αλλά τελικά την κέρδισε η μεγάλη της αγάπη.

 

Έχει δουλέψει σε εκδοτικό οίκο, καθώς και σε διαφημιστική εταιρεία πριν ασχοληθεί με το τραγούδι.

Μαρίζα Ρίζου: Με μπρίο και χιούμορ στην κριτική επιτροπή του X Factor

Καθοριστικές για να τη γνωρίσει το κοινό ήταν οι εμφανίσεις της στον «Σταυρό του Νότου» και η διασκευή στο τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά, «Η μπόσα νόβα του Ησαΐα». Το 2014 κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος της, με τίτλο «Γλυκό Πρωί», από τον οποίο το τραγούδι της «Μια άλλη ευτυχία» κατέκτησε το ραδιοφωνικό airplay.

 

Η Μαρίζα Ρίζου είναι εξαιρετική στις μιμήσεις. Το 2008 καλεσμένη στο Dot αποκάλυψε ποιο είναι το φόρτε της. Η Μαρίζα Ρίζου μιμείται τη φωνή της Καλομοίρας κι αν δεν κοιτάς την οθόνη δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις ότι δεν πρόκειται για την Καλομοίρα.

Μαρίζα Ρίζου βιογραφικό σήμερα Η προσωπική ζωή η ηλικία το ύψος η καταγωγή οι σπουδές και τα κιλά 1

Η Μαρίζα Ρίζου καλεσμένη στο Πάμε Δανάη είχε μιλήσει για τις πιο προσωπικές πτυχές της. Οι κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε και ο τρόπος που βίωνε τις δυσκολίες που έρχονταν στη ζωή της. «Παλαιότερα προσπερνούσα τα σκοτάδια μου. Tώρα περνάω μέσα τους. Λέω ότι θα αποδεχτώ τις στιγμές αυτές. Και το βρίσκω πιο υγιές και ισορροπημένα. Θεωρούσαν όλοι ότι είμαι μόνο χαρούμενη. Ένιωθα ενοχικά που έχω και άλλα συναισθήματα. Τι ανισορροπία να περιμένεις από τον εαυτό σου να είσαι μόνο χαρούμενη».

Ηλίας Ψινάκης για Μαρίζα Ρίζου: «Δεν είναι της αισθητικής μου η κυρία»

Αν δεν είχε ασχοληθεί όμως με τη μουσική, τι θα έκανε; Η Μαρίζα Ρίζου έδωσε την απάντησή της σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Καθημερινή. «Θα έφτιαχνα νύχια. Ειλικρινά σου το λέω. Μου αρέσει πολύ και το κάνω με μεγάλη επιτυχία. Κυκλοφορώ πάντα με ένα βερνίκι στην τσάντα μου, μήπως χαλάσει το μανικιούρ μου και χρειάζεται επιδιόρθωση. (Γελάει.) Ή θα είχα δραστηριοποιηθεί στον τουριστικό τομέα: ένα μικρό ξενοδοχείο, ενοικιαζόμενα δωμάτια, κάτι τέτοιο».

Μαρίζα Ρίζου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Μαρίζα Ρίζου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η μουσική για το θέατρο είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα της. Έχει επενδύσει μουσικά τη «Μαντάμ Σουσού» με πρωταγωνίστρια τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, το «Μάμα Ρόζα» με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη «Μηχανή του Τούρινγκ» με τον Ορφέα Αυγουστίδη. Το καλοκαίρι του 2022 θα υπογράψει τη μουσική για την πολυαναμενόμενη επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Αθερίδη.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Μαρίζα Ρίζου: Με μάσκες, ΑΓΚΑΛΙΑ στην Επίδαυρο!!!

Μαρίζα Ρίζου: Η σχέση με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο
Η Μαρίζα Ρίζου υπήρξε ζευγάρι με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Ασπιώτη. Όμως, τα τελευταία 3 χρόνια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επίσης ταλαντούχου Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου. Ο σπουδαίος ηθοποιός, μετά το διαζύγιό του από την συνάδελφό του Κατερίνα Παπαδάκη βρίσκεται σε σχέση με την Μαρίζα Ρίζου, με απόλυτη προταιρεότητα, φυσικά, τα παιδιά του

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :