Δημοφιλή

Μας κούφανε ο… διάσημος Αιμίλιος Χειλάκης: ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ τον ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ… ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ (αλλά έτσι ακούστηκε η συνέντευξη)

Αν δεν βλέπαμε μπροστά μας τη συνέντευξη, δεν θα τον θυμόμασταν, Ο ίδιος, τόσα χρόνια μετά θυμίζει πως είχε καρκίνο στη βάση του…κρανίου του, αλλά,…κράζει τους δημοσιογράφους, επειδή έγραφαν τότε, πως έχει καρκίνο στο…κεφάλι. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ εσείς;

Αφορά σ΄ένα σοβαρότατο θέμα υγείας ή αφορά μόνο στη στάση ενός ηθοποιού απέναντι στην …πραγματικότητα; Δεν πιστεύω να σκέφτεστε πως δεν υπάρχει σεβασμός για ένα πρόβλημα που εκείνος φρόντισε να μας θυμήσει και που συνέβει το μακρινό 2012.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης όπως οι περισσότεροι – έτσι και για να τους ερμηνεύουμε τον τρόπο συμπεριφοράς – διαλέγουν σε κάθε συνέντευξη έναν εχθρό. Τα μ.μ.ε.

Η …φαιδρότητα των μ.μ.ε. πολλές φορές, είναι άσχετη με το ότι όλοι σχεδόν οι συντευξιαζόμενοι, θέλουν ν’ αποδείξουν τη διασημότητα τους, εκφράζοντας παράπονα για το….τι γράφουν κατά καιρούς οι δημοσιογράφοι για κείνους!

Διαβάστε αν έχετε όρεξη, αυτό που είπε ο ίδιος πρόσφατα για την περιπέτεια της υγείας του!:

«Εκείνη τη στιγμή ο εαυτός σου ζητάει, για να επιζήσει, έναν απολογισμό. Γίνεται αυτόματα, χωρίς να το θες. Μέσα σε 35 ημέρες έκανα την εγχείρηση αφού έστειλα τις εξετάσεις σε Γερμανία, Καναδά, Ιαπωνία και Ολλανδία για να δω τι ακριβώς είναι. Ήταν μια σωτήρια κίνηση», είχε πει ο ηθοποιός μεταξύ άλλων.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η σύζυγός του, Αθηνά Μαξίμου σε πρόσφατη συνέντευξή τους δε δίστασαν να εκφράσουν δημόσια τη δυσαρέσκειά τους, αναφερόμενοι σε εκείνα τα δημοσιεύματα που τρομοκράτησαν τους δικούς τους ανθρώπους, γράφοντας ανακρίβειες.

Αιμίλιος: «Αυτή η περιπέτεια υγείας συνέβη τον Γενάρη του 2012. Είναι κάτι παλιό, το οποίο έχω αφήσει πίσω μου. Το αποκάλυψα τώρα, στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που έδωσα σε μια στήλη των Νέων που λεγόταν Αυτή ήταν η σωτηρία μου. Η δική μου σωτηρία ήταν ο γιατρός μου, ο Χρήστος Γεωργάλας, που ο άνθρωπος ήρθε από το εξωτερικό για να με χειρουργήσει και δεν πληρώθηκε καν. Από εκεί και πέρα, έγινε τεράστιο θέμα στα media ότι πεθαίνω τώρα. «Ο Χειλάκης έχει καρκίνο στον εγκέφαλο και πεθαίνει». Είναι η ηλιθιότητα της πληροφορίας…»

Αθηνά: «Μας πήραν τηλέφωνο έντρομοι οι συγγενείς μας από την Κρήτη, οι οποίοι διάβασαν σε site «Ο Χειλάκης μπαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εγχείρηση στο κεφάλι λόγω καρκίνου».

Αιμίλιος: «Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα: Δεν έχω καρκίνο, δεν πεθαίνω από καρκίνο, δεν ήταν και τότε μέσα στον εγκέφαλο ο καρκίνος. Ήταν στη βάση του κρανίου, δηλαδή μπροστά από το μάτι. Εντάξει;», είπε ο ηθοποιός στο περιοδικό People.

 

Tags

ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close