Μέμος Μπεγνής: «Έχω κατηγορηθεί για καλάμι και σνομπισμό»

0

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος αποκαλύπτει αν υπήρξαν στιγμές στην καριέρα του που εκ των υστέρων κατάλαβε πως έχασε τον εαυτό του.
«Έχω κατηγορηθεί για καλάμι και σνομπισμό. Βέβαια αυτό δεν ισχύει, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που δεν ανοίγομαι εύκολα. Όταν δεν ξέρω κάποιον, απλά δεν μιλάω πολύ. Όταν λοιπόν έχεις μια απόσταση, αυτόματα μεταφράζεται ως σνομπισμός. Έτσι ήμουν από παιδί. Είναι θέμα χαρακτήρα κι αυτό έχει παρεξηγηθεί. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τη δημοσιότητα ως εξουσία. Όταν βέβαια με καβαλάνε και παραβιάζουν τον προσωπικό μου χώρο χωρίς να έχω δώσει το δικαίωμα, θα φερθώ με σνομπισμό, αγενώς και μπορεί να τσακωθώ. Όμως αυτό δεν είναι επειδή έγινα γνωστός, αλλά επειδή ήμουν πάντα έτσι. Θεωρώ την αξιοπρέπεια τη μεγαλύτερη αρετή του ανθρώπου. Όταν δεν σου δίνω το δικαίωμα να μπεις στη ζωή μου, δεν θα μπεις με το έτσι θέλω» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!