Δημοφιλή

Μενεγάκη: ΚΛΕΙΣΤΟ λόγω … ΒΑΡΕΜΑΡΑΣ

Επειδή της έχουμε μεγάλη συμπάθεια και φαίνεται, αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα χαρά το διαφημιστικό για την πρεμιέρα της.

Μία ακόμα χρονιά, μία ακόμα φορά που η Μνεγάκη μας υπόσχεται ΠΡΑΜΑΤΑ και ΘΑΜΑΤΑ και όταν έρθει η ώρα, θα δούμε μία παρουσιάστρια που φωνάζει,χτυπιέται, γελά με όλη την πείρα που έχει αλλά και όλη τη ΒΑΡΕΜΑΡΑ που κουβαλά από τα 25 και πλέον χρόνια αθρόας είσπραξης, και καθημερινής…“πλουσιοπέρασης“! Δείχνει πως πολύ θα ήθελε να είναι όλα στον αυτόματο και ένας τηλεοπτικός της κλώνος να βρίσκονταν αντ’ αυτής στο στούντιο. Ξέρει όμως πως δεν γίνεται και αυτό πολύ την ενοχλεί. Διαβάζουμε πίσω από την κάθε της κουβέντα, μια …βαρεμάρα κι έναν εκνευρισμό, συνέπεια της πρώτης.

 

Tags

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Kαι θ’ αρχίσει, πόσο ξεκουράστηκε- κάνει και τίποτα άλλο-, πόσο υπέροχα υπέρασε- σε μόνιμη κατάσταση-πόση ευτυχία ρουφάει-μας το δείχνει να μην ανησυχούμε,-,πόσο έφαγε- το είδαμε, η κυτταρίτιδα ξεχειλίζει’- και πόσο της λειψαμε και μας αγαπάει-αλίμονο, την” πιστεύουμε”, έχει τα πιο” αγνά” συναισθήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close