Hit enter after type your search item

Μαυρίκιος Μαυρικίου! Με τι ασχολείται ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ καλλιτέχνης; Ο Μαυρίκιος κατάγεται από μια ευκατάστατη οικογένεια από την Κύπρο. Ο πατέρας του εργαζόταν ως δημόσιος υπάλληλος και η μητέρα του ως μικροβιολόγος. Παράλληλα, είχε δημιουργηθεί και ένα θέμα στο παρελθόν με τα πολύ υψηλά συμβόλαια που έδινε σε όσους έπαιρναν μέρος στις παραστάσεις του με τον ίδιο να δηλώνει σε συνέντευξή του στο Down Town πως «δεν έχει καμία σημασία πού τα βρήκα τα χρήματα, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Το θέμα ήταν γιατί να δώσω τόσα λεφτά;».

Μαυρίκιος Μαυρικίου δουλειά! Γυναίκα Μουσική & Στίχος Μαυρίκιος Μαυρικίου

«Κυριολεκτικά με χρησιμοποίησαν. Υπήρξε ηθοποιός που μου ζήτησε 10.000 ευρώ, δηλαδή 60.000 ευρώ τη σεζόν. Μπήκα «μέσα» στην Παριζιάνα. Δεν με ένοιαξε ότι μου ζητούσαν 5.000 ευρώ μισθό, αλλά με ένοιαξε ότι δεν εκτιμήθηκε ότι τα έδωσα», δήλωσε σε άλλη του συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή.

Κατά καιρούς κάποια κανάλια του ζητούσαν μια δήλωση, με εκείνον να καταφέρνει κάθε φορά να τραβάει την προσοχή της κοινής γνώμης. Όπως έγινε όταν αποκάλυψε δύο ονόματα ηθοποιών που αποχώρησαν από παράσταση, επειδή δεν είχαν κάνει εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Από το καλοκαίρι του 2020, ανέλαβε τη θέση του διευθυντή του τμήματος Υποκριτικής Τέχνης του ΙΕΚ ΑΛΦΑ κι εκεί ήταν που γνώρισε την Ιλάειρα Ζήση ένα χρόνο αργότερα.Ποιοι είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, που τις τελευταίες ημέρες απασχολούν όσο κανένας άλλος τις πρωινές εκπομπές;

Μαυρίκιος Μαυρικίου ”Θα μείνω στον τόπο”

Πρόκειται για έναν αρραβώνα και δύο ανθρώπους που αν και κανείς δεν γνωρίζει ποιοι ακριβώς είναι, όλοι ασχολούνται μαζί τους. Ο λόγος για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση, το ζευγάρι που τις τελευταίες ημέρες απασχολεί όσο κανένα τις πρωινές εκπομπές.

Μαυρίκιος Μαυρικίου ”μήπως ο Μαυρίκιος δεν μπορεί να είναι με γυναίκες;”

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα: Η κούρα ομορφιάς λίγο πριν τον αρραβώνα
Γιατί όμως αυτός ο γάμος είναι τόσο σημαντικός και συγκεντρώνει τόσες πολλές αναζητήσεις στην μηχανή αναζήτησης της Google;

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι έψαξαν το όνομα του Μαυρίκιου Μαυρικίου από περιέργεια.

Επίσης, πολλοί το έκανα λόγω FOMO (fear of missing out), δηλαδή από φόβο μήπως έχουν χάσει κάτι σημαντικό που συμβαίνει.

Έτσι φτάσαμε στο σημείο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου να έχει περισσότερες αναζητήσεις στο διαδίκτυο την Κυριακή (20/2), από τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ή από την κλήρωση του Τζόκερ, που χάρισε σε έναν τυχερό 8,7 εκατομμύρια ευρώ.

Πώς φτάσαμε όμως μέχρι εδώ; Ποιος είναι ο “μελλοντικός γαμπρός” που σαρώνει τις μηχανές αναζήτησης στο ελληνικό ίντερνετ;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ξεκινώντας από τις πρώτες τηλεοπτικές εμφανίσεις που έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η πρώτη φορά που τον είδαμε στην ελληνική τηλεόραση ήταν το 2006. Σε ηλικία μόλις 15 ετών δήλωσε συμμετοχή στο Dream Show: The Music και τραγούδησε μπροστά στη Ναταλία Γερμανού, τον Ηλία Ψινάκη και τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο το «Caruso».

H ερμηνεία του πιτσιρικά είχε εντυπωσιάσει μάλιστα τη Ναταλία Γερμανού, η οποία του είπε πως «σε πέντε χρόνια, αν ασχοληθείς, θα είσαι από τους σημαντικότερους τραγουδιστές αυτής της χώρας. Και άλλων χωρών». Πράγματι, η ερμηνεία του ήταν πολύ καλή.

Μαυρίκιος Μαυρικίου! Με τι ασχολείται ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ καλλιτέχνης;
Μαυρίκιος Μαυρικίου! Με τι ασχολείται ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ καλλιτέχνης;

Έπειτα δοκίμασε την τύχη του σχεδόν σε κάθε μουσικό σόου που διοργανώθηκε στην Ελλάδα. To 2008 προσπάθησε ανεπιτυχώς να κερδίσει μία θέση στο X Factor με το «O sole mio».

Δύο χρόνια αργότερα τον είδαμε ξανά στο ίδιο σόου με μια τεράστια αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση, έχοντας δηλαδή χάσει 70 ολόκληρα κιλά.

Μαυρίκιος Μαυρικίου! Ποιος είναι τελοσπάντων αυτη η ΤΑΛΑΝΤΑΡΑ

Κάπου ενδιάμεσα, το 2009, πέρασε κι από τη σκηνή του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, φτάνοντας μέχρι τον τελικό.

Όμως οι εμφανίσεις του στα talent shows δεν τελειώνουν εκεί.

Το 2014 ερμήνευσε το τραγούδι «Πόσο Σ’ αγαπώ» και έκανε τους coaches του The Voice να γυρίσουν τις καρέκλες τους. Εκείνος επέλεξε την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου, αλλά δεν κατάφερε να περάσει στα lives. Από τότε μπορεί να τον χάσαμε για κάποια χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου συνέχισε να ασχολείται ενεργά με το θέατρο, τη μουσική και τη διδασκαλία.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :