Μέγκι Ντρίο: ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΠΕΘΑΝΕ η ΜΗΤΕΡΑ της από ΚΟΡΟΝΩΙΟ

Μέγκι Ντρίο: ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΠΕΘΑΝΕ η ΜΗΤΕΡΑ της από ΚΟΡΟΝΩΙΟ! Οχτώ μέρες διασωληνομένη η άτυχη γυναίκα για τον θάνατο της οποία βγήκε στο πρωινό, στον Γιώργο Λιάγκα και στην Φαίη Σκορδά δηλαδή για να μιλήσει η Μέγκι Ντρίο. Το παγίγνωστο πανέμορφο μοντέλο που γνωρίσαμε από το GNTM!!!Τη δυσάρεστη είδηση μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια η Μέγκι Ντρίο βγήκε τηλεφωνικά στο Πρωινό η οποία με τρεμάμενη φωνή ανέφερε ότι η μητέρα της κόλλησε κορονοϊό και ήταν ανεμβολίαστη και προέτρεψε σε όλους τους ανθρώπους να εμβολιαστούν…

Η Μέγκι Ντρίο αποκαλύπτει: “Γιατί φεύγω για την Αμερική”

Το μοντέλο μίλησε στο Πρωινό για τη μητέρα της που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Η μητέρα της κόλλησε κορονοϊό και νοσηλευόταν στο Iπποκράτειο νοσοκομείο. Πριν λίγες μέρες η κατάστασή της επιδεινώθηκε, είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με την κόρη της και… έπειτα διασωληνώθηκε.

Συνεχίζεται η κόντρα; Η απίστευτη ανάρτηση της Ειρήνης Καζαριάν για τη Μέγκι Ντρίο!

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.