Η 33χρονη ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας Mary Kate Olsen και ο 50χρονος Olivier Sarkozy χώρισαν μέσα στην πανδημία και μάλιστα η νεαρή ηθοποιός ζήτησε επείγουσα δικαστική εντολή για να βγει το διαζύγιο. Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο 5 χρόνια  είχε αποφασίσει να " />

Hit enter after type your search item

Μary Kate Olsen: Ζήτησε επείγουσα δικαστική εντολή για να χωρίσει τον αδελφό του Σαρκοζί!

/
/
img

Η 33χρονη ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας Mary Kate Olsen και ο 50χρονος Olivier Sarkozy χώρισαν μέσα στην πανδημία και μάλιστα η νεαρή ηθοποιός ζήτησε επείγουσα δικαστική εντολή για να βγει το διαζύγιο. Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο 5 χρόνια  είχε αποφασίσει να χωρίσει από τον Απρίλη αλλά λόγω του lockdown, η διαδικασία δεν προχώρησε.

Το χειρότερο είναι ότι ο Σαρκοζύ μέσω των δικηγόρων του ζήτησε από την ηθοποιό να φύγει από το διαμέρισμα που νοίκιαζαν στη Νέα Υόρκη κάτι που την ανάγκασε να στραφεί στην δικαιοσύνη. Ουσιαστικά όπως ισχυρίζεται ηθοποιός ο Γάλλος τραπεζίτης την πέταξε έξω από το σπίτι αφού δεν ανανέωσε το μίσθωμα χωρίς να την ενημερώσει.

Η Mary Kate, δήλωσε τρομοκρατημένη αφού στο σπίτι που μένουν έχει προσωπικά δικά της αντικείμενα τα οποία θα χάσει αν φύγει»

Φωτογραφίες @SPLASH

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :