freegossip.gr
freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Μάσα Ζαχαρία βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Μάσα Ζαχαρία – Φασούλα υπήρξε μοντέλο και επειτα παρουσιάστρια για μικρό χρονικό διάστημα.
Στις 8 Ιουλίου του 1995 παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα τότε και έπειτα Δήμαρχο Πειραιά, Παναγιώτη Φασούλα, με τον οποίο απέκτησαν μία κόρη, την Μαριέλα (1997), και έναν γιο, τον Γιάννη (2000).

Η σύζυγος του Παναγιώτη Φασούλα κατάφερε να υλοποιήσει ένα μεγάλο της όνειρο: να γράψει ένα παραμύθι που εμπνεύστηκε από μια πολύ δύσκολη στιγμή της οικογένειάς της.

Mάσα Φασούλα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ενα παραμύθι που στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε γονείς και παιδιά, θέλοντας να υπενθυμίσει ότι μόνο μέσα από δυσκολίες γινόμαστε δυνατότεροι.
H ίδια εξομολογείται στη συνέντευξή της στο περιοδικό ότι ήταν φθινόπωρο του 2004, όταν επίμονοι πόνοι στο πόδι του 4χρονου τότε γιου της, Γιάννη, οδήγησαν σε μια σειρά εξετάσεων και λάθος διαγνώσεων.

Μετά από 3 μήνες διαπιστώθηκε ότι ο μικρός Γιάννης πάσχει από σοβαρή απειλητική ασθένεια. «Ήταν ένα δύσκολο περιστατικό. Κάποια στιγμή νιώσαμε πως δεν μπορούσαν να το

Μάσα Ζαχαρία βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Μάσα Ζαχαρία βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

αντιμετωπίσουν εδώ, μάλιστα έγινε κάποια λάθος θεραπεία που επίσπευσε την απόφασή μας να φύγουμε για την Αμερική, προκειμένου ο Γιάννης να βρεθεί σε εξειδικευμένο νοσοκομείο στο Μέμφις (…) Παρόλο που εκεί βρεθήκαμε για λόγους υγείας, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, περάσαμε πολύ όμορφα.

Mάσα Φασούλα: Για την περιπέτεια υγείας του γιου της

Τα παιδιά έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις από τα χρόνια στην Αμερική. Ακόμα και το ίδιο το νοσοκομείο, αν το έβλεπες, θα έλεγες “τι ωραίο, να πάω μια βόλτα το παιδί μου”. Είχε ζωγραφιές στους τοίχους, παντού παιχνίδια, παντού εθελοντές. Έλεγα στον Γιάννη “θα πάμε στο νοσοκομείο” και πανηγύριζε.(…) Θα μπορούσα να πω “να μην έχει συμβεί αυτό σε μας”, όμως συνέβη. Και το περάσαμε με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσαμε.

Το αποτέλεσμα δεν νομίζω πως είναι τυχαίο. Γι’ αυτό και το βιβλίο, ενώ το εμπνεύστηκα εκείνον τον καιρό που αντιμετωπίζαμε δυσκολίες, έχει μια πολύ χαρούμενη διάθεση. Ήταν μια ιδέα που ξεκίνησε αυθόρμητα από τις καταστάσεις που ζούσαμε, όχι κάποια ανάγκη να εξωτερικεύσω συναισθήματα, και περνά ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα» εξηγεί.

Γιος Παναγιώτη Φασούλα! ”Νίκησε τον ΚΑΡΚΙΝΟ σε ΗΛΙΚΙΑ 8 χρονών”

Ποτέ ένας και μόνο ρόλος δεν ήταν αρκετός για εκείνη, ποτέ δεν αρκέστηκε στο μόντελινγκ, την TV ή τα καθήκοντά της ως μητέρας. Η επιστροφή της στην επικαιρότητα έχει να κάνει τόσο με τη δημιουργία ενός ροκ κλαμπ όσο και με το παραμύθι που εξέδωσε στην Αμερική
Ποτέ ένας και μόνο ρόλος δεν ήταν αρκετός για εκείνη, ποτέ δεν αρκέστηκε στο μόντελινγκ, την TV ή τα καθήκοντά της ως μητέρας. Η επιστροφή της στην επικαιρότητα έχει να κάνει τόσο με τη δημιουργία ενός ροκ κλαμπ όσο και με το παραμύθι που εξέδωσε στην Αμερική

Τη δεκαετία του ’90 η Μάσα Φασούλα ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά και αναγνωρίσιμα κορίτσια του μόντελινγκ. Τότε οι εμφανίσεις στις επιδείξεις μόδας, οι φωτογραφήσεις στα πιο γνωστά περιοδικά κ.λπ. ήταν μέρος της καθημερινότητάς της. Σήμερα, η Μάσα Φασούλα παραμένει το ίδιο γοητευτική, παρόλο που πια οι δραστηριότητές της είναι πολύ μακριά από την πασαρέλα ή τα φωτογραφικά στούντιο.

Mάσα Φασούλα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Mάσα Φασούλα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γεννημένη στη Μόσχα από Ελληνα πατέρα και Ρωσίδα μητέρα, η Μάσα ήρθε στην Ελλάδα στα 13 της χρόνια, όταν η οικογένειά της αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα. Αντίθετα απ’ ό,τι θα περίμενε κάποιος, η μετανάστευση για την ίδια εξελίχθηκε ανώδυνα, ενώ παράλληλα διατήρησε ανέπαφες τις αναμνήσεις από τα όμορφα παιδικά της χρόνια στη Ρωσία.

Παναγιώτης Φασούλας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Οπως λέει η Μάσα: «Οταν είσαι 13 χρονών όλα σού φαίνονται εύκολα. Δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερες δυσκολίες ερχόμενη στην Ελλάδα. Τα χρόνια που έζησα στη Ρωσία ήταν πολύ ωραία – και μιλάμε για μια χώρα που τότε δεν είχε καμία σχέση με την καπιταλιστική Ρωσία του σήμερα. Και μολονότι η μητέρα μου πηγαίνει συχνά εκεί για να επισκεφθεί τους συγγενείς της, εγώ δεν έχω πάει στη Ρωσία τα δέκα τελευταία χρόνια».

Mάσα Φασούλα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Και για όσους θα έτειναν να αναρωτηθούν πώς η Μάσα αντεπεξήλθε στις προκαταλήψεις και την ξενοφοβία -φαινόμενα που στις μέρες μας βρίσκονται σε έξαρση-, μας υπενθυμίζει ότι παλαιότερα η ελληνική κοινωνία ήταν περισσότερο ανοιχτή: «Σε καμία περίπτωση δεν βίωσα την ξενοφοβία και θεωρώ ότι ο τωρινός ρατσισμός δημιουργήθηκε λόγω της κρίσης. Υπάρχουν πουθενά αλλού πέντε άτομα να σε περιμένουν για να σου καθαρίσουν τα τζάμια; Και άγιος άνθρωπος να είσαι, κάποια στιγμή θα εκνευριστείς. Τους λυπάμαι όμως αυτούς τους ανθρώπους, γιατί ήρθαν από κάπου χωρίς κανένα μέλλον. Αλλά το θέμα είναι ότι ακόμη κι εδώ που ήρθαν δεν έχουν κανένα μέλλον, γιατί το σύστημα που έχουμε στην Ελλάδα δεν είναι πρόσφορο στο να βρεθεί μια λύση».

Mάσα Φασούλα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Mάσα Φασούλα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Το μόνιμο «όχι» στην TV
Τελειώνοντας το λύκειο η Μάσα αποφάσισε να σπουδάσει τουριστικά επαγγέλματα, παράλληλα όμως η επιτυχία της στο μόντελινγκ της εξασφάλιζε ένα επιπλέον εισόδημα, χάρη στο οποίο διατηρούσε την ανεξαρτησία της. Στάθηκε βέβαια τυχερή, καθώς εκείνη την εποχή το χρήμα για επιδείξεις, φωτογραφήσεις κ.λπ. έρρεε άφθονο. Η Μάσα αναπολεί με νοσταλγία εκείνη την περίοδο, καθώς, όπως λέει, «την εποχή που ασχολήθηκα με τον χώρο της μόδας το μόντελινγκ ήταν πολύ διαφορετικό απ’ ό,τι σήμερα. Γίνονταν πολύ ωραία πράγματα, συνεργασίες με απίθανους και ταλαντούχους ανθρώπους, πολλά και ενδιαφέροντα editorials μόδας. Ηταν ωραία χρόνια».

Στη συνέχεια ήρθε η γνωριμία της με τον Παναγιώτη Φασούλα, ο γάμος και τα δύο τους παιδιά. Τα καθήκοντά της ως συζύγου και μητέρας ωστόσο δεν στάθηκαν εμπόδιο στα επαγγελματικά της βήματα, καθώς επί μία πενταετία περίπου εμφανιζόταν στην τηλεόραση συμμετέχοντας σε εκπομπές που είχαν να κάνουν κυρίως με το παιδί. Παρά δε τις προτάσεις που είχε για να αναλάβει ακόμη και πρωινή ζώνη, εκείνη επέμενε να αρνείται. Η Μάσα Φασούλα εξηγεί ότι «για εμένα η τηλεόραση είχε πάντα πολύ λίγα πράγματα με τα οποία ήθελα να ασχοληθώ. Δεν επεδίωξα ποτέ να γίνω, π.χ., κεντρική παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής, μολονότι κάποια στιγμή μού το είχαν προτείνει. Αρνήθηκα για τους δικούς μου λόγους. Παρ’ όλα αυτά, τα πέντε χρόνια που ήμουν στην τηλεόραση με την εκπομπή για το παιδί πέρασα πολύ όμορφα. Ωστόσο θεωρώ πως από τη σημερινή τηλεόραση λείπουν πολλά πράγματα».

Η σχέση και ο μετέπειτα γάμος της με έναν από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς Ελληνες μπασκετμπολίστες ήταν το πρωτεύον στοιχείο στη ζωή της. Ομως «δεν είναι καθόλου εύκολο να μοιράζεσαι τη ζωή σου με έναν επαγγελματία αθλητή», λέει η ίδια, και συνεχίζει: «Ευτυχώς όμως πριν παντρευτούμε με τον Παναγιώτη ήμασταν μαζί για δύο χρόνια. Βέβαια, τυχαίνει να μου αρέσουν τα σπορ, το γήπεδο κ.λπ., οπότε δεν έβλεπα αυτή την πλευρά της ζωής σαν αγγαρεία, ούτε είχα ποτέ πρόβλημα όταν ο Παναγιώτης έλειπε για αγώνες – αρκετές φορές, μάλιστα, πήγαινα κι εγώ μαζί του. Είναι ένας τρόπος ζωής και σχέσης που εμένα μου αρέσει παρά πολύ». Πόσο όμως αλλάζει η καθημερινότητα ενός αθλητή και της οικογένειάς του όταν εκείνος αποφασίσει να αποσυρθεί;

Συγκλονίζει ο Παναγιώτης Φασούλας μιλώντας για τον τραυματισμό της κόρης του!

Οπως εξηγεί η Μάσα, «για όλους τους άνδρες, και ειδικά για τους αθλητές, το να εγκαταλείπουν την ενεργό δράση είναι, στην αρχή τουλάχιστον, δύσκολο. Διότι κατά μία έννοια… βγαίνουν στη σύνταξη σε μια ηλικία που είναι πάνω στην ακμή τους και χωρίς να ξέρουν να κάνουν τίποτε άλλο πέρα από το να είναι αθλητές. Ο Παναγιώτης, βέβαια, μόλις έξι μήνες αφότου σταμάτησε το μπάσκετ εξελέγη βουλευτής και έτσι μπήκε σε έναν άλλο χώρο».

46af0632 1e27 4111 b6d0 e889d842e4d7

Με την ευκαιρία, πάντως, η Μάσα Φασούλα διευκρινίζει πως η ίδια δεν ενδιαφέρεται καθόλου να εμπλακεί στην πολιτική: «Δεν θα ασχολιόμουν με την πολιτική. Θεωρώ πως το υπάρχον σύστημα δεν σε αφήνει να ασχοληθείς σωστά. Γιατί για να γίνει αυτό κάποιοι θα πρέπει να ξεβολευτούν και να αρχίσουν να δουλεύουν – και αυτό δεν είναι κανείς διατεθειμένος να το κάνει. Οποιος, δε, θέλει να προσφέρει κάποια στιγμή θα… του κρεμάσουν κουδούνια, γιατί δεν βολεύει τους περισσότερους».

Μια περιπέτεια υγείας
Είτε το ήθελε είτε όχι, η Μάσα θεωρούνταν celebrity, κάτι που θα πρέπει να είχε κάποιον αντίκτυπο στον τρόπο ζωής της. «Δεν μπορώ να πω ότι δεν παρασύρθηκα από το λεγόμενο “lifestyle”. Πιστεύω πως όλοι παρασυρθήκαμε σε κάποιον βαθμό, γι’ αυτό και φτάσαμε στην κατάσταση που είμαστε όλοι σήμερα. Αλλά παρασύρθηκα σε βαθμό που δεν έβλαψα ούτε εμένα ούτε τους γύρω μου. Από τη μία πλευρά αυτή η “εκκαθάριση” που γίνεται τον τελευταίο καιρό χρειαζόταν, αλλά δεν μου αρέσει όταν φτάνουμε στα άκρα. Και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο άλλο άκρο εκείνου του τρόπου ζωής. Θεωρώ πως τα άκρα ποτέ δεν είναι καλά. Οταν κόβεις κάτι μαχαίρι δεν μπορείς να έχεις και σωστό αποτέλεσμα με προοπτικές στο μέλλον».

Τα τελευταία χρόνια η Μάσα εξαιτίας ενός οικογενειακού προβλήματος υγείας ήταν αναγκασμένη να ζει στην Αμερική, αποδεικνύοντας ότι έχει τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα για να τα βγάλει πέρα σε πραγματικά δύσκολες καταστάσεις. «Σε θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία πρέπει να τα δίνεις όλα, γιατί ή το κάνεις ή σε παίρνει η μπάλα», λέει η Μάσα, υπογραμμίζοντας πως «θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δυσκολίες. Ομως, στις σοβαρές περιπτώσεις θα πρέπει να έχεις πολύ γερό στομάχι, να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος και να αφοσιωθείς στο πρόβλημα. Μέσα από τέτοιες δυσκολίες ανακαλύπτεις δυνάμεις που ούτε γνώριζες πως έχεις. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να τις φέρεις στην επιφάνεια και όχι να λες “μα γιατί σ’ εμένα;”, “γιατί να μου συμβεί αυτό;”, “δεν μπορώ” κ.λπ. Ο άνθρωπος όταν θέλει όλα τα μπορεί».

Η ενασχόληση με έναν νυχτερινό χώρο διασκέδασης στη Γλυφάδα δείχνει να έχει ανανεώσει τη Μάσα Φασούλα, φορτίζοντάς την με καινούρια ενέργεια. «Ο λόγος που έφτιαξα το κλαμπ ήταν για να θυμηθώ τα παλιά», λέει γελώντας

Mάσα Φασούλα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Mάσα Φασούλα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ζωντανά στη Γλυφάδα
Αυτή την περίοδο η Μάσα Φασούλα βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της. Η ενασχόληση με έναν νυχτερινό χώρο διασκέδασης στη Γλυφάδα δείχνει να την έχει ανανεώσει, φορτίζοντάς τη με καινούρια ενέργεια. «Ο λόγος που έφτιαξα το κλαμπ ήταν για να θυμηθώ τα παλιά» λέει γελώντας και συνεχίζει: «Ελειψα για μια πενταετία από την Ελλάδα, επειδή όμως οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι είναι χρόνια στη νύχτα και με πολύ καλό ιστορικό, αποφάσισα να προχωρήσω.

Οπως και να ’χει, το “Bourbοn” είναι ένας χώρος στη Γλυφάδα που υπάρχει εδώ και έξι χρόνια, θυμίζει αμερικανικό μπαρ, φιλοξενεί πολύ ωραία ροκ συγκροτήματα για ζωντανές εμφανίσεις και ο κόσμος δείχνει να το έχει αγκαλιάσει. Προς το παρόν, είμαι πολύ ευχαριστημένη. Παράλληλα, έχω εκδώσει στην Αμερική ένα παιδικό παραμύθι που στα ελληνικά λέγεται “Η Ονειροχώρα του Γιαννάκη”. Η ιστορία είναι εμπνευσμένη κάπως από την προσωπική μας περιπέτεια και βρίσκομαι σε διαπραγματεύσεις για την έκδοσή του στα ελληνικά. Αν και έπεσα πάνω στην κρίση, οι επαφές που έχω κάνει προκειμένου να κυκλοφορήσει βρίσκονται σε καλό σημείο. Δυστυχώς στην Ελλάδα, αν και ο Ελληνας αγαπάει το βιβλίο, η σχετική αγορά έχει πληγεί κι αυτή λόγω της κρίσης»

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :