Μεγάλη λαχτάρα πέρασε η Τζένη Μπαλατσινού!

Μεγάλη λαχτάρα πέρασε η Τζένη Μπαλατσινού! Τζένη Μπαλατσινού: Ο τοκετός ήταν δύσκολος αλλά ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ήταν καθόλη τη διάρκεια της γέννας στο πλευρό της.

Την πρώτη της συνέντευξη τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε στο χειρουργείο που έκανε η κόρη της Αμαλία Κωστοπούλου στην Αμερική, για τη πρόταση γάμου που της έκανε ο Βασίλης Κικίλιας αλλά και στη γέννηση του γιου της.

ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ: ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΡΟΜΠΑ Η ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Έχω βιώσει αρκετές δύσκολες καταστάσεις, αλλά αυτή η χρονιά που μας πέρασε ήταν για μένα η πιο δύσκολη από όλες. Δεν υπάρχει τίποτα που να συγκριθεί με τα θέματα υγείας. Ήταν μια χρονιά με πολλά απρόοπτα περιστατικά στο οικογενειακό μου περιβάλλον.

Τζένη Μπαλατσινού ΠΡΙΝ το lockdown: Ταξίδι στις Βρυξέλλες μαζί με τον Βασίλη Κικίλια!

Η μητέρα μου πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια υγείας και παρέμεινε οκτώ μήνες στο νοσοκομείο, όπου κανείς δεν πίστευε ότι θα έβγαινε νικήτρια. Ήμουν έγκυος τριών μηνών όταν έπρεπε να ταξιδέψω στην Αμερική με πολύ μεγάλο ρίσκο, για να βρεθώ δίπλα στη μεγάλη μου κόρη, την Αμαλία.

Τζένη Μπαλατσινού: ”Aνα δεκαετία κάνω και ένα παιδί”

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα τηλέφωνο που χτυπάει και σου λένε από την άλλη γραμμή πως το παιδί σου, που βρίσκεται στην άλλη άκρη της Γης, είχε ένα σοβαρό τροχαίο και μπαίνει για επέμβαση ενώ εσύ βρίσκεσαι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Θυμάμαι πως άκουσα τη φωνή της για ένα λεπτό, πριν μπει στο χειρουργείο και μετά λιποθύμησα. Ως γονιός όμως έχεις ευθύνη και η ευθύνη είναι καταλυτική απέναντι στον φόβο».

Η ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ

Τζένη Μπαλατσινού: Η πρόταση γάμου του Βασίλη Κικίλια και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού
«Με τον Βασίλη όλα έγιναν πολύ γρήγορα είπε η Τζένη Μπαλατσινού. Μείναμε μαζί από τον πρώτο μήνα. Ξεπέρασα τα όριά μου και γιατί γνώρισα πολύ γρήγορα κάποιον στα παιδιά μου, αλλά και γιατί συγκατοικήσαμε αμέσως. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, χωρίς να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε πολλούς δύσκολους εξωγενείς παράγοντες.

Μπαλατσινού: Ο Βασίλης ήταν ο φύλακας άγγελος μου στη σκληρή δοκιμασία που περάσαμε

Όταν διακόψαμε για ένα διάστημα, ήταν αρκετό για να καταλάβουμε ότι αυτό που νιώθουμε δεν ήταν απλώς ενθουσιασμός. Το παλέψαμε αρκετά και οι δύο για να μην είμαστε μαζί (γέλια), αλλά τελικά αυτό το αόρατο νήμα που μας έδεσε από την αρχή δεν κόπηκε ποτέ. Όταν αποφασίσαμε να είμαστε ξανά μαζί δεν το είπαμε σε κανέναν ώστε να προφυλαχτούμε από τη δημοσιότητα και τις γνώμες των άλλων. Τότε καταλάβαμε πως δεν μπορούμε να ζούμε χώρια». Και η πρόταση γάμου πώς έγινε; «Συνέβη πολύ γλυκά εκεί στον καναπέ έπειτα από πολύ Netflix, όπου πολύ τρυφερά μου είπε: “Θέλω να είμαστε επίσημα οικογένεια. Τι λες;”». Τζένη Μπαλατσινού

Η ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΣΕ ΤΡΥΦΕΡΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ – “Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥ”

Είχα προαίσθημα ότι θα είναι δύσκολος τοκετός
Το μωρό τους γεννήθηκε ανήμερα Χριστουγέννων, ο Παναγιώτης-Αντώνιος (Παναγιώτης το όνομα του μπαμπά του Βασίλη και Αντώνιος επειδή η Τζένη τον είχε τάξει σε ένα μικρό παρεκκλήσι στη Μονή Ευαγγελισμού στην Πάτμο) κι έκλεισε τον δικό τους κύκλο ευτυχίας. «Ανά δεκαετία κάνω και ένα παιδί (γέλια). Είναι μεγάλη ευλογία και ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να έχω ένα τέταρτο παιδί. Τα συναισθήματά μου δεν περιγράφονται με λέξεις. Νιώθω καθολική ευφορία γι’ αυτό που ζούμε». Όλες οι ιστορίες όμως δεν έχουν μόνο ευτυχισμένες στιγμές. Μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη θα μπορούσε να εξελιχτεί πολύ επικίνδυνα.

Η εξομολόγηση της Τζένης Μπαλατσινού για τον τοκετό: «Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο»

«Είχα προαίσθημα ότι θα είναι δύσκολος τοκετός. Το ένιωθα. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Περάσαμε μια σκληρή δοκιμασία και αυτό μας υπενθύμισε για άλλη μία φορά πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τις ημέρες που έμεινα στην εντατική κατάλαβα πως μεγαλώνοντας θέλω να βρίσκομαι εκεί που επιθυμώ και μόνο. Πως ο χρόνος που πάντα θεωρούμε άπλετος είναι πολύ λίγος.

Τζένη Μπαλατσινού: ”Eγκυος 3 μηνών ταξιδέψα στην Αμερική, για το ΤΡΟΧΑΙΟ της Αμαλίας”

Kάναμε Πρωτοχρονιά με τον άντρα μου στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών δίπλα στο παιδί μας και προσευχόμασταν να πάμε γρήγορα σπίτι όλοι μαζί… Καταφέραμε να το κρατήσουμε στην αγκαλιά μας για πρώτη φορά 12 μέρες αφότου γεννήθηκε. Και, ναι, ο Βασίλης ήταν ο φύλακας άγγελός μου», είπε η Τζένη Μπαλατσινού στο περιοδικό «Down Town».

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: