Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Μαυρίκιος Μαυρικίου! Το βιογραφικό, η καταγωγή και ο ΓΑΜΟΣ με την Ιλάειρα Ζήση

/
/
/
1198 Views

Μαυρίκιος Μαυρικίου! Το βιογραφικό, η καταγωγή και ο ΓΑΜΟΣ με την Ιλάειρα Ζήση Έχει συμμετάσχει και διακριθεί σε πολλούς και αξιόλογους διαγωνισμούς, τόσο του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου και της Ελλάδας όσο και ιδιωτικών φορέων, με πρώτα βραβεία ερμηνείας και σύνθεσης, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια θεάτρου, μιούζικαλ, κίνησης και σκηνικής παρουσίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Dream Show

Επιπλέον, έχει συμμετάσχει ως σολίστας σε πολλές συναυλίες με χορωδίες και ορχήστρες και έχει γράψει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και ταινίες μικρού μήκους. Το 2013 κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική του δουλειά, ένα άλμπουμ με 11 τραγούδια από τη MINOS EMI – Universal.

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ελλάδα έχεις ταλέντο

Μαυρίκιος Μαυρικίου – XFACTOR

Μαυρίκιος Μαυρικίου – The Voice of Greece

Την περίοδο της διαμονής του στην Ελλάδα ο Μαυρίκιος γνωρίζει και συνεργάζεται με σπουδαίους και αξιόλογους καλλιτέχνες, συνθέτες και ερμηνευτές, όπως οι Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Χατζηνάσιος, Κώστας Χατζής, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας,

Ιλάειρα Ζήση! Υπήρξε μαθήτριά του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Αντώνης Μιτζέλος, Χρήστος Δάντης, Μελίνα Ασλανίδου, Μελίνα Κανά, Γιώτα Νέγκα, Μίλτος Πασχαλίδης, Βασίλης Λέκκας, Ελένη Δήμου, Λένα Αλκαίου, Ευρυδίκη, Ηρώ, Πάνος Μουζουράκης, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Ηρώ Σαΐα, Julie Massino, Σία Κοσκινά και άλλους.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τον γάμο του με την Ιλάειρα και την γνωριμία τους

Την δεύτερη δισκογραφική του δουλειά την κυκλοφόρησε από την MINOS EMI – Universal, με τίτλο «Διασκευές» με την υπογραφή του Μίμη Πλέσσα. Ο δίσκος παρουσιάστηκε με μια μεγαλειώδη καλοκαιρινή περιοδεία στις γειτονιές της Ελλάδας με τον ίδιο τον συνθέτη να τον συνοδεύει στο πιάνο, την Ορχήστρα των Αισθήσεων, την οποία δημιούργησε ο Μαυρίκιος το 2014 και αποτελείται από 20 μουσικούς να τους πλαισιώνει και φιλικές συμμετοχές διακεκριμένων ερμηνευτών.

Το ΑΠΙΘΑΝΟ βιογραφικό του Μαυρίκιου Μαυρικίου!

Ενώ, έχει συμμετάσχει και στη «Μεγάλη Συνάντηση» του Μίμη Πλέσσα και του Κώστα Χατζή, οι οποίοι τον επέλεξαν ως ερμηνευτή των τραγουδιών τους στο Μικρό Παλλάς.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Down Twon, όταν τον ρώτησαν πως θα χαρακτήριζε τον εαυτό του, τραγουδιστή, συνθέτη ή θεατρικό παραγωγό είχε πει:

Μαυρίκιος Μαυρικίου! Το βιογραφικό, η καταγωγή και ο ΓΑΜΟΣ με την Ιλάειρα Ζήση
Μαυρίκιος Μαυρικίου! Το βιογραφικό, η καταγωγή και ο ΓΑΜΟΣ με την Ιλάειρα Ζήση

«Είμαι ένας άνθρωπος που έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα σε πολύ λίγο χρόνο. Όταν με ρωτάνε πόσων χρονών είμαι και λέω 29, κανείς δεν το πιστεύει με το βιογραφικό που έχω. Μου λένε ότι δεν βγαίνουν τα νούμερα. «Πότε πρόλαβες και έκανες σπουδές μουσικολογίας, υποκριτικής, έκανες ενορχηστρώσεις,

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση! Βιογραφικό με οικειοθελή αποχώρηση απο ΗΛΕΠΑΙΧΝΊΔΙ

έδωσες συναυλίες και ανέβασες τόσες παραγωγές; Συν πάρα πολλά master class στο εξωτερικό». Ε, τα πρόλαβα γιατί έχω πολύ ανήσυχο μυαλό, που δεν μπορεί να περιοριστεί σε ένα μόνο αντικείμενο».

 Η Ιλάειρα Ζήση για το όνομά της

Ιλάειρα Ζήση – Βιογραφικό – Καταγωγή
Όνομα: Ιλάειρα Ζήση

Ηλικία: 22 ετών

Σπουδές: Φυσικοθεραπεία (Κύπρος) και Μουσική και Κινησιολογία

Καταγωγή: Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας

Μαυρίκιος Μαυρικίου-Ιλάειρα Ζήση! ΔΙΠΛΟ βιογραφικό και 12.000 ευρώ….

Ιλάειρα Ζήση – Όνομα – Από Πού Προέρχεται
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύντροφός του Ιλάειρα Ζήση φιλοξενήθηκαν πρόσφατα στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Ήρθε κι έδεσε” όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στο ιδιαίτερο όνομα της Ιλάειρας καθώς απάντησαν και στο ενδεχόμενο να εγκατασταθούν στην Κύπρο.

«Το όνομα είναι αρχαίο ελληνικό. Η Ιλάειρα ήταν κόρη του βασιλιά της Μεσσηνίας», αποκάλυψε εκείνη.

Κατόπιν, ερωτώμενοι να απαντήσουν αν θα μετακόμιζαν στο νησί, ο καλλιτέχνης ανέφερε: “Κοιτάμε κάποια σενάρια τώρα και με τους γονείς μου γιατί υπάρχουν κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που μπορούν να συνδέσουν και την Κύπρο στη ζωή μας. Η αλήθεια είναι ότι το έχουμε συζητήσει και θα θέλαμε πάρα πολύ να μοιράσουμε τη ζωή μας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου”.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :