Hit enter after type your search item

Μενεγάκη – Φουρέιρα : ΒΟΗΘΕΙΑ! ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ!!!

/
/
img

Καταλαβαίνετε τι λέτε και μόνο που διαβάζετε τα ονόματα αυτά! Ακόμα και αν είστε από κείνους ή εκείνες που “τσιμπάνε’ στη θέα διάσημων ανθρώπων, ξέρετε καλά σε ποια φάση της καριέρας τους βρίσκεται ο καθένας. Βέβαια για μας, στις περισσότερες των περιπτώσεων, δεν θα έπρεπε ποτέ να υπάρξει…καριέρα!

Πέρασε προ πολλού η εποχή που κάποιοι – ως παιδιά κυρίως – υποθέταμε, πως για να προβάλει το πρόσωπο του κάποιος, κάπου, κάποιος ειδικός στο ν’ αναγνωρίζει ταλέντα, αποφασίζει για το ποια θα βγει στο γυαλί!

Περνώντας τα χρόνια καταλάβαμε, πως για να κάνει κάποιος εκπομπή, το ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ είναι κάποιο ΤΑΛΕΝΤΟ!

Αυτό το θυμόμαστε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που κάνουμε μια ανάρτηση για κάποια παρουσιάστρια. Οπότε, γιατί να μην το αναφέρουμε;

Για να μην είναι και εντελώς ξεκάρφωτο το θέμα μας όμως, θυμίζουμε πως και οι τρεις βρίσκονται σε άμεσα καθοδική πορεία. Η Μενεγάκη εδώ και επτά χρόνια. Η Σκορδά εδώ και τρία, η Φουρέιρα εδώ και πέντε – έξι μήνες.

Αν πρέπει ν’ αναγνωρίσουμε κάτι στις κοπέλες αυτές, είναι η αυτοπεποίθηση τους. Για παράδειγμα, η Φουρέιρα, εντελώς άφωνη, κάνει καριέρα με ατού την κίνηση της!

Διαβάστε ακόμα:  Η Φαίη Σκορδά ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ!!!

Την πίεσε κάποιος; Γιατί η Φαίη Σκορδά μας μιλά για έρωτα; Γιατί επιστρατεύει και άλλους στην εκπομπή της να το κάνουν; Δηλαδή νομίζει πως έχει σκαφτεί, το…ΚΟΛΠΟ! Να μας πετάξει το…τυράκι του καινούργιου συντρόφου!

Πόσο καιρό νομίζετε πως τα έχει μαζί τουη Φαίη Σκορδά;

Δεν σας κάνει εντύπωση, ότι η ίδια, εκεί που είχε προτεραιότητα τα παιδιά της και δεν δεχόταν καν να κάνει κουβέντα για καινούργια σχέση σε σχετικές ερωτήσεις, παρά μόνο για να μας θυμίσει αυτό ακριβώς, ξαφινκά!…Τι;

Ξαφνικά, εύχεται δημόσια στον εαυτό της να ερωτευτεί. Θέλει να ερωτευτεί. Ωραία! Και γιατί μας το λέει και δεν το κάνει; Μας …διαφημίζει αυτό που έρχεται. Καταιγίδα από δημοσιεύματα, σχετικά με την καινούργια σχέση της. Δεν θέλει να …”φτιάξει τη ζωή της” όπως της είπε στον αέρα σαν πατέρα της ο Παπαδάκης. Δεν ντρέπονται καθόλου και κέινος, που δεν γουστάρει υποτίθεται το κουτσομπολιό, αλλά διαψεύδει έτσι απλά, τον εαυτό του.

ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΧΕΣΗ; Πλάκα μας κάνουν μεγάλοι άνθρωποι;
Αυτό που πραγματικά όμως εύχεται η Φαίη, είναι να γίνει ένας χαμός! Όπως με τη Μενεγάκη και τον Παντζόπουλο. Να τρέχουν οι παπαράτσι πίσω της και κείνη να μη θέλει.

Η Φαίη δεν μπορεί να υπολογίσει ούτε το ότι η Μενεγάκη με τον Παντζόπουλο είχαν ενδιαφέρον, επειδή όλοι κατάλαβαν πως ενώ η Ελένη δήλωνε ευτυχισμένη και υπέρ του να μη χαλάς με τίποτε το γάμο σου, είχε ήδη βρει το Μάκη.

Να επιβεβαιωθεί στα μάτια κοινού και καναλιών.

Μα, ποιος μπορεί να πιστέψει πως η Φαίη που αυτόν τον καιρό δεν μπορεί να μην καίγεται για τα νούμερα, όπως θα καιγόταν και ο οποιοσδήποτε αμείβεται πλουσιοπάροχα και ελέγχεται από την απόδοση του καθημερινά; Πως μπορεί η Φαίη Σκορδά, να έχει χρόνο και διάθεση όχι να ζήσει έναν έρωτα, αλλά να τον κάνει και ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ δημοσίως;

Ποιος από μας που είμαστε της δουλειάς, μπορεί να καταπιεί αμάσητο, το ότι η Φαίη ερωτεύτηκε τώρα και δεν θέλει να το μάθουμε κιόλας; Αφού κάνει τα πάντα για να το πιστέψουμε!

Μόνο όποιος δεν είναι της δουλειάς ή δεν του κόβει τόσο λίγο, όσο χρειάζεται για να μπει στη θέση της.

Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται σε τρομερό άγχος. Άγχος όχι για να μην προκύψει εξώφυλλο με την καινούργια σχέση της, αλλά για το πως θα ξεφύγει από το…πηγάδι. Πως θ’ ανακάμψει σε νούμερα. Για να μη φύγει αποτυχημένη. Ξέρει, πως αν φύγει από τον Αντ1, δεν υπογράφει ξανά καλή συμφωνία με κανάλι άλλο και δεν έχει ελπίδες εκεί που θα πάει – γιατί κάποιος θα βρεθεί – να μην κάνει πολύ χειρότερα νούμερα και απλά να επιβεβαιώσει την ανεπάρκεια της!

Υ.γ. Έχουμε γράψει από πέρυσι πως έχει σχέση, αλλά πως δεν μας ενδιαφέρει κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες να κάνουμε κάτι περισσότερο από το αναφέρουμε απλά.

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :