Ματθίλδη Μαγγίρα: «Showbiz εννοώ την παγκόσμια, εδώ μιλάμε για οικοτεχνία»

0

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μιλάει για την εγχώρια showbiz που δεν την θεωρεί και τόσο showbiz, αλλά…οικοτεχνία, αφού την λέξη showbiz την έχει συνδεδεμένη στο μυαλό της με το εξωτερικό.

Προσπερνάς ή υπερπηδάς τα εμπόδια;

«Ούτε το ένα ούτε το άλλο, έρχομαι αντιμέτωπη με τα εμπόδια, γιατί θέλω να τα περάσω, να τα νικήσω. Το εμπόδιο είναι μάθημα, είναι κέρδος»

Ποιος θα μπορούσε να σε μιμηθεί;

«Δεν ξέρω, μακάρι να μπορούσε κάποιος για να δω την οπτική του γωνία»

Ποιο κομμάτι θεωρείς ότι κατέχεις στη σοουμπίζ;

«Την εγχώρια, την οικοτεχνία, την εδώ σοουμπίζ ή την παγκόσμια; Γιατί σοουμπίζ εννοώ την παγκόσμια, εδώ μιλάμε για οικοτεχνία»

Γιατί το λες αυτό;

«Μου κάνεις αυτή την ερώτηση; Δεν βλέπεις το ίδιο μ” εμένα; Πως το βλέπεις, συνεταιρισμό χωριού;»

Δεν έχουμε ταλαντούχους καλλιτέχνες;

«Βέβαια έχουμε, εννοείται, για μένα πολλοί αξιόλογοι δεν φαίνονται. Έχουμε αυτή τη γλώσσα, έχουμε γραμματεία…»

Δεν συγκρινόμαστε με το εξωτερικό;

«Εσύ μπορείς να συγκρίνει; Συγγνώμη, γιατί εγώ δεν μπορώ καν να συγκρίνω. Μπορώ να σ” το αποδείξω με αριθμούς αλλά και με μέτρο την ποιότητα. Με γνώμονα αυτή την ποιότητα υπάρχει κακοτεχνία. Μιλάμε για χιλιόμετρα και για εκατοστά»

Υπάρχουν άλλα σχέδια;

«Θεατρικά σκέφτομαι να κάνω ένα βήμα σε μια επαρχιακή πολύ όπως η Καλαμάτα, ίσως να είναι λίγο πιο ζεστά εκεί το χειμώνα, το οποίο θα είναι μέχρι τέλη Γενάρη, στο ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας, μαζί με τον Φίλιππο Σοφιανό» δήλωσε στο Λοιπόν.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com