Hit enter after type your search item

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: ΣΚΟΤΩΜΟΣ μέσα στο super market

/
/
img

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: ΣΚΟΤΩΜΟΣ μέσα στο super market. Εμείς έχουμε βρεθεί μπορστά σε τσακωμούς τους και γι αυτούς έχουμε γράψει. Αυτή την φορά όμως για τον συγκεκριμένο που εμείς δεν ξέρουμε τίποτα, την ευθύνη της περιγραφής την έχει άλλος. Ένα πρωτοφανές άρθρο του περιοδικού Ciao απασχόλησε πριν από λίγο καιρό. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφερόταν πως η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος καυγάδισαν σε σούπερ μάρκετ της Κηφισιάς!

Πως πότε και γιατί; Για την ακρίβεια το δημοσίευμα ανέφερε χαρακτηριστικά όλα τα παρακάτω, αφήνοντας μας πολλές αμφιβολίες για το αν ίσχυε ή όχι το ρεπορτάζ!ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ…

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ! ΤΑ…ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ…

Για όλα φταίει αυτός ο covid-19! Όπως όλους μας, η πανδημία του κορωνοϊού δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την Ελένη Μενεγάκη και το Ματέο Παντζόπουλο. Πέρα απ’ όλα τα άλλα, η ίδια η Ελένη Μενεγάκη, όπως έχει αναφέρει και η ίδια αρκετές φορές στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής, αυτή την περίοδο είναι αρκετά στενοχωρημένη και στρεσαρισμένη, αφού η μαμά της, Ζέτα Μισόκαλου, βρίσκεται μακριά της και συγκεκριμένα στην Κάρυστο – δείτε φωτογραφίες από το σπίτι – για να προφυλαχτεί όσο γίνεται από τον ιό.

Προσπαθεί να χαμογελάσει, να χααρώσει, αλλά που; Την αφήνει κανείς; Και μπορεί η Ελένη να συνεχίζει -προς το παρόν- στην τηλεοπτική της εκπομπή, όμως για την επιχειρηματική δραστηριότητα που διατηρούν με τον Ματέο Παντζόπουλο στα Άχλα της Άνδρου, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Ακριβώς το αντίθετο, μάλιστα.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣΑ ΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ!

Για όλα φταίει ξαναλέμε. Ο κορωνοϊός, που έχει πλήξει όλη την τουριστική βιομηχανία, έχει παγώσει τη λειτουργία του ξενοδοχείου του ζευγαριού στην Άνδρο. Και αυτό δεν είναι το πρώτο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ξενοδοχείο, αφού λίγο καιρό πριν εκδηλωθεί η πανδημία στην Ελλάδα, το Όνάρ, όπως ονομάζεται η ξενοδοχειακή μονάδα του Ματέο Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη είχε σχεδόν καταστραφεί, αφού ανέβηκε πολύ ψηλά η κοίτη του ποταμού Άχλα, ενώ ταυτοχρόνως κατέβαιναν πολλά νερά από τις πλαγιές κι άνοιγαν νέα ρέματα.

Ελένη Μενεγάκη: Οταν ο Ματέο Παντζόπουλος την ΑΦΗΣΕ στο μαιευτήριο και πήγε στην σχολική γιορτή της Λάουρας Λάτσιου!

Πότε έγινε η μεγάλη ζημιά. Αυτό είχε συμβεί συγκεκριμένα τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά για να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές χρειάστηκε αρκετός χρόνος. Και πολλά έξοδα, τα οποία επιβάρυναν πολύ το ζευγάρι, το οποίο ποντάριζε στην πολλά υποσχόμενη -μέχρι την ιστορία του κορωνοϊού- φετινή τουριστική σεζόν. Τώρα η σεζόν αυτή μοιάζει πλέον τελειωμένη υπόθεση, ή πάντως πολύ διαφορετική απ’ ότι είχε σχεδιάσει το ζευγάρι, με συνέπεια τα έξοδα και τα δάνεια για τις επισκευές να τρέχουν και να μην υπάρχουν έσοδα.

Έτσι καταλήγουμε στο σούπερ μάρκετ! Τι συνέβη στο σούπερ μάρκετ με την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο
Όπως είναι φυσικό, όλη αυτή η κατάσταση έχει επηρεάσει πολύ το Ματέο και την Ελένη, με τους δύο τους να έχουν πάρα πολλή ένταση αυτή την εποχή. Ένταση η οποία δεν κρύβεται από όσους βλέπουν το ζευγάρι και ένα περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες μέρες είναι πολύ χαρακτηριστικό της κατάστασης που υπάρχει ανάμεσά τους, μιας κατάστασης που δεν οφείλεται στη μεταξύ τους σχέση, όπως λένε όσοι τους ξέρουν, αλλά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της πανδημίας.

Συμβαίνει! Τι να κάνουμε; Το ζευγάρι είχε πάει σε ένα σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά, εκεί όπου συνηθίζουν να κάνουν τα ψώνια τους, και ανάμεσά τους ξέσπασε ένας μεγάλος καυγάς, στον οποίο έγιναν μάρτυρες όσοι ήταν εκείνη την ώρα κοντά τους. Η ένταση ήταν παραπάνω από εμφανής και τα νεύρα και των δύο έδειχναν να έχουν τεντωθεί επικίνδυνα.

Πάντως, όσοι ξέρουν καλά το ζευγάρι, λένε ότι η σχέση τους βασίζεται σε πολύ γερά θεμέλια και δεν κινδυνεύει από τις δυσκολίες…

Πηγή: Ciao

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :