Hit enter after type your search item
img

Μενεγάκη – Λάτσιος: ΟΠΑ! και…ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ! Τι έκαναν ΜΟΝΟΙ τους εκεί! Τι είπαν!

/
/

Μενεγάκη – Λάτσιος: ΟΠΑ! και…ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ! Τι έκαναν ΜΟΝΟΙ τους εκεί! Τι είπαν! Ένα ραντεβού-έκπληξη για πολλούς λόγους. Λογικά όσοι είδαν την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο να τα λένε σε πολύ καλό κλίμα, οι δυο τους σε γνωστό bistro-restaurant στην καρδιά της Κηφισιάς θα πρέπει να τα έχασαν και να τους έπεσαν ποτήρια και πηρούνια! Τρεις ώρες μόνο οι δυο τους και με πάρα πολύ καλή διάθεση, δίνοντας την καλύτερη απάντηση σε όσους επέμειναν ότι το πρώην ζευγάρι δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις μετά το διαζύγιο και τα δικαστήριά τους.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΛΑΤΣΙΟ! ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,5 ΕΚ. ΜΕΤΡΗΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΟ…ΣΠΙΤΙ

Τι είπαν στην συνάντηση;

Καλά, εννοέιται πως εκείνοι γνωρίζουν. Οι υπόλοιποι, σύμφωνα με ..πληροφορίες από το…στενό τους περιβάλον. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU όμως, αποτελεί τον πλέον αδιαμφισβήτητο μάρτυρα ότι η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος έχουν αφήσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις κόντρες τους και είναι και πάλι… ευτυχισμένοι μαζί. Στο αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του περιοδικού YOU βλέπουμε την παρουσιάστρια και τον πρώην σύζυγό τους να τα λένε σε πάρα πολύ χαλαρό ύφος, να είναι χαμογελαστοί, να νιώθουν ζεστασιά ο ένας με την παρουσία του άλλου και στο τέλος να ανταλλάσσουν και ένα τρυφερό φιλί αποχαιρετισμού.

Η σχέση τους είναι πλέον τελείως διαφορετική από αυτή πριν από 3-4 χρόνια όταν έδιναν μάχες στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Τώρα δείχνουν ότι είναι δύο πολύ καλά φιλαράκια. Άλλωστε εκείνα που τους ενώνουν και φυσικά αναφερόμαστε στα τρία παιδιά τους, είναι σαφώς περισσότερα από εκείνα που τους χωρίζουν…

Ελένη Μενεγάκη: Εμφανίστηκε πρώην σύντροφος και έδωσε συνέντευξη για τη ζωή τους! (όλες οι λεπτομέρειες)

Οι υποθέσεις και όσα είπε η Ελένη με…

…τον Λάτσιο στ’ αλήθεια…Από τη στιγμή που το περιοδικό YOU δημοσίευσε τις φωτογραφίες τους στο κέντρο της Κηφισιάς, πολλά ήταν τα σενάρια για το αντικείμενο της τρίωρης συζήτησής τους. Κάποιοι έκαναν λόγο ότι κυρίαρχο θέμα της κουβέντας ήταν ο Άγγελος και η απόφαση να μείνει με τον πατέρα του (όπως έγραψαν κάποιοι) ή και τα τρία τους παιδιά. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική και την αποκαλύπτει σήμερα το Spirto.

Μενεγάκη – Λάτσιος: ΟΠΑ! και…ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ! Τι έκαναν ΜΟΝΟΙ τους εκεί! Τι είπαν! Αν δεν μας πουν οι ίδιοι…Δεν έχει καμία σχέση με τα παιδιά τους και ειδικά με τον Άγγελο. Κι αυτό γιατί για όσους δεν το γνωρίζουν, ο 17χρονος γιος του ζευγαριού δεν μένει μόνιμα με τον πατέρα του, αλλά και με τους δύο γονείς του και τόσο η Μενεγάκη όσο και ο Λάτσιος το έχουν αποδεχθεί,ούτε και με τις σπουδές του, αφού και αυτό το έχουν φροντίσει από κοινού.

 Μενεγάκη - Λάτσιος: ΟΠΑ! και...ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ! Τι έκαναν ΜΟΝΟΙ τους εκεί! Τι είπαν!

Μενεγάκη - Λάτσιος: ΟΠΑ! και...ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ! Τι έκαναν ΜΟΝΟΙ τους εκεί! Τι είπαν!

Κρίσιμη περίοδος

Η συνάντηση έγινε για επαγγελματικούς λόγους και η παρουσιάστρια ήταν εκείνη που ήθελε να γίνει αυτό το ραντεβού και το έκλεισε μετά την επικοινωνία που είχαν.

Όλοι γνωρίζουν ότι η συγκεκριμένη σεζόν είναι ιδιαίτερα κομβική για την Ελένη και η τελευταία ήθελε τη συμβουλή του Λάτσιου ο οποίος είναι μετρ σε τηλεοπτικά θέματα. Ο πρώην σύζυγος της Μενεγάκη έχει τεράστια εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι συμβαίνει, άρα δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος για να συμβουλεύσει τη «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης».

Ελένη Μενεγάκη: Εμφανίστηκε πρώην σύντροφος και έδωσε συνέντευξη για τη ζωή τους! (όλες οι λεπτομέρειες)

Τι του είχε πει σ΄εκεόνο το ραντεβού:

Μενεγάκη – Λάτσιος: ΟΠΑ! και…ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ! Τι έκαναν ΜΟΝΟΙ τους εκεί! Τι είπαν! Η Μενεγάκη του εξέφρασε τους προβληματισμούς της για την επόμενη μέρα της. Να μείνει δηλαδή στο «σπίτι» της, τον Alpha ή να ανοίξει τα φτερά της και να τολμήσει νέο επαγγελματικό βήμα; Το κανάλι θέλει την Ελένη αλλά με τους δικούς του όρους. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η παρουσιάστρια μπορεί να αλλάξει ζώνη, να αλλάξει ακόμη και ύφος εκπομπής και όλα αυτά με τα νέα οικονομικά δεδομένα του σταθμού. Που σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι ναι μεν τη θέλει ο Alpha, όμως όχι με το συμβόλαιο που έχει και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά με σαφώς λιγότερα χρήματα. Τότε προφανώς, δεν ήξερε πως θα κετέληγε στο να σταματήσει την τηλεόραση!

Ήδη, οι πληροφορίες που κυκλοφορούν κάνουν λόγο για πρόταση μείωσης των αποδοχών της κατά τα δύο τρίτα, χωρίς πάντως αυτό να επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Όμως υπάρχει κι άλλη εκδοχή! Την ίδια ώρα, άλλες πληροφορίες (που φαίνεται πως έχουν βάση) μιλούν για πρόταση στην Ελένη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το νέο Mega. Μία πρόταση κοντά στα «θέλω» της παρουσιάστριας, ενώ δεν πρεέπι να ξεχνάμε ότι η Μενεγάκη μόνο… αδιάφορη δεν μπορεί να περάσει και από άλλα κανάλια, όπως για παράδειγμα ο ΑΝΤ1, όπου τους ξέρει και την ξέρουν πολύ καλά έπειτα από την πολυετή συνεργασία τους. Θα κάνει το επόμενο βήμα ή θα μείνει στη σιγουριά του Alpha (στον οποίο βρίσκεται 15 χρόνια), έστω και με σημαντικές περικοπές στα χρήματά της;

Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Κατανόηση! Η Ελένη λογικό είναι να βρίσκεται σε δίλημμα και ήθελε την άποψη ενός ειδικού. Ποιος καταλληλότερος από τον Γιάννη Λάτσιο; Ο τελευταίος, αφού άκουσε τους προβληματισμούς της της είπε ότι το καλοκαίρι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εκείνη να κάνει το νέο βήμα στην καριέρα της, από τη στιγμή που υπάρχει πρόταση ή και προτάσεις που βρίσκονται πολύ κοντά στα δικά της «θέλω». Της είπε ότι κατανοεί τους ενδοιασμούς της, αφού 15 χρόνια σε ένα κανάλι δεν μπορούν να ξεγραφούν, όμως όπως ακούστηκε να της λέει «ήρθε η ώρα να ρισκάρεις». Η Μενεγάκη τον άκουγε με πολύ μεγάλη προσοχή και φάνηκε να συμφωνεί με τα λόγια του. Λέτε να έχουμε τη μεταγραφή της χρονιάς στην ελληνική τηλεόραση; Μην το αποκλείετε καθόλου. Και μην αποκλείετε επίσης ότι οι εξελίξεις θα είναι σχετικά άμεσες. Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα είναι βέβαιοι ότι τον επόμενη μήνα, ή το αργότερο μέχρι τις αρχές Μαρτίου, η Μενεγάκη θα έχει πάρει τις οριστικές της αποφάσεις τις οποίες και θα ανακοινώσει.

Βεβαίως και το ήξερε ο Μάκης! Γίνεται ραντεβού κρυφό στην…ΚΗΦΗΣΙΑ;

Οπότε…Επειδή κάποιοι λογικό είναι να εκφράζουν απορίες για το ξαφνικό ραντεβού αλλά και από το γεγονός ότι ήταν μόνοι τους στο bistro-restaurant της Κηφισιάς, ο Μάκης Παντζόπουλος όχι μόνο ήταν ενήμερος για τη συνάντηση, αλλά ήταν εκείνος που προέτρεψε την Ελένη να μιλήσει με τον Γιάννη Λάτσιο. Ο Μάκης ξέρει ότι η γυναίκα του είναι πολύ προβληματισμένη για το επαγγελματικό μέλλον της, όπως και ότι ο Λάτσιος έχει τεράστια εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης και έχει αποδείξει ότι βλέπει τα πράγματα με μεγάλη ψυχραιμία. Γι’ αυτό προέτρεψε κιόλας την Ελένη να συναντηθεί μαζί του για να τη βοηθήσει να πάρει την καλύτερη απόφαση για την επόμενη μέρα της στην TV.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :