freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Μας ΚΟΥΦΑΝΕ η Ράνια Τζίμα: Συμφωνείς να κάνει ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ για να έχει το πρώτο ΠΑΡΕΑ; Μα πόσα αδέρφια δεν έχουν διαφορά ηλικίας; Έστω και δύο χρόνια να έχουν, τα βλέπετε ποτέ να πάιζουν μαζί ή μόνο να..σκοτώνονται; Έπειτα, πόσα αδέρφια μεγαλώνοντας έχουν καλή σχέση στ’ αλήθεια; Γνωρίζετε πολλά; Όλα στην παρεξήγηση δεν είναι μια ζωή; Μια ζωή τσακωμένα. Αυτό δεν σημαίνει πως κάποια δεν νιώθουν οικογένεια, αλλά πόσοι έχετε ζήσει ως παιδιά παιχνίδια με τα αδέρφια σας; Πάντα δεν υπήρχαν άλλες ασχολίες, άλλα ενδιαφέροντα ή …παιχνίδια για τα οποία παλεύετε. Προχθές τρία αδέρφια τ΄άκουσα σε σπίτι γνωστών να πλακώνονται για τον υπολογιστή που ήταν ένας. Προς θεούς, δεν λέμε να μην κάνουμε πολλα παιδιά. Σε καμία περίπτωση! Μόνο που λογικό μας φαίνεται εάν ξέρεις γιατί τα κάνεις…και αν δεν ξέρεις, τουλάχιστον αναγνώρισε πως έτσι μας οδηγεί η φύση. όχι τα “πρέπει” της κοινωνίας που κάποτε -ακόμα κια σήμερα λέει: Ένα ίσον κανέναν”.

Το να ακούμε από διαβασμένο, σύγχρονο άνθρωπο μέσα στα πράγματα, όπως η Ράνια Τζίμα, να αιτιολογεί με τέτοιο τρόπο την απόφαση της να κάνει δεύτερο παιδί,…χάνουμε τις αρχικές θετικότατες εντυπώσεις.

Καλύτερα τελικά, ν’ αποφε’υγουμε τις…συνεντεύξεις! Εκτιθόμαστε!…
Η Ράνια Τζίμα αποκάλυψε πως όταν πρωτοείδε την Ελένη Μενεγάκη στους διαδρόμους του MEGA την κοιτούσε αποσβολωμένη, ενώ η παρουσιάστρια την ευχαρίστησε για το ειλικρινέστατο καλωσόρισμά της της πρώτες ημέρες της στο κανάλι.

«Θέλω τον χρόνο μου για να αφήσω τον άλλο να αρχίσει να ξεκλειδώνει πόρτες, ντουλάπες… Αλλά μετά αν το κάνεις, δεν θα το σκέφτομαι κάθε τρεις και λίγο, εάν για παράδειγμα έκανα καλά να το πω στην Ελένη… Αν αποφασίσω να τα πω, σημαίνει ότι το έχω σκεφτεί καλά, την έχω ζυγίσει, την έχω τσεκάρει», δήλωσε.

Μας ΚΟΥΦΑΝΕ η Ράνια Τζίμα: Συμφωνείς να κάνει ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ για να έχει το πρώτο ΠΑΡΕΑ;
Μας ΚΟΥΦΑΝΕ η Ράνια Τζίμα: Συμφωνείς να κάνει ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ για να έχει το πρώτο ΠΑΡΕΑ;

Αν και η Ράνια Τζίμα έχει αφιερωθεί στον τομέα της ενημέρωσης, πολλοί είναι εκείνοι που την ρωτούν γιατί δεν στρέφεται στην ψυχαγωγία.
Η ίδια πάντως πρότεινε στην Ελένη Μενεγάκη να κάνουν μαζί βραδιά εκλογών!

«Κάτι δεν κάνω καλά με το δελτίο, ε; Παιδιά, πείτε το ευθέως!», είπε χιουμοριστικά και στη συνέχεια εξήγησε: «Οι ειδήσεις είναι ένα μαγικό πράγμα που είναι εθιστικό. Έχει ένταση. Δεν ξέρεις το επόμενο λεπτό με τι θα έρθεις αντιμέτωπος. Αυτό είναι μαγικό για μένα που βαριέμαι εύκολα και είμαι του φευγάτου. Αυτό δεν το έχετε στην ψυχαγωγία».

«Πρέπει να ακούσεις τι θέλει να δει ο κόσμος. Υπάρχουν άλλες φορές που ο πολύς κόσμος δεν θέλει να το δει, αλλά να κρίνεις εσύ ότι «πρέπει να σου το δείξω, δεν το έχεις καταλάβει, αλλά θα πρέπει να στρέψεις την ματιά σου εκεί». Το δελτίο δεν το διαβάζεις. Καλώς ή κακώς το ζεις, το αισθάνεσαι, το συναισθάνεσαι. Δεν ξέρω εάν είναι σωστό ή λάθος… Υπάρχουν εκείνοι που λένε ότι πρέπει ο παρουσιαστής να είναι πιο άδειος. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Το δελτίο περνάει από μέσα μου, το αισθάνομαι. Τώρα θα γυρίσω πίσω και ξέρω ότι δεν είναι εύκολη ημέρα».

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις υποθέσεις της επικαιρότητας που συγκλονίζουν και δήλωσε πως θαυμάζει το μεγαλείο ψυχής των γονιών του Άλκη Καμπανού: «Δεν είναι μόνο μία φρικτή δολοφονία, αλλά έχει και κοινωνικές προεκτάσεις. Οι γονείς του έχουν απίστευτο μεγαλείο ψυχής, που την βρίσκουν αυτή την δύναμη;».

Επιπλέον, δήλωσε πως έχει τύχει να νιώσει προσβεβλημένη από συνομιλητή της και είχε δείξει φανερά την δυσαρέσκειά της.

Η Ράνια Τζίμα μίλησε για την κόρη της, Ελένη, που είναι πεντέμισι ετών και αποκάλυψε πως έχει προσαρμοστεί από πολύ μικρή στο πρόγραμμα των γονιών της: «Την αφήνουμε το μεσημέρι να κοιμηθεί, για να αντέχει περισσότερο τη νύχτα, γιατί όταν μπαίνω στο σπίτι στις 9 το βράδυ δεν κοιμάται για να την δω. Μπορεί να με ακούνε τώρα και να λένε τι απαράδεκτη μάνα είναι αυτή, αλλά δεν με νοιάζει, αυτή είναι η πραγματικότητα».

Για τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, είπε ότι απ’ όσο ξέρει δεν υπάρχει πρόθεση στο οπτικό του πεδίο για επιστροφή στην πολιτική.
«Την αγαπάω την δουλειά μου. Μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση και πληρότητα. Υπάρχουν πολλές μέρες που γυρίζω σπίτι και νιώθω ότι μου έχει γεμίσει τις μπαταρίες», δήλωσε για την δουλειά της.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί και μίλησε για το πως ένιωθε εκείνη σαν μοναχοπαίδι: «Δεν ήταν ωραία… Θέλεις τον αδερφό ή την αδερφή σου να παίξεις με κάποιον. Πήγαινα στα πόδια των μεγάλων και άκουγα».

Η ίδια δηλώνει ευγνώμων για τους συνεργάτες της και θεωρεί πως δεν έχει σημασία ποιος παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων εάν δεν υπάρχουν οι συνάδελφοι που τρέχουν για ρεπορτάζ.

«Είναι από τις καλύτερες ομάδες και αίθουσες σύνταξης που έχω δουλέψει. Αισθάνομαι πολύ τυχερή για τους συναδέλφους που κάνουν ρεπορτάζ. Είναι εξαιρετικά παιδιά, δίνουν όλη τους την δύναμη από το πρώτο φως της μέρας κι αν δεν υπήρχαν αυτοί, δεν θα είχα τίποτα να πω στις 19:45. Δεν έχει σημασία ποιος θα βγει μπροστά ως anchorman ή anchorwoman εάν οι συνάδελφοι δεν κάνουν αυτό που κάνουν κάθε μέρα», δήλωσε.

 

Η Ράνια Τζίμα φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 14/2 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, αναφέρθηκε στην 5,5 ετών κόρη της Ελένη, τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

Όπως αποκάλυψε η Ράνια Τζίμα, η κόρη της έχει προσαρμοστεί από πολύ μικρή στο πρόγραμμα των γονιών της: «Την αφήνουμε το μεσημέρι να κοιμηθεί, για να αντέχει περισσότερο τη νύχτα, γιατί όταν μπαίνω στο σπίτι στις 9 το βράδυ δεν κοιμάται για να την δω. Μπορεί να με ακούνε τώρα και να λένε τι απαράδεκτη μάνα είναι αυτή, αλλά δεν με νοιάζει, αυτή είναι η πραγματικότητα» είπε χαρακτηριστικά.

Για τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, εξομολογήθηκε ότι απ’ όσο ξέρει δεν υπάρχει πρόθεση στο οπτικό του πεδίο για επιστροφή στην πολιτική.

Σε άλλο σημείο, η Ράνια Τζίμα αποκάλυψε πως σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί και μίλησε για το πώς ένιωθε εκείνη σαν μοναχοπαίδι. «Πρώτα από όλα δεν έχω βγάλει από τη σκέψη μου το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού. Το παλεύω μέσα μου αρκετά. Αν δεν υπήρχε όλο αυτό με το πρόγραμμά μου και αν δεν υπήρχε και η οικονομική ανασφάλεια, θα το είχα κάνει ήδη. Εγώ είμαι μοναχοπαίδι. Δεν ήταν ωραία… Θέλεις τον αδερφό ή την αδερφή σου να παίξεις με κάποιον. Πήγαινα στα πόδια των μεγάλων και άκουγα. Δεν το έχω βγάλει από το μυαλό μου. Θα μου πεις είσαι 41 ετών. Δεν είναι ατελείωτα τα περιθώρια αλλά μέσα μου με ανακουφίζει η σκέψη για το ότι είναι ένα παραθυράκι που μπορώ να κρατάω ανοιχτό» σημείωσε μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner