Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, lifestyle, bio and…more

Μενεγάκη Παντζόπουλος ΧΩΡΙΣΑΝ τα ΤΖΑΝΑΚΙΑ τους! Η πρώην του Μάκη, Δωροθέα Μερκούρη κάνει διακοπές στην Άνδρο! Και η Ελένη εργάζεται σκληρά στην Αθήνα! Δεν τολμά ν’ αποχωριστεί τους τηλεθεατές. Σαν να είναι η μόνη της παρηγοριά! Πάντως χωρίς να είμαστε στα…ρούχα τους και εκ του μαρκόθεν παρατηρώνατς τι κάνουν και τι δημοσιεύουν ο ίδιοι οι πρωταγωνιστές της σόου μπιζ και μάλιστα αυτού του…βεληνεκούς, καταλήγουμε στα παρακάτω ερωτήματα, ρητορικά στην πλειοψηφία τους:

Μενεγάκη Παντζόπουλος ΧΩΡΙΣΑΝ τα ΤΖΑΝΑΚΙΑ τους! Η πρώην του Μάκη, Δωροθέα Μερκούρη κάνει διακοπές στην Άνδρο!
Μενεγάκη Παντζόπουλος ΧΩΡΙΣΑΝ τα ΤΖΑΝΑΚΙΑ τους! Η πρώην του Μάκη, Δωροθέα Μερκούρη κάνει διακοπές στην Άνδρο!

Ο Παντζόπουλος ΧΩΡΙΣΕ τη Μενεγάκη και ΕΦΕΡΕ με τη ΠΡΩΗΝ του στα Αχλά; Η Δωροθέα Μερκούρη ΠΡΟΚΑΛΕΙ με φωτογραφίες!!!Τι συνέβει; Η “πρώην”, ΈΔΙΩΞΕ την Ελένη Μενεγάκη από τα Άχλα και την καρδιά του Μάκη; Η Δωροθέα Μερκούρη εκπόρθησε την Ελένη Μενεγάκη; Με τον πιο ασυνήθιστο τρόπο δημοσίευσε την σκανδαλιστική φωτογραφία…Η ίδια η Ελληνοιταλίδα σταρ γνωρίζει καλύτερα τι σημαίνει αυτό που έκανε! Η πρώην του Μάκη Δωροθέα, σαν ΝΥΝ πια, σαν…κατακτήτρια των…Άχλων και της καρδιάς του, φορώντας κοκκίνο μπικίνι ανακοινώνει την επανασύνδεση τους ανεβάζοντας φωτογραφίες από την…πισίνα της…’οχι στα Άχλα όπως διευκρινίζει γράφοντας το μέρος που βρίσκεται! Ξαφνικά και λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή της Ελένης, ορίστε με τον πιο…”άμμεσο” να τον πούμε, “σκληρό” να τον πούμε, αποφασιστικό τρόπο, η ανακοίνωση που βάζει φωτιά!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Ο Παντζόπουλος ΧΩΡΙΣΕ τη Μενεγάκη και ΕΦΕΡΕ με τη ΠΡΩΗΝ του στα Αχλά; Η Δωροθέα Μερκούρη ΠΡΟΚΑΛΕΙ με φωτογραφίες!!!
ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Ο Παντζόπουλος ΧΩΡΙΣΕ τη Μενεγάκη και ΕΦΕΡΕ με τη ΠΡΩΗΝ του στα Αχλά; Η Δωροθέα Μερκούρη ΠΡΟΚΑΛΕΙ με φωτογραφίες!!!

Ελένη Μενεγάκη! ΑΤΥΧΗΜΑ στην Άνδρο

Βέβαιου χωρισμού λέμε επειδή θεωρούμε και είναι οι μόνοι και απόλυτα γνώστες του τι σημαίνει η κάθε δημόσια κίνηση τους!

Εύλογο ερώτημα λοιπόν: Ο Μάκης Παντζόπουλος συμφωνεί με την κίνσηση της Δωροθέας Μερκούρη; Εκείνη τόλμησε να το κάνει δίχως να τον ρωτήσει ή μήπως ο ίδιος ήταν ο…φωτογράφος της στην πισίνα;

 

Όλα επιβεβαιώνουν όσα ακούγονταν εδώ και πολύ – πολύ καιρό. Τα γεγονότα μιλάνε! Τι να σκεφτείς όταν με το…πρόσχημα του κορονοϊού η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη και ο πατριό της μετακόμισαν στην Κάρυστο, ενώ μια ζωή ήταν μαζί της στο ίδιο σπίτι βοηθώντας όπως η ίδια είπε άπειρες φορές να μεγαλώσει τα παιδιά της; Τι να πεις για την…προδευτική νοοτροπία, ο Άγγελος Λάτσιος να γνωρίσει και να ερωτευτεί την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη. Της διάσημης Ελληνίδας με την οποία είχε σχέση για καιρό ο γοητευτικός Μάκης, πολύ πριν γνωρίσει την Ελένη;

Ελένη Μενεγάκη για Ζέτα Μενεγάκη! «Δίκιο είχε η μάνα μου και την έβγαλα τρελή!»

Αλλά το…κερασάκι, έρχεται τώρα. Τώρα που οι φήμες χωρισμού οργιάζουν περισσότερο από ποτέ, η Ελένη δικαιολογεί πάντα από τηλεόρασης το ότι δεν πήγε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στα Άχλα…επειδή θυμήθηκε λέει τελευταία στιγμή πως το παιδί της έδινε εξετάσεις!  Τώρα λοιπόν έρχεται η…κατραπακιά!

ΠΑΝΤΟΦΛΑ στα Άχλα! Μενεγάκη Παντζόπουλος ΦΑΓΑΝΕ τα ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ τους! (ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ)
ΠΑΝΤΟΦΛΑ στα Άχλα! Μενεγάκη Παντζόπουλος ΦΑΓΑΝΕ τα ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ τους! (ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ)
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Μενεγάκη Παντζόπουλος 1
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Μενεγάκη Παντζόπουλος 1
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Μενεγάκη Παντζόπουλος
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Μενεγάκη Παντζόπουλος
Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη

 

Η ίδια η Δωροθέα Μερκούρη σε μια κίνηση – ανακοίνωση και τεραστίας πρόκλησης σε κάθε κατέυθυνση, ανάβασε φωτογραφίες με κόκκινο καυτό μαγιό και αισθησιακή πόζα δίπλα στην πισίνα ενός από τα διαμερίσματα του Όναρ! Το ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου στα Άχλα!

Να πούμε πως είναι τόσο προχωρημένοι άνθρωποι που γειώνουν όσα οι υπόλοιποι δυσκολέυονται ας βρισκόμαστε στο 2022; Δηλαδή το αίσθημα της ζήλειας, της καχυποψίας για τον σύντροφο, της απαίτησης να σκεφτεί το αν και πόσο σε εκθέτει με την κίνηση αυτή;

Το τι σημαίνει η κίνηση αυτή; Το πως θα ερμηνευτεί; Και εντάξει, ας σκεφτούμε το ιδανικότερο σενάριο για την Ελένη Μενεγάκη. ότι δηλαδή, δεν της καίγεται καρφάκι τι λέει ο κόσμος. Μα, τόσα χρόνια από τηλεόρασης αλλά και με κάθε τις ενέργεια, το π΄ρωτο που δέιχνει είναι ακριβώς, ότι καίει και την απασχολεί ολημερίς αυτή η…γνώμη του κόσμου!

 

Πως αλλιώς να εξηγήσουμε όλες αυτές τις αναφορές στη ζωή της, όλες αυτές της εξηγήσεις που κάνει σε κάθε ευκαιρεία…ευκαιρεία που δημιουργεί η ίδια φυσικά!

 

Διαβάστε ακόμα τι είπε παλιότερα η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της για τη…μετακόμιση της μητέρας της στην Κάρυστο…

Το παραδέχτηκε! Η Μενεγάκη ΕΔΙΩΞΕ τη μητέρα της! “Είναι ώρα να φύγεις από το σπίτι”. Αυτά συνέβησαν στ’ αλήθεια κια τα εκμηστηρεύτηκε η ίδια η Ελένη Μενεγάκη. Δεν τα φαντάστηκε κανείς. Όσο και να μην θέλει κάποιος να σκεφτεί πως οι σχέσεις της με την μητέρα της δεν είναι πια οι ίδιες, δεν μπορεί. Θα κάνει τα μαθηματικά και θα καταλάβει όσα η Ελένη του δίνει να καταλάβει.

Εκτός κι αν δεν θέλει να δει πως το να μένει η Ζέτα Μισόκαλου μαζί με τον σύζυγο της στην Κάρυστο, δεν έιναι τυχάιο. Δεν οφείλεται στον κορονϊό. Από την στιγμή που η Εένη χρόνια τώρα μας βάζει στο σπίτι της, τα συμπεράσματα είναι εύκολα! Προφανώς επειδή ξέρει πάρα πολύ καλά -από την Ρούλα Κορομηλά ακόμα – πως το να μοιράζεται τα προσωπικά της και να τα κρεμάει “στα μανταλάκια”  μπορεί και την συντηρεί στην δημοσιότητα! Αφού δίνει τροφή για σχόλια άρα και για ν΄ασχολείσαι μαζί της…

Το παραδέχτηκε! Η Μενεγάκη ΕΔΙΩΞΕ τη μητέρα της! "Είναι ώρα να φύγεις από το σπίτι"

Edit

Η ΕΚΡΗΞΗ! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!!! “ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ!…”

Δεν είπε λεπτομέρειες αλλά απέδωσε τον…διωγμό της μητέρας της στην Κάρυστο, για το καλό της. Μην μπαίνουν βγαίνουν στο σπίτι και την κολλήσουν κορονοϊό. Από την άλλη μην μπάινει – βγαίνει στο σπίτι ο Μάκης και την βλέπει σκεφτόμαστε εμείς.

Διότι σε ποια Ελληνική οικογένεια συνυπάρχει η πεθερά στο ίδιο σπίτι και τα πράγματα βαίνουν καλώς; Γίνεται να έχει άποψη η πεθερά για τη ζωή σου; Για όσα κάνεις; Γιατί, από την στιγμή που σε βλέπει, έχει άποψη για ότι βλέπει. Και αυτό που βλέπει, αν το έκανε η ΄δια θα το έκανε σωστά! Αυτός έιναι ίσως ο λιγότερο σημαντικός λόγος για τον οποίο γαμπρός ή νύφη δεν μπορούν να ζήσουν με την πεθερά.

Πως όμως ή κυρία Ζέτα Μισόκαλου ήταν στο σπίτι στα Μελίσσια όσα χρόνια ήταν η Ελένη παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο και άλλα τόσα με τον Μάκη Παντζόπουλο; Ε, τώρα που τα παιδιά μεγάλωσαν…

Τώρα γιατί να…στριμώχνονται σε σπίτι 1000 τετραγωνικών; Γιατί το σπίτι το τεράστιο δεν εξασφαλίζει το να μην βλέπεις τον άλλο. Μόνο που ξέρεις ότι είναι εκεί!…

Η ΕΚΡΗΞΗ! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!!! “ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ!…”

Διαβάστε ακόμα:

Τι συνέβει λοιπόν; Πώς και η Ελένη δεν μένει πια με τη μητέρα της; Δεν είναι εύλογη απορία; Τόσα χρόνια και μάλιστα όλα τα χρόνια μέσα στο γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο και άλλα δέκα με τον Μάκη Παντζόπουλο, τουτέστιν πάνω από είκοσι, η Ζέτα έμενε μαζί με την Ελένη και τους συζύγους της. Τώρα θα μου πείτε μεγάλωνε τα παιδιά. όχι όμως το μικρότερο που η Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο με τον Μάκη Παντζόπουλο. Σα εξορία μοιάζει για τη Ζέτα Μισόκαλου η μόνιμη κατοίκηση στηνΚάρυστο.

Η εξήγηση που έδωσε πέρρυσι την άνοιξη η ίδια η Ελένη, πως δηλαδή η μαμά της μένει στην Κάρυστο για να μην την κολήσουν κορονοϊό, δεν ξέρουμε πόσο πειστική ακούγεται! Αν ήταν έτσι, τι θα έκαναν όλοι οι γονείς που …δεν είχαν άλλο σπίτι να μείνουν;

Ελένη Μενεγάκη: Βιαστικό κείμενο ενός παπαράτσο την ώρα που κοιτάζει τις φωτογραφίες της

Ας πάμε λίγο να θυμηθούμε τα τυπικά! Η αγάπη της και η λατρεία για τη μητέρα της δεν κρύβεται! Η Ελένη Μενεγάκη «έχασε» τον πατέρα της σε μικρή ηλικία και όπως είναι λογικό έχει δεθεί ακόμα περισσότερο με τη μητέρα της.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :