freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Ματίνα Παγώνη βιογραφικό: Οι σπουδές, η καταγωγή, η προσωπική της ζωή και η χειρουργική επέμβαση Γεννήθηκε στο Άργος
Σπούδασε στην Ιατρική σχολή της Νεάπολης στην Ιταλία

Με εξειδίκευση στην παθολογία έχει θητεύσει στο γενικό νοσοκομείο της Λήμνου, το Γ.Ν. Α. «Η ΕΛΠΙΣ» ως Επιμελήτρια Β΄ ΕΣΥ, το Γ.Ν.Α. «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ως Επιμελήτρια Α΄ ΕΣΥ και μετά ως Διευθύντρια της Γ΄ Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Α «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»

Αφού τελείωσε την ειδικότητά της, πήγε για μετεκπαίδευση στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τομέας Παθολογίας, Καρδιολογική Κλινική στο Λιπιδαιμικό Ιατρείο από το 1995 μέχρι το 1996

Πήρε μέρος σε σεμινάριο με θέμα:

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ιατρών Ε.Σ.Υ. με στόχο την επιμόρφωση των γιατρών στα Κέντρων Υγείας, αναφορικά με θέματα Γενικής Ιατρικής και ορίσθηκε Συντονιστής Προγραμμάτων Συνεχούς Κατάρτισης Ιατρών Των Κέντρων Υγείας

Έκανε εκπαίδευση στο Institute of Arteriosclerosis Research του Wilhelms-University, Münster, Germany, στο αντικείμενο «Μεταβολισμός λιποπρωτεϊνών, εργαστήριο εργαστηριακής εκπαίδευσης», στο Münster Germany.
‘Εκανε την Διδακτορική Διατριβή της στην Ιατρική Αθηνών

Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα ερευνητικών προγραμμάτων, συνεδρίων και διεθνών δημοσιεύσεων

Τα παιδικά χρόνια και η προσωπική της ζωή
Σε συνέντευξη της στην εκπομπή Happy Day, η Ματίνα Παγώνη μίλησε για τον εαυτό της, ώστε να τη γνωρίσουμε λίγο καλύτερα. Μεταξύ άλλων, είπε:

“Πίστευα πως επειδή ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, μπορούσα να φοράω ό,τι θέλω, να φοράω μίνι εκείνη την εποχή, να φοράω κάλτσες. Σε μια επαρχιακή πόλη, όπως το Άργος που ήμουν εγώ, δεν μπορούσαν οι μαθητές να κυκλοφορήσουν με τέτοια πράγματα, εγώ όμως τα ήθελα και τα έκανα. Και βέβαια είχα και το οκ της μητέρας μου που ήταν και αυτή κοκέτα. Όταν βάφεσαι από ηλικία 17 ετών, έχεις συνηθίσει, το χέρι πάει μόνο του.

Και στην κλινική οι ασθενείς θέλουν να έχουν απέναντι έναν άνθρωπο που να είναι περιποιημένος για να τους προκαλείς μια ευεξία. Δεν μου αρέσει ούτε εμένα ο απέναντί μου να είναι απεριποίητος. Έχω την αίσθηση ότι οποιαδήποτε επέμβαση στο πρόσωπο χαλάει τον εαυτό σου. Ο καθένας θα γεράσει και πρέπει να φανεί πως θα είναι όταν θα γεράσει. Πώς εξελίσσεται η ζωή μιας γυναίκας”

Η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών-Πειραιώς ανέφερε ότι όταν αφοσιώνεσαι στον συνδικαλισμό, δεν υπάρχουν περιθώρια για προσωπική ζωή.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος βιογραφικό: Η ηλικία, η καταγωγή, η φάρμα και τα 10 αδέρφια

Σε ερώτηση γιατί δεν έγινε μητέρα, είπε: “Αυτό είναι ένα θέμα που δεν το έχω συζητήσει, αλλά θα το πω. Όσον αφορά στα παιδιά, μου αρέσει να παίζω μαζί τους για λίγο, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα. Τα παιδιά έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη τη μητέρα τους και πρέπει να είναι συνέχεια μαζί τους μέχρι να μεγαλώσουν.

Επομένως, αν η μητέρα δεν έχει χρόνο, το να κάνεις ένα παιδί απλώς για να λες ότι κάνεις ένα παιδί και το μεγαλώνουν η γιαγιά και ο παππούς ή μία γυναίκα εγώ είμαι κάθετα αντίθετη. Μπορεί να μην είναι σωστή η δική μου άποψη, αλλά είμαι πάντα υπέρ αυτής της άποψης. Δεν είμαι αρεστή σε όλους και το ξέρω, αλλά αυτό για μένα δεν σημαίνει τίποτα. Εμένα με ενδιαφέρει να τα έχω καλά με τον εαυτό μου, και όταν κάνω την αυτοκριτική μου πολύ συχνά, να είμαι οκ με τον εαυτό μου”.

Οι τίτλοι της

Πρόεδρος Δ.Σ. Εταιρείας Παθολογίας Ελλάδος (Ε.Π.Ε.)
Συντονίστρια Διευθύντρια Γ΄ Παθολογικής Κλινικής, Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς»
Επιστημονικά Υπεύθυνη Λιπιδαιμικού Ιατρείου, Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς»
Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς»
Πρόεδρος Ανωτάτου Πειθαρχικού Π.Ι.Σ.

Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ
Αντιπρόεδρος ΟΕΝΓΕ
Ματίνα Παγώνη: Οι σπουδές, το βιογραφικό και η προσωπική της ζωή
Η περιπέτεια της υγείας της
Η Ματίνα Παγώνη εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου.

Ανθή Σαλαγκούδη βιογραφικό: Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, οι σπουδές και η καταγωγή

Η ίδια αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πως ο λόγος που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ήταν ο κολικός νεφρού.

«Τα πράγματα λύνονται από μια καλή τριάδα γιατρών – ουρολόγος – ακτινολόγος και αναισθησιολόγος και όλα πάνε καλά. Αναγκαστικά γίνονται αυτές οι χειρουργικές επεμβάσεις γιατί οι πόνοι από κολικό νεφρού είναι δύσκολοι και όταν η πέτρα είναι μεγάλη, δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα άλλο.

Όλα καλά και από αύριο μάχιμη κανονικά στο νοσοκομείο», είπε η Ματίνα Παγώνη και πρόσθεσε: «Το επιστημονικό προσωπικό της χώρας είναι άριστο και ο κόσμος πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στα νοσοκομεία, οι γιατροί έχουν μεγάλη εμπειρία και αυτό αποδεικνύεται από το πώς χρησιμοποιούν τους Έλληνες γιατρούς στο εξωτερικό».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner