Μενεγάκη: Η…ΠΤΩΧΕΥΣΗ! ΤΗΝ ΔΙΩΧΝΕΙ ο Alpha! Πόσα θα ΠΑΙΡΝΕΙ από δω κι εμπρός

Το σενάριο με τη Μενεγάκη, δεν είναι πια σενάριο. Μετά την μακρά εποχή των…παχιών αγελάδων, την εποχή που για κείνη κράτησε και την περίοδο της κρίσης. Την εποχή που σε δείγμα αλληλεγύης στον Ελληνικό λαό, η βασίλισσα κάνει επίδειξη πλούτου.
Την εποχή που έχει ανάγκη οδηγούς, σεκιούριταδες, τζιπάρες σε στόλο, σκάφος, ταξίδια πολυημερα στο εξωτερικό!
Η Μενεγάκη, θ’ αναγκαστεί να ζήσει με …δέκα χιλιάδες ευρώ. Ευτυχώς, που – λογικά – θα χει αρκετά εκ. στην άκρη, για ώρα ανάγκης!
Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην Κάντζα. Μετά την αλλαγή διοίκησης, όλα έδειχναν πως δεν θα είναι το ίδιο βολικά για τη…βασίλισσα!!
Η Ελένη Μενεγάκη, είχε πολλές προειδοποιήσεις, πριν την επίσημη ανακοίνωση πως το κανάλι άλλαξε ιδιοκτησία. Δεν ήταν η πρώτη φορά που και οι επιδόσεις απογοήτευαν και η αμοιβή της προκαλούσε.
Μέχρι τώρα την “έβγαζε” τέλεια με την ανοχή του Κοντομηνά, ο οποίος είχε επιλέξει να τη διατηρεί στον κανάλι με όλα τα ντεσαβαντάζ.
Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν άρδην και γι αυτό, η Μενεγάκη δεν πήγε ούτε στην κοπή της πίτας, ενώ ήξερε πολύ καλά, πως θα προκαλέσει τον πρόεδρο.
Το ότι την επόμενη ο Βερύκιος βγήκε στο happy day και την έκραξε, εκτός από…”κοκορομαχίες”, απέδειξε και το πόσο κακό κλίμα υπάρχει στις σχέσεις της με τον Alpha.
Η είδηση πια είναι, πως το μήνυμα ελήφθη! “ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για τη συνεργασία”. Αυτό άκουσε η Μενεγάκη για ΠΡΩΤΗ φορά στη ζωή της!!!!
Το “κλου” είναι πως της άφησαν ένα παραθυράκι: Δίνουμε μέχρι 7 χιλιάδες το μήνα, συν κάποια …μπόνους από διαφημίσεις. Take it or…
…συνεχίζεται…
 

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Δημοφιλή