Συνεντεύξεις

«Μας έπιασε η Μαρία Μπακοδήμου επ’ αυτοφώρω μέσα στο σπίτι»

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις σχετικά με εκείνον και τη Μαρία Μπακοδήμου;

Αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο γνωστός κύριος αποκαλύπτοντας πράγματα που δεν γνωρίζαμε.

Ποιος και σε τι αναφέρεται στη συνέντευξή του; Ο λόγος για τον Παναγιώτη Θεόφιλο που μίλησε για όσα δεν έχετε δει από το «Power of love».

«Το δεύτερο είναι πιο σκληρό γιατί οι παίκτες είναι υποψιασμένοι και σε δύο εβδομάδες έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Εγώ μπήκα καθαρός και ήθελα να βγω καθαρός. Η παραγωγή δεν μας έβαζε να τσακωνόμαστε. Δεν ήταν τίποτα στημένο και στο λέω από προσωπική εμπειρία. Τίποτα δεν ήταν στημένο, τουλάχιστον σε εμάς. Έχουμε πληρωθεί κανονικότατα. Δεν ξέρω όμως για τα δύο μεγάλα έπαθλα, του Πάνου και της Στέλλας.

Υπήρχαν “νεκρά” σημεία για τις κάμερες και κάποια στιγμή τα ανακάλυψαν. Ήταν ο Δώρος με την Αθηνά και λέω “ρε Δώρο, κλείσε την πόρτα”. Μας έπιασε η Μαρία επ’ αυτοφώρω και βάλανε κάμερα κι εκεί.

Απαγορευόταν ρητά να βρεθείς με τις κοπέλες. Εγώ να πάω να πιω έναν καφέ έξω θα έπρεπε να έχω συνοδεία από σεκιούριτι. Ήταν τόσο αυστηρά τα πράγματα. Έχει ακουστεί ότι στους Τούρκους παίκτες είχαν βάλει τσιπάκια. Έτσι έχει ακουστεί, δεν ξέρω αν ισχύει».

Δ

ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button