freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Μάρκος Σεφερλής ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Η ΣΥΖΥΓΟΣ του τον ΑΠΑΤΗΣΕ μέσα στο…σπίτι τους με τον καλύτερο του φίλο!! Είνια ν’ απορείς; Δεν είναι. Αυτά τα σενάρια τα χει γράψει η ζωή και εξακολουθεί. Είναι προφανώς να μην εμπιστεύεσαι κανέναν. Εκείνη την εποχή είχε κάνει τρομερό θόρυβο ο χαμός, η είδηση που δεν αμφισβητήθηκε ποτέ βέβαια αλλά και επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον ηθοποιό, που περιέγραψε όχι μόνο το κέρατο, αλλά και το πως αποφάσισε να συνεχίσει να συνεργάζεται με κείνους που τον πρόδωσαν. Την σύζυγο του δηλαδή και τον κουμπάρο τους Νίκο Ασημάκη.

Η Έλσα Μιχαλοπούλου πανέμορφη ηθοποιός, από τότε δεν βρέθηκε ποτέ ξανά στο προσκήνιο. Τουλάχιστον όχι έτσι όπως την είχαμε συνηθίσεις.

Ο ηθοποιός και κουμπάρος του Μάρκου Σεφερλή Νίκος Ασημάκης, γνωστός από την τηλεόραση της εποχής, κι αυτός σαν να …οπισθοχώρησε σε προβολή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως άφησε το επάγγελμα του ηθοποιού!

Μάρκος Σεφερλής ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Η ΣΥΖΥΓΟΣ του τον ΑΠΑΤΗΣΕ μέσα στο...σπίτι τους με τον καλύτερο του φίλο!!!!
Μάρκος Σεφερλής ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Η ΣΥΖΥΓΟΣ του τον ΑΠΑΤΗΣΕ μέσα στο…σπίτι τους με τον καλύτερο του φίλο!!!!

Πως όμως έφτασαν τα πράγματα στο σημείο αυτό και το πανέμορφο ζευγάρι Μάρκος Σεφερλής και Έλσα Μιχαλοπούλου, νπου παντού έδειχναν χαρούμενοι με την ζωή που επέλεξαν να φτάσουν στο διαζύγιο;

Πρώτα ήρθαν οι φήμες και οι μαρυρίες πως η Έλσα Μιχαλοπούλου κια ο Νίκος Ασημάκης εθεάθησαν…χωρίς τον Μάρτκο Σεφερλή. Οι φήμες πλήθυναν, και ήρθε κια η επιβεβαίωση με το διαζύγιο αλλά και την αποκάλυψη του Μάρκου Σεφερλή!

 

Κι αρχίζεις μετά ν’ ανατωτιέσαι, ποιος ο ρόλος των κουμπαριών και των φίλων; Τι τον θέλεις τον κουμπάρο; Τι τις θέλεις τις κουμπαριές γενικότερα! Μου λες;

Μάρκος Σεφερλής: Τον ΚΕΡΑΤΩΣΕ με τον ΚΟΥΜΠΑΡΟ! Ο Νίκος Ασημάκης του “ΕΦΑΓΕ” ΓΥΝΑΙΚΑ

Μην αρχίσουμε, τα “όταν δεν υπάρχει κενό στο ζευγάρι, δεν μπορεί κανείς να χωθεί ανάμεσα του”; Θα σου απαντήσουμε, πως απλά δεν βάζεις τον…διάολο στο μαυλό σου! Απεταξάμην τον…κουμπάρο!

Βέβαια τώρα, τόσα χρόνια μετά και παρά την…ολική καταστροφή που φάνηκε να παθαίνει σε όλα τα επίπεδα ο Μάρκος Σεφερλής, αφού ακόμα και τεράστιο σπίτι που πήρε με τεράστιο δάνειο αναγκάστηκε να …χάσει, τώρα θα τα θυμάται με άλλη διάθεση.

Το ΣΟΚ, την πίκρα, την απόγνωση που ένοιωσε όταν έπιασε την τότε σύζυγο του την πανέμορφη Έλσα Μιχαλοπούλου με τον συνεργάτη και κουμπάρο τους, τώρα είναι μακρινές αναμνήσεις και μαθήματα ζωής που δεν του έχουν αφήσει – όπως φαίνεται από τις συνεντεύξεις του κανένα σημάδι.

«Δες τα ρε Ελλάδα όλα αυτά!»: Ο Μάρκος Σεφερλής στο θέατρο «Δελφινάριο»

Περίεργο; Μα και ο χρόνος τα γιατρεύει όλα, και όλα συνέβησαν ώστε να κάνει την υπέροχη οικογένεια, τον υπέροχο γιο, με την υπέροχη σύζυγο του Έλενα Τσαβαλιά. Αν δεν προέκυπτε το κέρατο, δεν θα χε ποτέ μάθει, τι ακριβώς…θα ΕΧΑΝΕ!

Όλα λοιπόν για καλό γίνονται και αυτό ακριβώς τονίζει και ο ίδιος ο υπερταλαντούχος ηθοποιός μας!

Πάμε λοιπόν μια 2οετία πίσω και παραπάνω! Τότε, ζευγάρι στην ζωή και στην σκηνή, ήταν ο Μάρκος Σεφερλής που ήταν ήδη φίρμα μεγάλη, μαζί με την σύζυγο του Έλσα Μιχαλοπούλου και τον κουμπάρο τους Νίκο Ασημάκη.

Ω, ρε τι έγινε. Ο κόσμος το έιχε τούμπανο…Έτσι νομίζαμε τουλάχιστον. Ο τόπος είχε βουήξει αλλά ο Μάρκος Σεφερλής έκανε σνα μην γνωρίζει το παραμικρό.

Μην βιάζεσαι να κρίνεις. Ποτέ δεν ξέρεις τι ακριβώς συμβαίνει. Η φράση που λέει ο λαός “ο κερατάς το μαθαίνει τελευταίος” δεν ίσχυε στην περίπτωση του Μάρκου Σεφερλή!

Ο Μάρκος και έμαθε νωρίς και ήξερε τα πάντα και απλά αποφάσισε να μην το “διαλύσουν” και επαγγελματικά.

Έλενα Τσαβαλιά -Μάρκος Σεφερλής : ”Προβίτσα… “ για 17η συνεχή χρονιά στο θέατρο «Δελφινάριο»

Προσαρμόστηκε στις συνθήκες και σφίγγοντας τα δόντια, κατάφερε να τελειώσουν την σεζόν χωρίς να διαλυθεί ο θίασος, ξεπερνόντας το ότι η γυναίκα του ήταν πια ζευγάρι με τον κουμπάρο τους. Το κοινό από κάτω δεν ήξερε φυσικά και όσοι είχαν ακούσει την φήμη, απορούσαν.

Ήταν το θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια της σόου μπιζ και αυτό συνέβει όχι μόνο για το …κέρατο με τον κουμπάρο, αλλά επειδή η σχέση με την τότε σύζυγο, φάινονταν να πηγαίνει τέλεια!
Συμβαίνει σε όλους ή σχεδόν σε όλους. Όταν όμως συμβεί δεν σημαίνει πως είσαι προετοιμασμένος να το αντιμετωπίσεις αυτό! Συνέβει και σομ Μάρκος Σεφερλή και συνέβει μέσα στην δουλειά του με πολυ κοντινό του άνθρωπο! Σοκάρει με την περιγραφή του ο διάσημος πρωταγωνιστής!

Κι όμως! Δεν είναι αστείο του Μάρκου Σεφερλή. Δεν είναι φαντασία!

Συνέβει το…απευκταίο!!! Ο αγαπημένος μας ηθοποιός, ο πιο γλυκός πρωταγωνιστής έπαθε ότι παθαίνουν πολλοί που χτίζουν τα όνειρα μιας ευτυχισμένης οικογενειακής ζωής σε μία σχέση και αίφνης διαπιστώνουν πως ήταν παλάτια στην άμμο!

Πότε έγινε η απίστευτη αποκάλυψη; Μέσα από την εκπομπή ¨Mega με Μία¨ ο Μάρκος Σεφερλής με αφορμή τη Τζένη Μπαλατσινού που για 6 μήνες συμπαρουσίαζε καθημερινά 3ωρη εκπομπή με τον Πέτρο Κωστόπουλο ενώ ήταν χωρισμένοι,αποφάσισε να θυμηθεί και αυτός τα παλιά.

Έτσι ανέφερε ότι εν γνώση του για 3 μήνες έπαιζε στην ίδια θεατρική παράσταση μαζί με την πρώην γυναίκα του και τον εραστή της.

 

Οι νεότεροι που δεν θυμούνται και πολλοί αξίζει να μάθουν την ενδιαφέρουσα ιστορία,που είχε ταράξει τη showbiz πριν περίπου 12 χρόνια:

Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Έλσα Μιχαλακοπούλου και μάλιστα πρωταγωνιστούσαν και οι 2 τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο μαζί.

Μάρκος Σεφερλής – Έλενα Τσαβαλιά: Το ΔΙΑΖΥΓΙΟ το…ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ και η ΜΗΝΥΣΗ!

Μάλιστα ο δημοφιλής κωμικός ήταν τόσο ερωτευμένος που για εκείνη είχε ξοδέψει ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που έβγαζε εκείνη την εποχή.Κανείς δεν θα ξεχάσει τη βίλα που της είχε αγοράσει αξίας 600.000,την οποία μάλιστα έχασε το 2011.

Αυτός ο κουμπάρος-φίλος θα ήταν το 2003 το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του ζευγαριού.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης ¨Χάπι Εντ¨,η Μάρ είχαν συνάψει παράνομη σχέση και μέσα σε λίγους μήνες έγινε γνώστης ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο παρουσιαστής αποφάσισε να μη διαλύσει την παράσταση και συνέχιζαν και οι τρεις να μοιράζονται την ίδια σκηνή.

Το διαζύγιο άργησε να έρθει 6 ολόκληρα χρόνια.
Όταν ήρθε λοιπόν ο ηθοποιός κατάφερε να παντρευτεί την Έλενα Τσαβαλιά,που σίγουρα αυτή αποδείχτηκε η γυναίκα της ζωής του.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :