Hit enter after type your search item

ΜΑΣΤΙΓΑ! ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ για την ΥΓΕΙΑ και της Φαίης Σκορδά μετά την Βίκυ Καγιά!…

/
/
img

ΜΑΣΤΙΓΑ! ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ για την ΥΓΕΙΑ και της Φαίης Σκορδά μετά την Βίκυ Καγιά!..Σε τρομερό κίνδυνο πρωτίστως η υγεία και των δύο. αφού ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελλιχθεί μια  τέτοια ασθένεια! Με αφορμή τη συνέντευξη της Βούλας Πατουλίδου στο Πρωινό, όπου μίλησε για την εξωτερική της εμφάνιση και τις αισθητικές επεμβάσεις, η Φαίη Σκορδά θέλησε να εξομολογηθεί ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν μερικά χρόνια.

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι την εποχή που ήταν στο Alter, έπαθε κοσμητική ακμή, εξαιτίας των βρώμικων πινέλων που χρησιμοποιούσαν για να τη βάψουν.

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ: ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ GNTM

“Το καταλαβαίνω απόλυτα. Εγώ θυμάμαι όταν ήμουν στο Alter, πάντα είχα μια πολύ ωραία επιδερμίδα, ένα πολύ ωραίο δέρμα γιατί πάντα το προσέχω και έχω καλό DNA. Δεν το έχω πει αυτό ποτέ, αλλά τότε είχα πάθει κοσμητική ακμή, από τα καλλυντικά. Κάποιες φορές έλεγα βιάζομαι ας βαφτούμε γρήγορα. Και μια μέρα ξύπνησα και είχε γεμίσει το πρόσωπό μου σπυριά. Είχα πάθει σοκ. Έκανα φαρμακευτική αγωγή και πέρασε” αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.

Διαβάτε πως περιέγραψε πρόσφατα η Βίκυ Καγιά τηνμακρόχρονη περιπέτεια με τα τρομερά σπυριά στο π΄ροσωπο της, τα οποία άφησαν σημάδια και μάλιστα στην κορύφωση της καριέρας της..υγκλονίζει η Βίκυ Καγιά: Μου ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ το πρόσωπο ο μακιγιέρ! Γέμισα ΟΥΛΕΣ!!! Πως η άγνοια ή αδιαφορία στην καλύτερη περίπτωση – για να μην πούμε το…άλλο – μπορούν πραγματικά να…καταστρέψουν την καριέρα και καμία φορά τη ζωή ενός ανθρώπου.

Η Βίκυ Καγιά για την αποχώρησή της από το GNTM – «Στη ζωή πρέπει να ξέρεις να σταματάς»

Ποιος ήταν εκείνος που δεν ήερε και δεν ρώταγε ώστε να μην βάφει με το ίδιο σφουγγάρι τα πρόσωπο των μοντέλων; Δεν είναι το αυτονόητο πως για το κάθε πρόσωπο θα πρέπε να χρησιμοποιεί άλλο …σφουγγάρι;

Εκεί λοιπόν που νοιώθεις ασφαλής και κάθεσαι χαλαρή στα χέραι του…ειδικού, να σου ο…μύκητας από το σφουγγαράκι που δεν άλλαξε για να σε βάψει και ήταν και κατάμαυρο. Να σου λοιπόν ο μύκητας να ερωτεύεται την νεανική σου επιδερμίδα και να κάνει..πάρτυ πάνω της.

Εκεί που η καριέρα της εντυπωσιακά όμορφης Βίκυς Καγιά εκτοξευόταν στο εξωτερικό, εκεί γέμισε το πρόσωπο της…κρατήρες. Δεν έφευγαν με τίποτα. Εργαζόταν ΄σο μπορούσε καλύπτωντας τους. Όμως η ζημιά σε πολλά επίπεδα, είχε γίνει!

Μια εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε η Βίκυ Καγιά στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα Μεσάνυχτα.

Τα είπε όλα. Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε σε ηλικία 18 ετών όταν κόλλησε σταφυλόκοκκο.

Τέλος η Βίκυ Καγιά από το GNTM – Η επίσημη ανακοίνωση του Star

«Ήταν στο ξεκίνημα. Ήμουν 18 ετών. Πάντα όταν είχα ένα σπυράκι το πείραζα. Σε ένα σόου ένας μακιγιέρ ο οποίος δεν ήταν επιμελής, χρησιμοποίησε ένα σφουγγάρι μαύρο με μύκητα. Πέρασε στην επιδερμίδα μου και έγινε έντονος σταφυλόκοκκος. Πήρα αντιβιώσεις και νόμιζα πως είχε περάσει, αλλά αυτό ξανάβγαινε.

Μετά πέρασα μια μολυσματική ακμή που δεν σταματούσε. Τρία χρόνια ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ και βεβαίως έχω σημάδια ακόμη. Έχασα πάρα πολλές δουλειές. Γύρισα στην Ελλάδα και σε όσες δουλειές έκανα μου έβαζαν πάρα πολύ μακιγιάζ. Έσβησε με πολύ αργό ρυθμό», είπε, μεταξύ άλλων, η Βίκυ Καγιά

φαιη σκορδα λιαγκας! Μια φλογερή σχέση που κρατάει χρόνια

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :