Hit enter after type your search item
img

Μενεγάκη νέα Που είναι, τι κάνει, πόσο “ΚΛΑΙΕΙ” το τηλεοπτικό της ΤΕΛΟΣ

/
/
Από τη νέα εποχή της …βασίλισσας σε κάθε νεο post που ανεβάζει, είμαστε ακόλουθοι. Είμαστε και μάρτυρες του δράματος που καταλαβαίνουμε να βιώνει μακριά από την τηλεόραση. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, η Ελένη ήταν εδώ για να προετοιμάσει την εκπομπή της. Ήταν εδώ και ζούσε τον παλμό του “όλα γύρω μου γυρίζουν”….ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε. Τώρα δεν νομίζει. Ελπίζει πως καιη αυριανή μέρα θα μας βρει με το όνομα της στα χείλη.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν φάνηκε ποτέ ευχαριστημένη από τα σχεδόν …τριάντα χρόνια ανοδικής πορείας σ΄ένα μέσο που λόγο υπερποβολής ουδείς εμίσησε. Αφού ως γνωστόν μόνο το χρήμα εμίσησαν… Σας θυμίζουμε ν’ ανατρέξετε σε δηλώσεις ή συνεντεύξεις της. Πάντα καταλήγουν σε μια γκρίνια. Προς τους δημοσιογράφους ή γενικότερα προς εκείνους που…”γράφουν”. Μα, τι ανάγκη είχε να το κάνει. Γιατί θόλωνε και δεν απολάμβανε μόνο ότι καλό της συνέβαινε; Γιατί αυτό που είχε στο μυαλό της ήταν η γκρίνια; 

Η Ελένη Μενεγάκη όλο αυτό το προηγούμενο διάστημα που ακούγαμε, διαβάζαμε πως θα σταματήσει τις εκπομπές, πως δεν θα ξανακάνει τηλεόραση, φρόντιζε να μας περνά, όλα εκείνα, που εκείνη είχε ανάγκη να ξέρουμε. Ας μην είχαν και πολύ σχέση με την πραγματικότητα. Αντί να μη μας πληροφορήσει τους πραγματικούς λόγους της…παύσης της, “φώναζε” από την εκπομπή της, τα παρακάτω πράγματα: Πως αποφάσισε να σταματήσει. Η αλήθεια είναι, ότι αποφάσισαν να την σταματήσουν και το έκαναν με πολύ …διακριτικό τρόπο. Δηλαδή της είπαν να ξεχάσει όσα χρήματα έπαιρνε και να πληρώνεται μ’ ένα…αστείο για τα μέτρα και τα σταθμά μιας…βασίλισσας ποσό!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΠΙΤΙ: MANSION ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΘΕΡΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΙΣΙΝΑ! ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ, ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ

Μετά το άλλο που υποστήριξε από αέρα επίσης στις τελευταίες εκπομπές: Ότι δεν υπάρχει κανάλι που να της αρνηθεί…

Μα πως τα λες αυτά και για ποιο λόγο; Από τη στιγμη που είναι αήθεια, το ξέρουν το μυρίζονται, το αισθάνονται όλοι. Όταν έχεις ανάγκη, δεν κρατιέσαι και δηλώνεις…μοναδική, δηλώνεις και το ακριβώς αντίθετο ταυτόχρονα, αλλά και τον…καημό σου. 

Έπειτα, ήρθε η…βροχή από τα post στο ίνσταγκραμ. Μερικά εντελώς αποτυχημένα και με έλλειψη γούστου κατά τη γνώμη μας. Όταν αναγκάζεσαι εσύ η Ελένη Μενεγάκη με την ισχυρή σκηνοθετική άποψη, την τόση εμπειρία να ανέβαζεις ακόμα και την …πίσω θέα σου με μαγιό, εμείς πάλι εκτιμάμε πως έχει χάσει και τον έλεγχο. Πιστεύουμε πως η Μενεγάκη, είναι ένα τρανό παράδειγμσα για να μην ζηλεύετε ούτε τον πλούτο, αλλά κυρίως ούτε τη δόξα!

Αυτά δεν αγοράζουν ούτε ευτυχία, ούτε ηρεμία. Όταν η Ελένη Μενεγάκη , το πιο τρανό παράδειγμα τηλεοπτικής επιτυχίας ακολουθεί τα χνάρια των άλλων πετυχημένων όπως η Ρούλα Κορομηλά και ο Ανδρεάς Μικρούτσικος, όταν δεν καταφέρνει, εκείνη που κάθε μέρα από την καθημερινή τρίωρη εκπομπή της να μας διαφημίζει την ευτυχία της, αντιλαμβάνεστε πόσο ακόμα, παλεύει να την βρει!

Αντί να είναι υπερχαρούμενη για αυτά τα τριάντα χρόνια παρουσίας και είσπραξης πρωτοφανών αμοιβών, αγωνιά γαι το τι θα γίνει με την υστεροφημία της. Τι θα γίνει; Να της πως τι θα γίνει: Ό, τι γίνεται, με ΟΛΟΥΣ!!!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΠΙΤΙ: MANSION ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΘΕΡΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΙΣΙΝΑ! ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ, ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :