Κόσμος

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Αποκαλύφθηκε που γεννήθηκε ο μικρός Archie!

Έπειτα από εβδομάδες σκέψης και προβληματισμού γύρω από το που θα γεννούσε η Meghan Markle επιτέλους αποκαλύφθηκε που γεννήθηκε ο Archie Harrison. H Δούκισσα του Sussex γέννησε στο Portland Hospital στο Westminster, σύμφωνα με τον πιστοποιητικό γέννησης του μικρού, που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα Παρασκευή.

Εκπρόσωπος του ληξιαρχείο επισκέφτηκε το ζευγάρι στο σπίτι τους, ώστε να μην μεταβούν οι ίδιοι στο ληξιαρχείο. “Πολλά συγχαρητήρια στον Δούκα και στη Δούκισσα του Σάσσεξ για τη γέννηση του μικρού Archie. Για λόγους ιδιωτικότητας δεν μπορούμε να παρέχουμε πληροφορίες, ή να κάνουμε δηλώσεις”, ανέφερε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

Ο Πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του είχα φροντίσει να κρατήσουν κρυφές τις λεπτομέρειες της γέννησης του γιου τους, που ήρθε στον κόσμο στις 6 Μαΐου. Ωστόσο, με το πιστοποιητικό γέννησης, ήρθαν νέες πληροφορίες στο φως.

Να θυμίσουμε ότι αναφορικά με τη γέννηση του Archie λίγο διάστημα πριν έρθει στη ζωή αναφερόταν πως η Meghan Markle προτίθεται να γεννήσει στο σπίτι, κάτι που όπως φαίνεται δεν ακολουθήθηκε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button